Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Nna, akkor máshogy fogalmazok, hogy te is megértsd: a teszt futásával van baj 64bites Vista alatt, konkrétan abban a környezetben, amiben én futtattam. Így megfelel?
Sehol sem találtam olyat, hogy valaki x64 Vista alatt futtatott volna 3DMark-ot, úgyhogy kb. 0.0% tapasztalata van nagyjából mindenkinek ebben a témában, de azért megy az okoskodás, meg az oprendszer fikázása csak azért, mert Microsoft...igazad van, ez sokkal civilizáltabb magatartás, mint az enyém...
Miért írod, hogy nem oldódott meg a problémám? Már leírtam, hogy megoldódott! Kit érdekel, hogy mi a 3DMark eredménye, ha egyébként tökéletesen műxik a kártya? Én nem a pontokat hajhászom, csak első körben ezzel tudtam tesztelni a karesz működését, azért akadtam ki rajta.
Jó, hagyjuk a flame-et, részemről lezártam már a témát (többször is), megköszöntem a segítséget, további jó csevejt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest