- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Isten hozott a videkártyák világában!
Sajnos könnyebb lesarkazni egy R9600 kártyát mint egy AMD procit, nagyon kell figyelni ennél a szériánál, ugyanis mint az előző hozzászóló is elmondta nincs a mag körül, fémkeret... ha kezedbe veszel egy ilyen kártyát, és megnézed a gyári hűtést egyik sincs nagyon erősen ráfogatva, picit mindegyik lötyög rajta.. ez azért van mert a gyártok is tudják, milyen érzékeny és sérülékeny a mag..
A Zalmant pedig nem kellene annyira fikázni.. halk, és jó hűtésben verhetetlen.. és itt nem azon van a hangsúly hogy a másik 2-3 fokkal jobban hűt, de 2-3szor hangosabb is..
na mindegy...én Zalmant nem ajánlok a 9600 sorozathoz, vagy csak akkor ha sok pénzed van, kiváló a kézügyességed, és még szerencséd is van .. -
válasz
t_ferenc #601 üzenetére
Szerintem valahol itt a vége a kártyának.. ebből többet már nem nagyon tudnál kihozna, max még 1-2 MHz-et.. Pipeline-okat biztos nem tudsz elővarázsolni benne, be kell érned az alap 4-el, és a bios updatenek sincs semmi értelme.. hisz nem értem hogy hova akarod updatolni.. 9700, 9800?
-
-
''Itten meg olvasom, hogy 600/800-ra is huzogatják emberek, de szerintem nekem akkor elfüstölne a kártyám....''
na azért ez kicsit sok.. főleg a 2,8ns- ramokkal a 400 mhz..az elméleti 350mhz-el szemben..
''Szerintem 9800 SE-t ne vegyél semmiképp! A tomshardware-en a VGA test Part III-ból egyértelmüen kiderül, hogy a 9600 XT nagyobb teljesítménnyel bír, mint a 9800SE, majdnem 20%!!!!''
igen de egy kis szerencsével +40% kihozható a 9800SE-ből.. -
Attól függ mennyi pénzt akarsz rá költeni.. De ha minnél tovább szeretnéd használni, érdemesebb komolyabb VGA-t venni..
Azért a 9600XT sem olyan rossz még, és az ára sem rossz.. a 9800Se jobb esetben megy 9800/9800pro órajeleken.. de vannak akik nem szeretnek tuningolni..9800pro az 9800pro, Sapphire 99% hogy megy 9800XT órajeleken, ugyanis az újabbakban már R360 mag van.. Gigabyte sem rossz, esetleg lehet több minden van a dobozában mint a Sapphire-nak..
Amúgy alapon mind a kettő 380/680 as órajelekkel rendelkezik..
A 256MB 9800pro nem igazán éri meg..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest