- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
dilipok
veterán
Nem ismeretlen az elmeny szamomra sem. Azzal a kulonbseggel hogy nekem otthon muxik rendesen az otthoni tv-vel (ne kerdezd mert nemtom h milyen marka) Az albiban meg egy samsung plano tv-vel nem. Nem engedi csak klonozni a kepernyot es igy nekem is csak a kerete laccik a lejacco proginak. maga a film nem. Nem jottem ra a megoldasra, aztan meguntam es inkabb a lakotarsam gepet kotottuk a tv re amiben 1 gef4Mx van. azzal megy is rendesen. En is kerdeztem a gurukat h mi lehet a hiba de nem tudtak segiteni...
A lenyeg az hogy otthon be tudom allitani h kiterjessze az asztalt a tvre, a samsung planoval meg nem engedi, csak klonzi... -
Allien
veterán
Lehet, jobban járnál (tutira jobban), ha NEM Catalyst-t raknál fel, hanem pl. Omega drivert, ami igaz, hogy a Catalyst-re épül, de ebben is vannak javítások. Persze, emmél is van több verzió. Javaslom, azt, melyik az 4.8-s Catalyst elöttire épül. Van valahol teszt is, ahol tesztelik a drivereket, az alap Catalyst, Omega, DNA, és még 1-2 fajtát. Csak innen a munkahelyemről nem tudom előkeresni a linket, de valahol asszem már leírtam.
Ami a lényeg, hogy ha a játékok sebességeit nézzük, akkor egy régebbi, 3.xx, vagy egy újabb, 4.7 körüli driver a nyerő, de NEM az eredeti, hanem valamelyik kiegészitéses.
Talán (#684) hozzászólást keresd meg. De, EZT inkább: (#807), itt van a link! -
fityfiritty
csendes tag
Nem vagyok benne biztos, de talán zavarja egymást néhány ''ottfelejtett'' dll. Gondolok itt az Omegára, a Catalystra, esetleg az Ati Toolra. Egy alapos driver tisztogatás nem ártana, aztán egy régebbi stabil Catalyst és hajrá. Ha akkor is gond van, érdemes megnézni más játékokkal is, hátha a Mafia a ludas.
Maradtam
fityfiritty
[Szerkesztve] -
-
Allien
veterán
Elvileg a Sapphire FireBlade sorozata alapból tuningolt, 500@524 a mag, a ram 600@650-re, de azoknál a ram a ~700 körülit is viheti megfelelő hűtéssel. Persze, ez elvileg, mert ugye attól is függ, milyen ramokat raktak a kártyádra. Ráadásul, mindegyik más értéket tud, próbálgattni, persze csak saját felelősségre.
-
al_age
senior tag
elképzelhető hogy az s-video-rca átalakítóban szétjött egy forrasztás....
Playstation2-m is van és ahhoz is volt ilyen gond, hogy nem volt piros a monitoron és a kábelen lévő csatlakozónál jööt szét a forrasztás... mondjuk hihetetlen gányul volt megcsinálva utólag nem is csodálom hogy szétjött
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest