- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
sas1980 #15301 üzenetére
ja hogy neked 2-ő van betéve az más akkor kell olyan lap is, nekem egy sima mezei p5b-m van elvileg, és gyakorlatilag vinnie kell igaz nem 2.0-ás pci express, hanem csak 1.0-ás ha jól tudom. A kártyában kettő 6-pines pci express tápcsati van dugva ennek elég kell hogy legyen sőt elméletileg egy 8pines is elégnek kellene lennie de akkor tuning nincsen. És van is nekem olyan is mivel a seasonic tápnak eleve olyan a kiszerelése.
-
Razermazer
őstag
válasz
sas1980 #15278 üzenetére
Hát tuti az mert vagy 4 kártya próba után azért kicsit furcsa hogy mindegyik szarozik. És nekem azért meredek, mert egy vagyont költöttem a ház csendesítésére ez meg itt nekem dalol. Kicsit nagyon hamar lett ez kidobva, és pechemre szerintem majd jön egy javított széria persze akkor mikor ennek a cseregarija lejár még szép mivel 3-nap. Veszek intelt
Ez már cserekari Janos
de úgy engedtek utamra ha ez sem jó akkor adnak egy 260-ast
de az se kell mert az is ciripel a sok fórumolvasgatásból elolvasva
-
Razermazer
őstag
válasz
sas1980 #15265 üzenetére
Sas én végigolvastam itt is a szomszéd fórumot még szerencse hogy csak 3000 hozzászólást kellett átböngésznem
és ott is írták a hogy a 260 is ciripel úgyhogy kész vagyok vagy megalkuszok vagy cash-t kaszírozok. Sajnos ebből az árból nem jön ki kettő 4850-es.
crosi nyusziban de már kezd körvonalazódni bennem egy olyan érzés hogy gyárilag túlhajtott 4850-el van dolgunk összeesküvés elmélet
-
Razermazer
őstag
válasz
sas1980 #15259 üzenetére
akkor harakiri vagy marad Gainward. kis kínaiak nem tudnak forrasztani áááá. holnap viszem tesztlaborba srácokhoz ha ők azt mondják vigyen vissza akkor visszaviszem és kalap elég volt azért maradok atis de 1950--proval
Mondom én hogy én nyúlok a lekvárba mellettem egy termetes ember szintén Sapphiret vitt haza tuti neki jutott a jó
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest