- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Én is most vettem. Megnéztem a Prohardveren a 22"-os tesztet, majd élőben a 225bw-t és 226bw-t. Külsőleg a 226bw szerintem csúcs, de ugye nem a kávát akarja nézni az ember. A 225bw sokkal jobb, és a bevilágítási csíkok is sokkalta kisebbek. Tényleg nagyon állat. Akinek ilyen van, állítsa be a tesztben szereplő értékeket és töltse föl neki a színsémát.
-
Ribi
nagyúr
En ugytudom hogy a memot soha sem veszik vissza 2D-ben sem, de nala az is alacsonyabb.
Csak most olvasom a 1012-es postot, es ez valszeg a gond. Vagy 2x6 pin csati kell vagy 6+8 csati. Szerintem igy ne nagyon terheld le mert ez igy nem normalis mukodesi forma. Valszeg nem tulmelegedett hanem lefagyott a keves delej miatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest