- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
Ck.
addikt
#1235 pls help me!
-
Ck.
addikt
ATi 9600 XT kari TV-outját soxor használtam már, de egyszer csak egyik napról a másikra nem működött. 100% HOGY NEM LETT SEMMI SEM ELÁLLÍTVA! Elvittem szervízbe mert ugyebár garis még a gépem. Ott kerítettek egy tv-t, és lássatok csodát gond nélkül működött. Jóformán engem néztek hülyének. Nagy égés volt... Aztán otthon nálam természetesen ismételten nem működött. Pedig még direkt figyeltem is hogy a csávó hogy csinálja, de nálam nem jött össze. Pedig már soxor tv-outoztam, de nem jött össze. Próbálgattam mindenféle kábellel, másik tv-vel, közvetlen tv-ről, video-n keresztül, de semmi! Eddig úgyvolt hogy a kariból S-Video- majd rca átalakító-rca kábel. Kipróbáltam más kábeleket is, más átalakítókat. Egy másik S-Video-RCA átalakítóval sikerült képet csalni a tv-re, csakhogy feketefehéret. Sehogy sem lett színes, hiába állíotttam a szabványokat. Ráadásul amikor elindítottam egy filmet, a mozgóképet nem is mutatta csak a filmlejátszó proginak a keretét ahol van a film, azt koromfeketén. Elég érdekes volt. Kipróbáltam másik kábellal, átalakítóval ottmeg úgy ugrált a kép, hogy majd kisült a szemem... Próbáltam egy másik ugynaolyan gyári átalakítót amivel régen működött, de az újjal sem működik. Drivert rendszeresen frissítgetek, nemtom hol van a gond! Ami a legjobban idegesít, hogy a boltba jó volt, nálam meg nem. Pedig 2 tv-n is próbálva volt, tuti nem tv baj, mert akkor a video se menne AV-ról. Szal vmi más gond van, de vajon mi? Kérlek segítsetek! Előre is köszi!
-
Ck.
addikt
Azt még hozzáteszem, hogy tuningmentes használatnál.
-
Ck.
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítségét! A cd-n lévő driverrrel még rosszabb volt, aztán visszaraktam a 4.10-es Catalystot. Az Omegát is próbáltam, ott se láttam nagy különbséget Nos végülis elég béna lett a 3dmark03 ereménye: 29xx pont.
A 3dmark05 meg 1521 pont lett. A 03-as azt tudom, hogy katasztrófa, de a 05-ösnél az 1521 az reális egy 9600 XT-től?
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
dilipok #1224 üzenetére
Az a helyzet hogy ezzel a Mafiával lassan 2 éve játszottam, és nem olyan régen kezdtem el újra jáccani... A kari meg még 1 éve sincs meg. Úgyhogy csak ennél a játéknál tapasztaltam eddig ezt a hibát. De tuti nem patch miatt, mert már azt is próbáltam. Nem csináltam semmit a karival, max. annyi, hogy ati tools-al max. mem-et meg core-t kerestem. Ennyi... Jah és az is gyanús hogy volt a kari szervízben mert egyik napról a másikra nem ment a tv-out. Aztán ott ki lett próbálva egy tv-n és működött. Miután hazahoztam a gépet, nálam ismételten nem működött, és mái napig sem működik a tv-out. Most ha a karival van vmi gáz, akkor mit csináljak? Mert azzzal csak nem vihetem szervízbe garisan, hogy a mafia akad rajta..?
-
Ck.
addikt
válasz
fityfiritty #1223 üzenetére
Vmi korrekt Catalyst verziót tudnál mondani? Mert nem akarok totózni, hogy melyiket szedjem le. Előre is kösz!
-
Ck.
addikt
A 4.10-es Catalyst van fenn, előtte az omega legfrisebbje volt. Annyi lenne a kérdésem, hogy vajon miért ilyen iszonyat rossz eredményt kaptam a 3dmark 03-ban? Tegnap is ugyanaz, ma is szintén ugyanaz. 29xx pont.
Hol a gond? 9600 XT karim van, alapórajelekkel, a proci P4 2,4 GHz, szintén alapórajelen. Amúgy ha vmi még nem stimm, nézzétek meg a konfigomnál... Pls help me, mert már lassan a hajam tépem!
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Hali! Köszi a segítséget! Sajna ígyis akadozik.
Ha BIOS-ban az AGP-t leveszem 4x-esre, akkor el se indul a Windows XP. Ha megcsak a videokari beállításánál állítom 4xesre, akkor ugyanolyan akadozós marad. Hiába veszem le a gyors írást is. Hol lehet a gond? BIOS-ban még van vmi game beálíltás, de ez nemtom mire való:
game accelerator
refresh cycle time
read delay (tRD)
read delay adjust (tRDA)
command per clock (cpc)
Hardware cserén kívül mit csináljak hogy ne akadozzon? Lehet, hogy az is gond, hogy a játék nem DirectX 9-re készült, és nekem a DirecX 9 van felrakva a gépre?
Vagy vmi más probléma van? Könyörgöm vki segítsen, mert már az idegösszeomlás szélén vagyok, hogy mi baja van.
Minden segítséget bárkitől örömmel fogadok! Pls help me! -
Ck.
addikt
Mi lehet a gond a karimmal? Vagy valahol máshol lehet a gond? Ugyanis a Mafia nevű játék (nemtom ki ismeri) néha olyan kb. 1 mp.-ig megakad. Fogalmam sincs hol lehet a gond. Lehet, hogy beállítás? Még minimum grafikán is akad a játék egy kicsit. A kari beállításoknál lehet a baj? Ha igen, akkor hogyan állítsam be? Truform, stb.-t hogyan állítsam be? Vagy ha nem ott van a gond, akkor hol??? Próbáltam a sima Catalyst Driver legfrissebbével, ugyanaz volt, most jelenleg Omega Drivert használok, ami megfelel a 4.8-as Catalyst-nak.
Ha ez segít, itt a gépem konfigja: Abit IS-7, Pentium4 (2,4 GHz, Northwood), Sapphire Atlantis ATi Radeon 9600 XT (128 MB), 2x256 MB DDR RAM (Dual Channel, Samsung), Leadtek Winfast TV2000 XP Expert tunerkari, LG 16/40x DVD, LG 32/10/40x CD-RW.
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Sziasztok! Van egy 9600 XT-m. Mag: 500 MHz. Memoria: 300 MHz.
Hogy volna ajánlott húzni? Milyen érték volna a legjobb neki, amivel full stabilan műxik? Általában meddig szokták húzni? Mekkorára rakjam a Magot, és a Memoriát? -
Ck.
addikt
Sziasztok! Nincs időm végigolvasni a topicot, de kérlek segítsetek! Van egy Sapphire Atlantis ATi Radeon 9600XT 128MB karim. Eddig a TV-out full jól működött rajta, de tegnap reggel már vmiért sehogy nem sikerült képet csalni a tv-re. Másnál ment gond nélkül, de már nem tudom mégegyszer másnál kipróbálni. Az a helyzet hogy nem az én rca-kábelemet, és nem az én S-Video-RCA átalakítómat használta, így úgynézki az én cuccaimmal van a baj. Az RCA kábelt használom a video és tv-kártya összekötésére, tehát az működik. Akkor maradt az, hogy az S-Video-RCA átalakítóval van gáz. Meg tud hibásodni egy ilyen kis szutyok átalakító? Vagy mi lehet a gond? Szervízbe mondom elvittem a gépem, és gond nélkül ment ott a tv-out, de mondom nem az én kábelemmel, nem az én átalakítómmal. Mikor hazavittem otthon nem jött össze. Most akkor szerintetek is ennek az S-Video-RCA átalakítónak lehet vmi baja, ha a sima RCA kábelem a tunerkariba gond nélkül műxik? Olyan létezik, hogy az RCA kábel Video-In-re nem működik, de Video-Out-ra igen? ( ez hülye kérdés ) Vagy akkor egyértelműen az a kis átalakító romlott el?
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest