- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Pyriel
tag
A 4.8beta-t innen: Bővebben: link
De ha a google-ban rákeresel, millió helyről le tudod szedni. Nem is biztos, hogy innen a leggyorsabban.
A 9800-as szériában nem vagyok otthon, kérdezz rá egy 9800-as topicban, biztos segítenek. -
Pyriel
tag
Egy 10000 pontot mindenképpen megér ez a konfig, talán 11000-t is.
A driver kérdéses. Van akinek ez jön be, van akinek meg az. Lehet, hogy sokan ellenvéleményen lesznek, de szvsz próbáld meg a catalyst 4.8beta-t. Nekem sokat dobott. De ez lehet, hogy csak nálam igaz. Az omegát nem próbáltam, de állítólag valamivel gyorsabb, mint a catalyst. Abból asszem még csak 4.7 van.
[Szerkesztve] -
Pyriel
tag
Nálam a 3dmark03 a következőt produkálta:
4.7 catalyst: 3108 ponty
4.8 catalyst: 3890 ponty
Ez elég egyértelmű javulás. De ez sokösszetevős dolog. -
Pyriel
tag
Talán megéri. 256-ost ne vegyél, abban lassúbbak a ram-ok. És a pro-t, vagy ne adj Isten a non-pro-t kerüld. Kifutó cuccok, fél év múlva bánod, hogy megvetted. Én Sapphire-t vettem, az Abit-ot annyira nem vágom, de biztos, hogy nem selejt.
Az, hogy megéri, erősen függ attól, hogy mennyire húzható. De ez a boltban sajnos nem derül ki, az eladók meg nem mindig mondanak igazat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pyriel
tag
Help! Mi lehet a gond?
Létezhet, hogy az új nforce driver (5.03) feltelepítése után 12700-ról, 10600-ra esik a benchmarkom 3dmark2001se alatt? -
Pyriel
tag
Ugyezt kérdeztem én is vagy egy hete. A Detonator Destroyert ajánlom, vagy bármilyen RegCleaner-t. Az NVIDIA driverek maguktól nem kopnakle a vinyódról, ezért kell egy kis plussz. Windows újratelepítés csak végső esetben, nekem nem kellett
.
Szerintem a 3,3-as ramok nem a legnyerőbbek. (szvsz) -
Pyriel
tag
Két olyan hardver van amivel kapcsolatban ne köss kompromisszumokat. Az egyik az alaplap, a másik a videokari. Jobb várni 1-2 hónapot, mint beleugrani egy kecsegtetó olcsó vmibe, aztán szívni a fogad 2 hónap múlva, amikor már az eredetileg tervezettet is meg tudtad volna venni, akár olcsóbban is.
[Szerkesztve] -
Pyriel
tag
Aha. Ha engem kérdezel, akkor másodszor is videókártya cserét ajánlanám, már csak azért is, mert az alaplap korlátai miatt a mb+cpu kombó teljesítményét nagyon már nem lehet növelni, ellenben vga fronton...
-
Pyriel
tag
inkább kártyát cserélj, abból a Gef3-ból többet már nem hoz ki egy akármekkora órajelű proci sem
-
Pyriel
tag
Jó érzés, ha az ember egy ártatlan kérdéssel ilyen lavinát indít el.
-
Pyriel
tag
Rendszer újratelepítésről inkább lemondtam. És jól tettem, mert nvidia uninstall+registry clean a biztonság kedvéért, majd catalyst 4.7 föl, és minden ok. Kipróbáltam minden fönt levő játékot, és semmi zűr, max. újraoptimalizálta magát a CoD. Szóval a kérdés számomra már nem kérdés többé.
-
Pyriel
tag
Megúsztam!
-
Pyriel
tag
Egy másik kérdésem meg az lenne, hogy eddig nvidia-m volt, most vettem ez az ati-t. Megúszom xp újratelepítés nélkül, vagy muszály lesz, ha azt akarom, hogy jól működjön?
-
Pyriel
tag
Üdv! MIben különbözik egy Radeon 9600xt lite egy nem lite verziótól? Tudja valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik