- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawa_1
csendes tag
Rendeltem már a világ minden tájáról cuccot, max 2 hét és itt van ez is mondjuk USA-ból (jobb lenne persze EU-n belülről, mert az pár nap, de az drágább is). Vagy ha arra gondolsz, hogy nem vigyáznak rá, nos, amit te megveszel a boltban, azt is idehozták valahogy...De egy vidkari nem is annyira érzékeny erre, mint mondjuk egy vinyó.
Ami a garanciát illeti, ha kibírod a postafordultát valahogy, akkor nem probléma. Normálistól kell venni persze. Sajnos a német ebay-en kb ugyanazok az árak vannak, mint itthon. -
Sawa_1
csendes tag
Ja őt már néztem. Személyes átvétel Debrecenben, posta nincs. Lol. Nem fog így sokat eladni a srác...
Amúgy ebay-ről tudok hozatni 75-ért szállítással együtt, de egy tizest mondjuk hajlandó vagyok kiadni a hazai számláért+gariért (nem félek, hogy elromlik, de eladásnál jól jönnek ezek).
[Szerkesztve] -
reaper05
csendes tag
Ez télleg nem semmi. Valahol még lassabb is az új driver-rel.
Gave-nek igaza volt: ''HD 2900 sztem nem gazdaságos, nekem sem jön be, és ellenben néhány Atifan próféciával miszerint majd eljön a driver ami többek között képessé teszi a karit ,h a porba alázzon egy GTX-et és persze a világot is megváltja én nem hinném....''
Mondjuk engem nem érdekel, akkor is megveszem azt az MSI-t. -
keszegduda
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Borderlands 4
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest