Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinky
csendes tag
Találtam egy oldalt ahol a Radeon 9600nonprot kihuzták kb: 516/289ig........csak érdekesség képpen......------>http://vganfo.uw.hu/boar9600np.html (énis meglepödtem....
-
Pinky
csendes tag
Sajnos nem tudok értelmes választ irni.....mert csak kiprobáltam hogy tudom e huzni....tesztelni is csak egyszer teszteltem és akkor gyorsabb volt....utána meg visszaállitottam alapra mert még nem vettem rá másik hütöbordát....de amugy simán felhuztam a gput: 425re és nem fagyott.....a memoriát nem mertem kiprobálni mert ahoz az alap hütöborda nem ér hozzá....(samsung ramok vannak az enyimen)...Hát sorry...
-
Pinky
csendes tag
Na, megin én lenni!
végre sikerült....jupiiii.........az 5.1es softmodos drivert raktam fel + a Radlinkert.........és mikor kihzutam volt különbség.....szal köszönök minden segitséget. bye
-
Pinky
csendes tag
válasz
tjhooker464 #1666 üzenetére
probáltam.....de bubo
vkitöl most hallottam hogy addig nem tudom huzni mig egy 9600pro-nak a bioszát fel nem rakom rá...ha ez igaz, akkor ezt honnan tudnám ezt a biosz verziot leszedni és hogy kell rá felrakni az ujj bioszt? (ha meg véletlen elbasznám a biosz upgrédet akkor kuka azt veszek egy xt mert már felbasz agyilag
)
-
Pinky
csendes tag
És valahogyan nem lehet letörni rola a lokkot(fogoval)???
Amugy Connect3d Ati radeon 9600 nonprom van 256megás...
-
Pinky
csendes tag
Valakinek vmi ötlete? hogyhogy tudnám a lokkot feloldani??? Plz
-
Pinky
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem...:A 9600nonpro vidkártyámon hogyan tudnám feloldani az overlockot? Mert igy semmivel nem tudom huzni....eddig ezekkel probáltam: Radlinker, Rivatunner, omega driverrel sem ment, mert mindig mikor leokéztam visszaugrott alaphelyzetbe......PLZ HELP!!! Ha tudjátok hogy kell feloldani a zárt akkor lécci irjatok ide vagy az e-mailomra: pinky45@freemail.hu
THX!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest