- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Mania
senior tag
válasz
IQ L1ght #2571 üzenetére
Én ilyen hutot tettem rá.Nagyon suti....Bővebben: link
És igy néz ki vele a Fireblade(RAM-borda sajna csak 4 db jár hozzá)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bestkiller
tag
válasz
IQ L1ght #2569 üzenetére
Mindenki ezt mondta.
De egy páran nem hitték el
Szerintem fog javúlni ha veszel rá valami frankó hűtést ajánlanám neked a ZALMAN nevet. Hogy ilyenbe gondolkozz szerintem.
Mondjuk egy kicsit borsos az ára olyan 11-12k de szerintem megéri, mert szerintem átszerelhető is ha eladod a karit és akkor már jó is az egész. -
Docci
senior tag
válasz
IQ L1ght #2513 üzenetére
9600XT-re általában 3.3ns vagy 2.8ns ramok kerülnek.
A kivétel a Gecube 9600 XT tuning változata ,azon 2.5ns ramok vannak.
Katt ide:Bővebben: link -
Neck
veterán
válasz
IQ L1ght #2497 üzenetére
Egyik se
Max a Doom 3 übernagy felbontásban és/vagy szűrőkkel, de akkor meg játszani nem játszol.
Ja és még valami. Összesen 2-3 tesztben láttam olyan benchmarkot (asszem 4 eredményt összesen) amiben kihasználta a 256MBot a kari. Mind FSAA-s/Aniso-Filteres bench volt, 1280*1024/1600*1200as felbontásokban, nagyon alacsony FPSek mellett 1-2 (télleg 1-2) FPSel gyorsabb volt a 256MBos. De még ígyis játszhatatlan volt mind2n. Azonos órajelen. Szal azért megéri többet fizetni pár ezerrel, és még kockáztat is az ember a RAMokon, h lehet h mondjuk 3,3ast raknak rá, vagy neadjisten még rosszabbat... -
montressor
aktív tag
válasz
IQ L1ght #2392 üzenetére
3dmark 2001se, es feltettem a patchet is hozza, ha ez szamit vmit
4ns os ramok vannak rajta, (ha a hynix ramoknal azt jelenti a kotojel utani resz), es 500/500 as. A drivert a gyari cdjerol raktam fel, a cd-n ez van: ver:7.98, de szerintem nem catalyst. Nem huzom egyaltalan, feltelepittem es mertem. ..
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
IQ L1ght #2336 üzenetére
Elvileg 1bol mennie kell az overdrive-nak, bar sok ertelme nincs. Inkabb huzd manualisan. Sokkal tobbet er.
A redline progi meg engem is erdekelne, mert en asszem keresgeltem de nem igazan talatam. Bar nemtom h miben tudna tobbet nyujtani mint 1 atitraytools. Bar ki tudja... -
al_age
senior tag
válasz
IQ L1ght #2298 üzenetére
ha nem tuningolsz, de zavar a hangja aventinek akkor Zalman ZM-80D-HP
ha van egy kis tuning is akkor az előbbi plusz OP-1 venti
ha a kártyát nagyon jól lehet tuningolni, akkor Arctic Cooling Ati Silencer 2
vagy GlacialTech NorthPole, ez halkabb a Silencernél sztem, viszont a memóriákat nem hűti -
Neck
veterán
válasz
IQ L1ght #2248 üzenetére
Alapból semennyi. Tökolyan mint a 256os. De gyorsabb ramok vannak rajta, és míg a 128MBosat jelentősen is lehet húzni akár (600@670 nálam mondjuk) 256MBosnál meg nagyon kicsi esélye van. És drágább is a 256MBos. SZal felesleges.
Meg van olyan hogy a 256MBos levett órajelekkel megy pl memócsak 500on. Na ott sztem 10-15 FPSt is gyógyul lefelé. -
Neck
veterán
válasz
IQ L1ght #2227 üzenetére
2:
628szor leírtuk, hogy a 256MBos memóriájú 9600XT egy nagy átverés. 128bites memóriabusszal azt az onboard RAMméretet ez a kártya sose fogja kihasználni.
Magyarul: a 128MBos kari meg a 256MBos kari tök teljesen ugyanúgy teljesít mint a 128MBos.
128MBos mellett szól:
Olcsóbb.
Gyorsabb memóriák vannak rajta,ebből következik hogy jobban lehet húzni.
256MBos ellen szól:
Drágább, feleslegesen
Van amikor az alapórajelek nem referenciaórajelek, vagyis a kari nem 500/600on megy, hanem csak 500/500on,
Alig lehet húzni, kevés kivételtől eltekintve.
Hogy az AGP aperture size-t mennyire állítsd? Ez az a memóriaméret, amit a VGA a rendszermemóból lefoglalhat magán célokra. Sokra nem érdemes állítani, mert a mostani gémek memóigényesek is, és egyik csapdából átesel a másikba.
Ha 512MB RAMod van, akkor 64MBra, vagy max 128MBra érdemes állítani.
Ha 1GB RAMod van, akkor 128MBra állítsd. Többre felesleges, mert úgysincs semmi különbség.
Én 512MB RAMal meg 128MBos karival 64MBon használom, mert kevés az a 512MBos RAM a gébbe
És nekem overdrive van a 4.12es driver alatt is, szal...
Nemtom. Biztos van hőérzékelő dióda a karin? Nézd meg everesttel mutat e hőfokokat a kártya.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
válasz
IQ L1ght #2227 üzenetére
1. passz
2. 128 mega - általában gyorsabb memóriamodulok vannak rajta, mint a 256 megásokon. tesztekben egetrengető különbség nincs, általános közvélemény: felesleges 256 megásat venni.
3. saját bőrödön tapasztalt teszt nélkül nem hinném hogy meg fogod tudni, keress rá neten VIVO-s karik tesztjeire, bár nem tudom, hogy szokták-e egyáltalán nézni a kártyákat ebből a szemszögből
4. a biosban azt tudod beállítani, hogy a vga mennyi ramot használhasson a fő memóriából. általában ezt az értéket a fő memória negyedére szokták állítani
5. ezt a másik topikodban leírtam hogy hol kellene lennie, próbálj ki egy másik drivert esetleg, emlékszem, volt mikor nekem sem volt overdrive-om... -
somé
őstag
válasz
IQ L1ght #2218 üzenetére
Nem mindegyik drivernél jelenik meg az overdrive fül,rejtéjes módon...
Ajánlott olvasmányok.. Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest