- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
válasz
nickwearby #1619 üzenetére
Hát ez egyszerű volt,
a poén, hogy egy nvidia fórumon találtam a megoldást.A catalyst control centerben kellett csak a video presets-nél
kivenni a pipát a "use application settings" elől. -
nickwearby
tag
Úgy látszik, semmi sem tökéletes.
Minden működik, kivéve a videófájlok lejátszása,
mert kép az nincs sem avi sem mkv típusúaknál.Már feltettem a legújabb k-lite codec csomagot,
és frissítettem a legújabb verziójú vlc playert de semmi változás.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
-
nickwearby
tag
No, hát több mint fél éves késéssel,
de megoldottam a problémátDriver hiba volt,
két napja szedtem le a legújabbat és részletesen elolvastam az ati telepítési útmutatóját.
Kiderült, hogy a .net keretrendszer is kéne hozzá,
azt hiszem, az tavaly még nem volt fenn,
később telepítettem visual studio 2008-at, azzal felment az is,
de a biztonság kedvéért ma feltettem a legújabbat.Aztán megpróbáltam csökkentett módban telepíteni....
És rájöttem később, hogy az azért nem fog menni, mert csökkentett módban
nem tölti be a rendszer a .net frameworköt, ami nélkül a telepítő azt üvöltözte, hogy
failed to load detection driver .A normál móddal viszont az volt a problémám, hogy ottt még az AVG-t csak ki tudom lövögetni (vagy 6 különböző folyamata van...),
de a rohadék Comodo tűzfalat sehogy nem lehet kilőni,
nem baj, úgyis utálom egy ideje, megy a kukába.Na, utána újra elindítottam a legfrissebb driver-catalist egybe telepítőt,
és felvitte.Íme az eredmény:
A régi és az új kártya tesztje (ezt érdekesen rakta be, a görgetősávot elhúzva látszik az újnak az eredménye is.)Nick
off 1:
ha valakinek van tippje jó tűzfalra, jöhet.
/Kerio-t ne, kösz./off 2:
Ha valakit érdekel, akkor a régit szívesen eladom,
tökéletesen elég, ha az ember nem akar játékfejlesztéssel és hd videók nézegetésével foglalkozni O.O -
nickwearby
tag
válasz
JohnKramer23 #1514 üzenetére
Nekem is hasonló a problémám,
olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat, hátha okosabb leszel.Azóta még nem mertem újra hozzányúlni,
mert kellett egy csomó dologra a gép,
a BIOS-hoz meg pláne nem,
konfigurálni még esetleg, de frissíteni nem merem. -
nickwearby
tag
válasz
Badman 4ever #1508 üzenetére
Ha a táp nem bírná, el se indulna a gép vagy 3D-s alkalmazás indításakor lefagyna.
Ha az alaplap lenne a probléma, akkor se indulna vele a gép.Ez komoly? Huh, akkor már részben megkönnyebbültem.
A hardvergyorsítás maximumon volt, arra emlékszem.
A BIOS-t nem néztem, pedig megfordult a fejemben,
de majd jövő hétvégén megnézem, meg a frissítéseket is.
Addig nem teszem be újra.
de egy hétig még pihentetem, mert van most épp fontosabb is.
Egyelőre a lényeg, hogy működik, és nem kell garanciálisan visszavinni.Majd beírom, ha megoldódott, de főleg akkor, ha nem : P
Kösz az eddigieket:
Nick
-
nickwearby
tag
válasz
Badman 4ever #1506 üzenetére
nickwearby: Nem hiszem, hogy az átalakító lenne a probléma, én is kipróbáltam DVI-D-Sub átalakítóval és a D-Sub-ra csatlakoztatva is a kártyát és semmi különbség nem volt a kettő között (a saját HD 3650-emen a DVI csatlakozó mellett van egy D-Sub csatlakozó is). A Catalyst Control Center törlése se biztos, hogy megoldja a problémádat, nálam fent van és nincs gondom vele.
Tényleg nem oldotta meg :/
Annyira lassan ment minden, hogy minkább visszaraktam a régit,
amíg valami zsenibe nem botlom, aki megmondja a tutit.Van esetleg ötleted, hogy mi lehet?
Remélem, nem az lesz, hogy nem bírja a táp vagy az alaplap ...
-
nickwearby
tag
Üdv,
most cseréltem le egy régi Nvidiát erre,
aminek van egy jó és egy kellemetlen következménye.A jó, hogy már nincs szellemkép a monitoron (LCD),
amit eddig kábelhibának gondoltam.A rossz, hogy nagyon lassan frissíti a képernyőt, ha rákattintok az asztal megjelenítésére, akkor az ablakok lassan (1-2 másodperc) leúsznak,
és aztán még egyszer az ikonok is eltűnnek 1-2 mp-re,
mire rendesen megjelenik az asztal képe.Zöldfülű lévén mindent feltelepítettem, ami a hozzá adott lemezen volt,
de annyit már találtam külföldi fórumokon, hogy a catalyst control centert szedjem le.
Mindjárt újraindítom, ha az megoldja, akkor megírom.Még annyi, hogy az LCD monitorhoz vga kábelt adtak, ezen meg nincs csak két dvi csatlakozó, viszont eg dvi-vga adaptert adtak hozzá, úgyhogy nem vettem dvi kábelt.
Megfordult a fejemben, hogy esetleg az lehet a probléma.Asus A7V8X alaplapom van,
AMD Athlon XP-A processzorral,
ami 2000Mhzen megy,
és 1,25 Giga DDR.Ha valaki tudna erre megoldást , megköszönném.
Nem szívesen tenném vissza a régi kártyát.Nick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest