- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2041 üzenetére
Egyébként a proci alapon megy (1.8-on) Most kezdem ebben a pillanatban tuningolni. Szerintem (és biztos) proci limit van.
szerk.:Szerintem csak félreértetted(vagyis a #2017-es hozzászólásodból ezt vettem ki), még nincs húzva a CPU. Majd később újból megnézem a 06-ot.
[Szerkesztve] -
-
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2017 üzenetére
Most a 7.7-es catalyst van fönn. XP SP2 oprendszer, most raktam föl.
szerk: volt valami gond egyébként. Fölraktam ezt a catalyst-et és mikor be akartam lépni a Control Centerbe, egyszercsak újraindult a gép. Bebootolt, aztán újraindult. Nyomtam egy csökkentett módot letöröltem a catalystet, utána megint fölraktam, most megy. (Bár a CCC-be azóta se mertem belépni). Obliviont max. beállításokon kipróbáltam, 1-szer-2-szer beröccent, de ment simán.
[Szerkesztve] -
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #2015 üzenetére
Most futtatam le a Mark06-ot. 8295 pont. Ez nem sok, de így is ki akartam próbálni még a tuning előtt. A grafiakai rész szépen ment 25-50 fps között ingadozott. Aztán jött a CPU1/2... Tudtam, hogy CPU limit van, nade ennyire: a legmagasabb fps 1 volt.
Na majd holnap meglátom, a tuning után.
Egyébként egyáltalán nem hangos a kártya. Én inkább a EE3T turbináját hallom.
Örülök, hogy az ATI választottam.
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
válasz
SzlobiG #1942 üzenetére
2D-ben? Egy 3D-s kockát futtat...
Amúgysem nagyon értem ezt az okfejtést, az AtiTool lényege épp a húzás, stb. Hogyan lehetne frekit beállítani úgy, hogy azt sem tudom, pontosan mennyin fog 3D-ben futni...? Természetesnek tartanám, hogy ez amit kiír már a terhelt órajel, ezért is futtatja azt a bonyolult kockát a 3D nézetben. Hát nem tudom, nem értek hozzá, de nehéz elképzelnem, hogy helytálló, amit írtál...
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
-
zsocaozd
tag
válasz
SzlobiG #1887 üzenetére
Az alaplap ECS pf-22 Extreme-nek megfelelő NEC TM800-as. A chipset i955x.
Sajnos x16-on megy a pci-e, megnéztem cpu-z-vel, a proci teljesítménye is maximumon van.
[link]
[link]
Az a baj, nem igazán fűlik a fogam, hogy megint telepítgessek, más gép meg nincs, amibe be tudnám rakni...na mindegy, tovább keresgélem a megoldást, aztán meglátjuk, ha nem lesz más, akkor tényleg telepítek másik oprendszert esetleg...dehát mélységesen fel lennék háborodva, ha valóban ez lenne a megoldás...és mondom, havernál x1950xt csodásan megy ugyanezzel.
Azért köszi a helpet!
[Szerkesztve] -
zsocaozd
tag
válasz
SzlobiG #1881 üzenetére
Az mindegy, mikori kártya, lényeg, hogy hozta a gyári értékeket és azokat, amiket mások is teszteltek. Az x2900xt-nek kb. 11k pont körül kellene teljesítenie 3DMark06-ban, ehhez képest nekem 2200pont!
Még fut a 3DMark05Prof teszt, de már most látszik, hogy brutálisan rossz lesz az eredmény...
3DMark06-ban kellene 35-58fps között mennie normális esetben...
Valójában nekem 05-ben is kb. ugyanolyan 7-17fps között megy a legtöbb teszt, mintahogy 3DMark06 alatt...egy-két helyen megy fel 35-40 közé egy-egy pillanatra...érthetetlen számomra az egész...
Haveromnak ugyanezzel az oprendszerrel és hasonló konfiggal x1950xt gyönyörűen hozza a gyári értékeket. -
zsocaozd
tag
válasz
SzlobiG #1879 üzenetére
Ez most vicc? Szerinted is az oprendszer miatt van? Nemár...ez viccnek is rossz...
Egyébként az X1600XT-m ugyanezen oprendszer alatt, ugyanezen konfigban (a táp gyengébb volt) hozta a gyári értékeket a tesztben...ott nem volt ez a jelenség. Itt valami más gond lesz...
Mivel tudnám még hathatósan tesztelni a VGA-t, lehet, hogy csak a 3DMark-ban van probléma?
[Szerkesztve] -
keszegduda
őstag
válasz
SzlobiG #1836 üzenetére
Ez egy érdekes teszt, de van egy sanda gyanúm, hogy ez fake. Most itt nem azért írom ezt, mert az ATI jobb benne, hanem józan ésszel megnézve a grafikont rátolták a szűrőket és alig lassult...én viszont a videókra tudok per pillnat támaszkodni és én azt szűrtem le eddig, hogy lehetetlen ilyen grafika mellett szűrőkkel ilyen tempót elérni 8800GTX-el...ez lehet hogy csak nemkem gyanús, de másnak is furcsa lehet...de ne legyen igazam...
-
szasanyi
félisten
válasz
SzlobiG #1803 üzenetére
Na jó, de DX10-re gondoltam. Mikor jelent meg DX10 játék? Meg hány darab?
Nem Word07 megjelenítéséhez kell senkinek sem. Mondhatjuk, hogy túl
hamar adták ki? És nem is lenne gond, ha mondjuk 40k lenne. De így még
túl sok ahhoz, hogy egy mostani vétellel csak kb. fél évig húzza ki az ember
fia. Nincs igazam? -
slett27
addikt
-
slett27
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz
SzlobiG #1690 üzenetére
Az Nvidia nem csak reklámozza magát a játékok bevezetője elött? A logo tényleg azt jelentené, hogy Nvidia kártyákra van optimalizálva a games? Én eddig aztat hittem csak reklám, semmi több.
Mi okból vettél 2900XT kártyát? Nem gyorsabb még a 8800GTS is tőle?
Pedig a paraméterei alapján fordítva kellene lennie. -
Komplikato
veterán
válasz
SzlobiG #1686 üzenetére
Jó, de ha annyira túlbonyolítják, hogy rágyúrnak Dx9-re is (mint GF8-nál), de brutál legyen benne a párhuzamosítás és geometria mint a HD2900XT-ben, akkor olyan komplex lesz a GPU, hogy sose gyártják le vagy megvárják a biztonságos 45 nanos gyártást. Szerintem. Ugyanis a két módszer pont ellentétes dolgokra épül, már amennyiben jól értem. Egy sima áttervezés nem elég ehhez. (Amúgy az IT.news.hu-n van cikk a CPU tervezésről, érdemes elolvasni. Gondolom többé kevésbé a GPU is hasonlóképpen készül.)
-
Sawa_1
csendes tag
-
reaper05
csendes tag
válasz
SzlobiG #1641 üzenetére
Ahhoz még sokat kell várni, hogy kijöjjenek a DX10-es gémek.
Crysis-t is eltolták már megint.Ez a legutolsó szept 14-ei dátum is már kamunak tűnt, mikor bejelentették E3-on. Ráadásul a sztorin is változtattak. Most már a meteor nem becsapódik a Földbe, hanem már régóta be van csapódva (éljen a passzív
)
szerk.: már az EA oldaláról is levették az E3-as dátumotbesz@rás...
új dátum: nov 13.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
SzlobiG #1619 üzenetére
Azért nem teljesen sima a játékélmény, legalábbis az 1G ram, vagy a 128 mega vram nem mindig tűnt elégnek neki.
Egyébként lassan ezeket a csúcskategóriákat nagyon ideje lenne leváltani. A 8800 széria mindjárt 10 hónapos lesz.
A HD2900 meg hiába baromi erős, ha egy picit jobban figyeltek volna a textúrázóképességére, most simán ütné a GTX-et. -
Ligszi
tag
válasz
SzlobiG #1549 üzenetére
A tény nem tudom mennyire hiteles, de ezt a kártyát(8800 GTS 320 MB)akkor sem vettem volna meg, ha nincs ez a cikk. Ha előre gondolkodik valaki egyből kitűnik hogy kevés lesz a videókártya az elkövetkező játékokhoz. szerintem!!
Ezért ....Go.. ATI 2900XT és soron következő tesói!
[Szerkesztve] -
Ligszi
tag
válasz
SzlobiG #1537 üzenetére
Csak azért bátorkodtam figyelmeztetni ezen kártya használóit, mert nagyon sokan videókártya, és gép fejlesztés küszöbén állnak, köztük én is. Ezért ha az olvasók pozitív eredményeket tapasztalnak, akkor a 8800 GTS helyett az ATI felhasználói táborát fogják erősíteni.(2900 XT) Ezért előre is köszönjük a tapasztalatok megosztását.
-
M3kk
őstag
válasz
SzlobiG #1510 üzenetére
Megint tudod mirol beszelsz
Pont olyan vagy mint az, aki azt hiszi, hogy ert vvalamihez, es meg akarja javitani, neki all, de meg jobban elbassza.
Legalabb legyel tisztaban amirol beszelsz, utana pofazz, ok?
Nem latom a figyelmeztetes kozott es a lamasagod kozott az osszefuggest.
Ezennel befejeztem, menj nezzel valami rajzfilmet.
Ja es a kompit a kereszelomre kaptam a kresztszuloktol, tudod, most vagyok 5 honapos. -
M3kk
őstag
válasz
SzlobiG #1497 üzenetére
Ne okoskodj na, foleg arrol ne amihez nem ertesz, a 3dmark nem 1 eves ''anyam ad videokarira penzt, benyomom a 2k6 ot, oszt megvan a score, es villogok'' benchmark.
Megsugom, hogy a 3dmark01 meg osszetettebb, meg nehezebb es meg idegtepobb mint a Superpi, pedig az koztudott, hogy mennyire fugg a tweakelestol. -
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1472 üzenetére
Azert nem 1280x1024-ben AA es 4X af mellett egy elavult benchmark progival kene keresni a kulonbseget a 512 gddr3 es 1gb gddr4 dx10 kartya kozott
Volt par teszt kartyarol, erzekelheto kulonbseg 1920x1200+ felbontasnal AA+HDR mellett jelentkezik a jelenlegi dx9 jatekokban, de nem hatalmas az elonye max. 8-10% ehez kepest kb. 30%-al tobbe kerul, persze aki hosszabb tavra venne annak meg jol johetne de aki ebben az ar katelgoriaban vasarol VGA-t biztos nem 2 evre tervez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest