Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabooom
tag
Én arra lennék kíváncsi h. a 3800+ből hogy sajtoltál ki 3000Mhz-et
-
-
törölt tag
-
Skiller
tag
Köszönöm! Várok még hozzászólásokat.
-
Tomate
veterán
válasz
Skiller #13288 üzenetére
2900Pro 512/256bites karival rendelkezem. Az én procim egy gyári X2 4400+, de felhúztam 3000Mhz-re. 3Dmark06ban szerény 2000pontot dob a procira, szóval az összpontszám cakumpakk 9500pont. 750/2000es órajelekkel. Egy Intel procival és egy nem gyári hűtéssel simán adja a 11000pontot elvileg. Egy quaddal még durvább pontokat kaphatsz, de ha beírod a keresőbe, hogy 3Dmark kiad egy pár eredményt, lehet mazsolázni.
No Gods or Kings Only Man! Ez tényleg egy jó szöveg! Bioshock 4ever nemsoká kijön a magyarosítás hozzá azzal újra végigtolom
-
Skiller
tag
Hello mindenki!
Azzal a kéréssel fordulok az itt lévő fórumozók mélyen tisztelt tudásához, tapasztalataihoz
hogy kérem írják le az ATI cég 2900pro 512Mb 256bit nevű grafikus kártyájával rendelkezők az eredményeiket 3D Markokban -mind érdekel- + játékokban akiknek x2 es AMD processzor van melette (főleg az x2 6000+ procival elért eredmények érdekelnek) de jöhet a többi x2 es is.
Előre is köszönöm.
-
Picco
addikt
jujj mekkora hulye vok, nekem van itthon "zalmanszendvics"-em
no abbol fabrikalni koll valamit -
Qru
MODERÁTOR
AC S1-hez pl van jó széles VRM borda, esetleg ha olyat tudsz vkitől szerválni. (nV karikra nem kell az a borda illetve másmilyen van/kell, kisebb. Rgo nV tulajokat környékezz meg.
)
Heatpipe lenne a legjobb, talán vmi kiszuperált lapról le lehetne szedni... Esetleg a régi Zaman ZM80DHP, vagy Aerocool Video Magic VM-101-et használtan kapsz 1k-ért (3 éve volt újjonan 3,7k) arról is le tudod szedni a heatpipit.
Huh de krejatív vok ma délután... Hiába, melózok (elvileg).
mod: Zalman jobb lenne, mert ahhoz külön van a heatpipe, nem pedig a bordára ráforrasztva. Azzal nem kéne bajlódni annyit.
mod2:
Heatpipe: igen, általában víz (vagy egyéb folyadék) van a csövön belül. Egy nagyon hasznos olvasmány róla.
Illetve a hőcső kocskásított változata: Link
-
-
Picco
addikt
válasz
Brumi˘ #13281 üzenetére
ejjha, ha sikerulne valamit barkacsolni a VRM-re akkor igencsak jolenne 900/2100-on hajtani a karit
valami olyan kell ami lapos, es szeles, lyukakat furok ra, az nem gond es akkor megy az eredeti felfogatasi pontba.
híttpálypos megoldas lenne a tuti, de olyat nemhinnem h tudok barkacsolni -
Picco
addikt
mennyi a gyari orajele a karinak? mindig elfelejtem, nalam kb feloraig ment gyari orajelen
-
-
Brumi˘
addikt
Vantage-ba nem sokat ér az se ha 900/2200-on megy a kari... pic
-
mokus1
addikt
nekem elindul kb 30-40%on.Egyébkként nekem olyan mintha a gyári jobban hűtené a vrm-et bár ez lehet hülyeség mert arra nem tettem 1,25ös bios.t
102A 1,25=128W!!!
nekem birja passzivan de állitsd be a riva-t h amikor elindul lője be magát ugy 40-50%ra és nincs gond mivel nagyon halk.
De az a borda hozzá ér a jobb oldali nagyhoz de ugy néz ki tényleg kevés.
megy fel az 1,20as bios GPU a durva 50fok felett nem láttam ati toolba 901mhz.en. -
Lavad
tag
válasz
mokus1 #13259 üzenetére
Azóta is a gyári van rajta, most nem is tudok próbálkozni, meg időm se lesz rá, de nekem fix 50%-on sem indult, neked sikerült belöni valami fix-re amin megy is?-indul is?
Ha nem "indulnak a ventik, akkor tulmelegszik sajna és fagyi van. Passzivan nem birja 2d-ben sem.Egyébbként a vrm, nekem a gyári megoldással sem megy 80-82C főlé..Igaz az extremmel nem néztem, de ezek szerint ott nagyon kevés az a "borda"...
-
mokus1
addikt
tényleg meg tud zabálni viszont 125W-ot.
100A és 1,25V. -
mokus1
addikt
igen nem indul.szerintem ez amiatt lehet h a gyári értékeket használja.és 25%nál sem pörög.probáld ki csak ez a baja h nem tud ilyen alacsony fordulaton pörögni.ugye ennek joval kevesebb a max fordulata.(lehet nem a tápod a hibás
)Szóval ha belövöd ugy 50%ra akkor beindul csak alacsony fordulaton nem fog menni igaz nem is baj mert birja a 2d t passzivba játékba meg beindul
Brumi:van borda de elég pici de a jobb oldali borda ahhoz kapcsolodik venti is van flötte.
-
Brumi˘
addikt
válasz
mokus1 #13248 üzenetére
Újra raktam, régebbit is felraktam (2.08) de egyikse jött be. Remélem xp alatt jobb lesz a helyzet. Szerválni kéne egy kölcsön quadot és 13K is meglenne simán. A vrm meg nagyon tud melegedni, nekem full blokk van a karin és még így is egy venti oda van fordítva a vrmre.
-
Brumi˘
addikt
válasz
mokus1 #13246 üzenetére
Nah úgy néz ki van esélyem a 12K-t elérni 3dmark06-ba. Találtam egy 1,25V-s biost ezzel 900/2200-on lefutott a 3dmark hiba nélkül (se csík, se villanás se semmi). Holnap túrok fel egy tiny xp-t és adok neki. Rivatunerbe nem lehet valahogy beállítani hogy a csúszka ne csak 900-ig engedje menni gpu órajelet? Van egy olyan sejtésem tud ez még többet is. (hogy ne a levegőbe beszéljek)
-
mokus1
addikt
kibontottam 3M es ,,paszta"van a VRM-en helyén arról lekell huzni a felszint?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #13239 üzenetére
Az, ok hogy drágábban akarják adni, több profit kell tiszta sor. De akkor minek csökkentették ennyire le az árát a 8800GTS 512-nek?
Nyilván drágább a 9800GTX, mert azért mégis csak valamennyire újra kellett tervezni, meg újításként adhatják drágábban (mint a DDR3-nál. olcsóbb a gyártása mégis sokkal drágább és nem is gyorsabb, ha azt nézem a DDR2 800 egálban van az 1333-as DDR3-al teljesítményben).
De 9800GTX nélkül is kihozhatták volna a 9800GX2-t, mert hogy a HD 3870 X2-t akarták lenyomni ugye az tiszta sor. A gond, hogy ezek után szépen kifuttatják a 8800GTS 512-ket aztán vehet a nép drágábban 2%-al gyorsabb karit. Aminek hatására a használt 8800GTS 512 ára sem fog olyan mértékben esni mint várható lett volna (ez mondjuk csak a leendő 8800GTS 512 vevőknek hátrány).mod:
mokus1: Mi is!
Hőfok eredményeket a népnek!
-
mokus1
addikt
megjött az accelero xtrme-m addig várom h feltegyem
-
kavicssli
addikt
Én azt nem értem meg hogy... (Off on) hogy én megvettem most a 19es Wide moncsim aminek a felbontása 1440*900! Namármost eddig nem találkoztam olyan játékkal ami Full Fullon szaggatott volna!Persze akinek 20as illetve 22es moncsija van annak kell a kraft!(A Krízist a f@szom érdekli
azért sem rakom fel a gépre) 8800GT és felfele! Én úgy vagyok vele ha VGA csere akkor moncsi csere is de legalább igy nem fogoma VGA-t cserélni fél évente!
-
-
Robi BALBOA
őstag
Valaki Légyszives Linkeljenbe nekem egy-két frankó Ati biosz editort!
-
Lavad
tag
Megérkezett a Chieftec tápom, persze nem azt kaptam amit rendeltem
táp vissza, Corsair rendel, a hetem megint rámegy
-
Qru
MODERÁTOR
Nem is értem minek adták ki. Kvázi 0 az újíttás és a gyorsulás a 8800GTS 512-höz képest. Sajnálom, hogy anno 8800GTS helyet csak 8800GT tudtam szerválni, de ez is bőven elég egyenlőre és marad is jó darbig, mert 9800GTX-re nem éri meg cserélni.
mod: iletve értem.
Itt van a kutya elásva:
"A Hybrid Power kihasználásához NVIDIA chipsetes alaplapot kell vennünk, márpedig senki sem szereti, ha rákényszerítik valamire: az Intel processzorokhoz a többség Intel chipsetet, az AMD processzorokhoz pedig AMD lapkakészletet vesz, tehát az NVIDIA egy igen érdekes és kockázatos módját választotta a vásárlók magához csalogatásának avagy magához láncolásának."Nos, ha normális chipseteket gyártanának nem kéne ilyen olcsó trükkökhöz folyamodniuk.
-
Corsa1
tag
hi!
ha valakit érdekel egy Sapphire HD2900pro (XT biosos) 512bit 1GB GDDR4 akkor szoljon.
üdv -
Tomate
veterán
Az std mit jelent?
-
Brumi˘
addikt
-
Tomate
veterán
Miért van az, hogyha egy kicsit jobban megrántom a kártyát 3Dmark erejéig 800/2100-ra feltolom a hűtőt 100%ra és kidob az asztalra egy ilyen hülyeséggel.
-
mokus1
addikt
az nem durva h a déli híd sokkal melegebb mint az északi??tűzforró foghatatlan.4USB, a lan,és a hang 55fokra melegitné a P5B-net az elég érdkees.
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #13215 üzenetére
Intelt???
ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá)
-
Tomate
veterán
Most tudtam meg egy órája, hogy a lapom egy megfelelő Bios frissítés után (már megtörtént) kezelei a X3-aa és X4-es Phenomot is
Várok még pár hónapot és lehet benevezek egyre. Már most van 30körül 9600-as.
-
Tomate
veterán
80C-os gépéút nemkéne eröltetnem ugye?
-
Tomate
veterán
válasz
Robi BALBOA #13203 üzenetére
Mivel nézed, hogy mennyi a fesz? Rivatuner nézd az a tuti! Ha nem azzal nézted, most nézd meg azzal.
-
Picco
addikt
válasz
Robi BALBOA #13201 üzenetére
techpowerup-on sem talaltal valami jot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest