- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
_Toka_ #38916 üzenetére
Tudom hülyeséget írtam, nálam egyébként megy a ccc és az att és is együtt úgy hogy atioverdrive a ccc-ben kivan lőve.
Bali27: Nekem ez van: Msi 4850 quadpipe alapból 60%-on pörög a ventije és powerplay nem megy,de ez orvosolható ATT-vel. 2dben 40%-on pörög a ventije,így hangtalan és 40fokos a kari, 3dben 60%-on pörög a venti és 60fok fölé nem ment (GPU-Zvel néztem). Ha nem akarsz cserélni hűtést akkor ennek jó a hűtése vagy HIS karikat néznék még. Ja és nem ciripel előtte volt egy ASUS Glaciator hűtéses 4850-esem, az 3dben ciripelt.
-
Bluegene
addikt
válasz
_Toka_ #38880 üzenetére
akkor még1X: nem tud több FPS-t megjeleníteni a monitor, érted? nem tud 75 képkockánál többet megrajzolni!! kérdezd meg a TFT-s topicban, hiába ad a kártya neki 500 képkockát te akkor is csak 75-öt látsz!! teljesen feleslegesen strapálja magát a kártya, ezért találták ki a V-SYNC-et, többek között ezt is szabályozza
a monitor maximális megjelenítési határához, a képfrissítéshez igazítja a kártyából adott FPS-eket, elkerülve az anomáliákat(vízszintes csík pl.), nagyon okos dolog a V-SYNC, ha bekapcsolod 75FPS-nél többet nem nagyon ad, teljesen felesleges is többet adnia, egyszerűen nincs értelme
-
Bluegene
addikt
válasz
_Toka_ #38880 üzenetére
nincs is értelme a 180FPS-nek (se), mert egy átlagos TFT 75 képkockát tud megjeleníteni, akkor most mi a lótúrónak legyen 180 helyett 300FPS?? azt mond meg nekem
75 felett már az sem láthatja aki 1 másodperc alatt 75-ig tud számolni, mert 100FPS-ből is csak 75-öt tud eléd rakni a monitor, egy 100hz-es CRT meg százat tud megjeleníteni az valamivel jobb és nincs is késlekedés se
mod: énnekem a 40FPS is jó
persze max látvánnyal
, tehát a CF ott lép működésbe ahol szükség van rá magyarul az újabb játékokban, az hogy 150 vagy 250FPS az mind1, arra nem vesztegetik az energiájukat
-
Márk
senior tag
válasz
_Toka_ #38806 üzenetére
Hali!
Kösz a választ. Írod, hogy a CrossFire sem problémamentes. Ez abban nyilvánul meg, hogy lehetnek olyan játékok, amelyekben csak az egyik kártyát használja ki a kettő helyett, vagy súlyosabb problémák adódhatnak (mondjuk nem is hajlandó elindulni, vagy szaggatni fog)?
Üdv.: Márk
-
_Toka_
senior tag
válasz
_Toka_ #38760 üzenetére
Természetesen az idézettnél eggyel nagyobbat szerettem volna félkövérré zárójeleztetni ...
mindemellett el tudom képzelni, hogy írsz az illetőnek, és majdnem biztos, hogy válaszol...
Vagy ... lassan ébrednek a többiek, akik már "találkoztak" Abuval, és említenek egy-két említésre méltót...
-
slett27
addikt
-
Spam123
tag
válasz
_Toka_ #38722 üzenetére
Oké, mindenképp jelzem, különbőző tesztekkel, majd ha rajta lesz a venti!
sysrq: Most ezt miért mondod? Ezek olyan jó értékek?
Egyébként sztem csak a ház szellőzése lehet jó.
Tomate: Addig nem is nagyon fogom terhelni, míg passzív. Igaz most ejtettem egy 10 perces szőrösfánkot, amivel a GPU 54 fokra szökött fel passzívan! Ez azért mégis jobb a ref. 90 foktól...
-
-
DerStauner
senior tag
válasz
_Toka_ #38595 üzenetére
köszi a kimerítő választ. eszemben sincs gariztatni, csak egyszerűen kíváncsi voltam az egész alapjára, hogy miért is van ez.
még egyet mondjatok meg: a vsync-et a ccc-ben hol lehet bekapcsolni??
van a 3d/all settings menüpont alatt egy Wait for vertical refresh nevű rész, ha azt teljesen elhúzom jobbra, akkor van az egész On-on (majd apply, és ok), de ha belépek a játékba, ugyanúgy kapom a magas fps-eket.
-
BandiHUN
veterán
válasz
_Toka_ #38606 üzenetére
persze,hogy fesszabályozás van...ráadásul több fázison,hogy eloszoljon a terhelés a fetek és a tekercsek között,és kevésbé is kell szűrni.a tekercsekkel alakul át a fesz és az áram,nélkülük nem lehetne megvalósitani a dolgot.a vrm-ben a fetek úgy vannak kapcsolgatva,hogy adott terhelés mellett mindig az adott gpu fesz jöjjön létre a tápban.de egyébként a procit,a ramot és a chipsetet is ugyanilyen áramkör látja el táppal,és mindegyik a 12v-ból táplálkozik.
-
BandiHUN
veterán
válasz
_Toka_ #38600 üzenetére
a tekercsek nem azért kellenek,hogy simitsák az áramerősséget,hanem azért,hogy a 12v-ból minimális veszteséggel alakitsanak át áramot és feszültséget a GPU számára.mert ugye a GPU a maga 1,1 voltján bekapja a min.50A-es áramát rendesen.vagyis a cuccok szerepe ugyanúgy az áramátalakitás,mint a hagyományos transzformátoré,csak itt a frekvencia magasabb,ezért is lehet kisebb a cucc,stb.viszont a dolog hátránya,hogy a tekercs magjának anyaga ferrit,vagyis sjatolt fémoxid,nagyon finom porból,és ekkora áramok hatására,ha egy kicsit is tökéletlenek az illesztések,képes rezonálni.alapvetően műgyantás kiöntéssel vákuumban megszüntethető gyártáskor a dolog,de nem mindig tökéletes a dolog,ha nem drasztikus,akkkor az akusztikus dolgokon kivül káros hatása nincs,csak kellemetlen.
-
Skizz
addikt
válasz
_Toka_ #38573 üzenetére
Lesarkazásvédőt? Nem tudok róla. Viszont visszatettem az S1-et a 900rpm-es ventijével, a ram bordákat fent hagytam és a hőmérsékletek szőrös fánk alatt:
56 fokos GPU, 57 fokos DispIO és 73 fokos MemIO
Úgyhogy kenhetem a hajamra a 10 ezer forintos Tr hűtőt, mivel egyrészt az 5k-s S1 kenterbe veri, másrészt még a gyári hűtő szintjét sem hozza. Ennyit erről. Nem szeretnék többet foglalkozni vele, remélem az eladó visszaveszi, ha nem akkor eladom. -
törölt tag
válasz
_Toka_ #38145 üzenetére
Az alap hűtő biztos, hogy zavarna (a jelenlegi 8800 GTS-emen is zavar), számomra a halk üzem bizonyos keretek között még a teljesítménynél is fontosabb.
A cserehűtővel a zajszint már a megfelelő lenne, persze a kártyát nem akarom tönkrevágni ezzel.Köszönöm mindkettőtöknek a választ, válaszokat!
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #38139 üzenetére
Arra hivatkoztak, hogy nem bontanak ki egy P5Q-t. Na, egyrészt remek, ha 100.000-es nagyságrendű alaplap-értékesítésben egyetlen ASUS P5Q sincs hibás, másrészt ez megint egy újabb kamu, mert egyetlen alaplap sincsen hermetikusan és bonthatatlanul lezárva, nekik meg, mint szerviznek, kutya kötelességük (lenne) a bejelentett hibát ellenőrizniük. De mint mondtam, pontosan tudják, mi a hiba, csak valakinek kell egy extra hűtéses Sapphire 4870.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #38132 üzenetére
Köszönöm, tudom, hogy segíteni akartál, de nekem nincs mivel szállítanom a gépet, és nem is kérem, hogy elküldd nekem a VGA-dat.
Bocs a visszakérdezéses válaszokért, csupán érzékeltetni akartam, hogy esélyem sem volt/sincs másik VGA-val kipróbálni. Majd januárban hoz egy ismerős alkatrészeket, köztük egy 4850-nel, hogy rakjak össze egy gépet, de ha nekem Karácsonyig sem cserélik ki a VGA-mat, akkor utána már nagyon mással fogok foglalkozni. De még az is lehet, hogy max. a hétvégét várom csak meg olyan birka türelemmel, ahogy eddig várakoztam.
+1x kösz a segítő szándékot, de a körülmények folytán nem tudok élni a lehetőséggel. -
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #38107 üzenetére
Hát honnan vennék másik ilyen karit? Egy ismerős sincs a közelben, a kereskedő meg nem adott. Az ő szervize szerint is a VGA a hibás.
A géppel nem ugrálok sehova. Nagy, nehéz, és nincs mivel vinni, az ugrástól meg megsérülnének a vinyók.
DigitXT-vel ellentétben azt gondolom, hogy ha a VGA több lapban, köztük egy ugyanilyenben, ugyanezt a hibát produkálja, akkor roppant elenyésző az esély arra, hogy a lap legyen a hibás. Az különben is ASUS, és abból még 1-gyel sem volt gondom. Sapphire VGA-mnál ez az arány 2-ből 2. De ha mégsem menne a következő VGA sem, amit úgyis vsz. csak FVF eljárás, és/vagy némi asztalborogatás után fogok megtudni, ígérem, rögtön szólok, és szórok. Mármint hamut a fejemre. -
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #38099 üzenetére
Adsz egyet?
Mindenesetre az én VGA-mat megnéztük egy tök ugyanilyen P5Q-ban, és egy GB EP45-ben is, és egyikben sem adott képet, viszont a GB 8X slotjában rögtön rendeltetés-szerűen ment! És persze 16XPCI-E1.1-ben is megy, legalábbis állítólag nézték ilyenben. Viszont a visszaküldött VGA-t nem mutatták meg a boltban (és állítólag most ők is visszaküldték, ha csak nem használja már vígan valaki a cserélt VGA-mat ingyen), úgyhogy már végképp nem tudom, hogy a kisker (mindig mást mond, csak a csere VGA nem ér ide sehogy), a forgalmazó (akik szerint jó a rossz VGA, csak lásd fent), vagy mindkettő a hunyó. Leszámolás esetén persze ez irreleváns.
Mellesleg gondolod, hogy 1.5 hónapig kompatibilis volt, aztán hirtelen inkompatibilis lett? Na ne már!
DigitXT: Ezeket már mind írtam régebben. Nem azért mondom, hogy a VGA felejtett, mert azt hiszem. Hitre sosem alapozok.
-
-
fdisk
őstag
válasz
_Toka_ #38015 üzenetére
Nem ezt és nem így akartam írni(ráadásul off-ba akartam,de vhogy kövérre sikerült
),de egyszerűen alig tudok belépni az oldalra,rohadt sok időbe telik mire bejut a hsz-em.Vártam vagy 30 mp-et,de nem ment el a kommentem.(legalább is azt hittem).
Kiléptem,de most látom,h mégis elment.
Szerkesztésre persze már nem jutott idő.
Sorry -
proof88
addikt
válasz
_Toka_ #38005 üzenetére
hehe, kimentem kicsit és rájöttem mekkora noob vagyok, ezen nincs mit átgondolni!
Bocs, de most jót mosolygok magamon, leesett.
De mentségemre legyen, hogy már > 30 órája ébren vagyok és jólesne már egy kis alvás.dulifiO: milyen márkájú a tápod? A márkán kívül fontos még, hogy a 12V-os ágakon mennyi Ampert tud leadni a táp. Ezt fel is szokták tüntetni rajta, táblázatban, 12V1, 12V2, ... elnevezésekkel.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37864 üzenetére
Nem t'om, nálam az van fent, viszont csak játékokkal játszom.
TTomax: Ugorj át 38xx topicba, van rosszabb is.
58xx VGA-ra ne is gondolj jövő november előtt, már ha driver is kell hozzá.
Én is várom a 9.2-eset a 4870-hez. Persze még a 4870-et is várom, csak várom...
ollie: Haverom a STALKER-rel szívott. Elkezdett játszani, tekert a DVD-je, mint zállat, aztán nem volt lemez, és lefagyott a gép. Rendszeresen. Gyári vírus rulez!
Bluegene: Én is szívtam CF-rel, mégis ATI-m van azóta is. Ill. most nincs is...
DigitXT: Haverom fix-szel tolja a a NFSUC-t, és semmi baja vele. Persze vannak törésként letölthető trójai progik is, hát olyat ne használjon az ember.
cotag: Hát nézd meg, poros-e, vazze!
Porszűrő kell a házba.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37571 üzenetére
Akkor a fejlesztők miért tették bele ezeket a beállítási lehetőségeket a Windows-ba?
Én kimondottan utálom, ha a rendszer akarja meghatározni, hogy mit csináljak, és hogyan. Ha elcseszem, csak magamat szívatom meg, nem? Az alapvető emberi jogom.Külön kértelek, hogy mivel egy relatív, leegyszerűsített, általános összehasonlításról van szó, ne mássz bele, hogy milyen és milyen esetben mennyire és mennyire különböző az ún. "kihajtás", mert ennek semmi köze az említett példához. Köszike!
Egyébként ugyanaz a proci is lehet, viszont akkor nyilvánvalóan nem azonos a 2 VGA-pár, a relatív összehasonlításban ennek nincs jelentősége.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37553 üzenetére
Egy kis évődéstől így berágsz?
Bocsesz.
TuneUp: pont nem találod ki a nevéből. Nyilván nem ismered, ha nem tudod. XP/Vista manager sem arra van kitalálva, hogy pótolják a MS hanyagságait, egyszerűen az is könnyen elérhetővé tesz egy rakás Windows beállítást, nem kell parancssori beállításokkal vacakolni.
Nekem 1x elég volt egy szar Catalyst miatt mindent újratelepíteni, azóta nem igazán kockáztatok. Ez sokkal gyorsabb már egyetlen hibakeresésnél is.
Hát éppen ez az: bombabiztos alapról indulok, ezért nem jön elő nálam hiba (bár olykor elhagyom és sima uninst után telepítek, főleg, ha valaki megkér, hogy nézzek meg egy problémát), szóval kösz a visszaigazolást.De hát állítólag nálad sincs probléma soha, ráadásul úgy, hogy nem így csinálod.
Vagy mégis előfordul?
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37550 üzenetére
A franc se mondta, hogy többet használj egyszerre!
Még mindig nem szunyáltál?
Ha többet használsz, az borítja meg a rendszert elsőként!
TuneUp progi, látom, totálisan ismeretlen a számodra, de sztem az XP/Vista manager is.
Ha valaminek, hát Ollie esetében egy kiadós registry- és fájl-takarításnak nagyon is itt az ideje. Persze nem biztos, hogy ez megoldja a problémát, én anno éppen a Catalyst-ek balfaszságai miatt szoktam rá arra, hogy VGA-driver nélkül installálom a komplett rendszert, és csak azt elmentve (visszatöltve) teszek fel új drivert. De nincsenek is soha olyan hibák a rendszereimben, amilyenektől itt sokaknak megjön a havi hajégnekállásuk.LamaCube: Kár, hogy nem jön be, de hát a lényeget már megírtam.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37546 üzenetére
Akkor futtass egy CCleaner-t, aztán nézd meg, hogy hány 1000 hibát talál még egy XP manager, vagy hány 100-at egy TuneUp. Tiszta win install, beállítás, irtás után XP manager akár 1300-2700-at is talál, installtól és pucolástól függően. Mással is kipróbáltattam már, ue. volt az eredmény.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37531 üzenetére
Sztem most direkt nem akarod érteni, hogy mit írtam, vagy nagyon fáradt vagy. A "tudást" arra írtam, hogy nincs fix kihajtási szint, mint voltál szíves idézni, nem arra, hogy milyen VGA alá milyen konfig való (azaz milyen VGA-t milyen proci hajt meg kellőképpen).
Hunyj egyet.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37515 üzenetére
A 100% a 150%-nak pont a 2/3-a (ami 66.6666666...%, kerekítettem). Ergo ha a 150%-os teljesítmény 2/3-át vesszük, pontosan 100%-ot kapunk (azaz egált, egyenlőséget). Ált. isiben valami ilyesmit magyaráztak nagyon kis koromban, valami matematika nevű tantárgyból, vagy miből...
Ez egy ált. viszonyítás volt, kímélj meg mindenkit attól, hogy belemenj, hogy nincs ilyen fix szint, mert sztem mindenki tudja.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37510 üzenetére
Efelett akkor elsiklottam.
Másikra: ugyanabban a rendszerben is előfordulhat, hogy a modernebb VGA lassabb, ez kizárólag attól függ, hova van belőve a proci. Mert ha a proci a régi VGA-t 100%-ban kihajtja, az önmagában mondjuk 50%-kal gyorsabb karit meg csak 60%-ban, máris a régi lesz gyorsabb (66.67%-nál lenne egál, ugyebár). Mivel viszont ezt nem könnyű előre kiszámítani, egyszerűbb megfelelően erős (tuningolt) processzorra építkezni. -
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37499 üzenetére
Hát én meg számos tesztet láttam, ahol egy kihajtott 3870 (az én konfigomban) jobban teljesített, mint egy nem kihajtott 4850 más konfigokban (kisebb AMD-vel vagy Intel-lel), és lássuk be, hogy a 9600GT nem sokkal rosszabb egy 3870-nél. Szóval nem írtam képtelenséget. De mint látom, a kérdés úgyis túl lett tárgyalva.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37183 üzenetére
Nézd csak: amikor teszteltem, kísérleteztem a beállításokkal, minden rendben volt, a VGA-t már 1 hónapja normálisan használtam, és a 8.11-es driver után dobott ki 8-at a 16 PCI-E sávból. Elég esélyes, hogy bármi hiba volt a kariban, azt ez a driver lökte ki, ahogy másoknál is.
Egyébiránt, ha emlékszel még, sokan rá is csodálkoztatok anno, hogy lehet 15-20°C-kal magasabb a MEMIO-m a többi hőmérsékletnél, amikor lényegében ezt is a GPU-n méri a kari (a hűtést beszabályozva a GPU-m és a shaderek még Furmark alatt sem melegedtek 75°C fölé, míg a MEMIO lazán 95°C-os volt), úgyhogy sztem leginkább ez az állandó hőmérséklet-különbség az, amely folyamatosan ártott a karinak.
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #37163 üzenetére
Figyu, annyira ismersz, hogy 1 valamit már tudhatnál: a lehető legfinomabban nyúlok VGA-beállításokhoz, a lehető legfinomabb lépésekkel módosítom ezeket (pár MHz-ekről és 0.01V-okról van szó), és minden beállítást többszörösen ellenőrzök. Nem vagyok az a user, aki felnyomja 900MHz-re a GPU-t, aztán sír, hogy akkor most mi baja a VGA-nak, sem az, aki bármit csak úgy beír egy biosba/ATT beállításba, amit 10 számbillentyűvel lehet, és visszafelé keresi a hibát, amikor már bajt okozott.
A fenti apró módosításokat 1950XT-n, HD3870-en, és HD4870-en is sok-sok ember megelégedésére végeztem el, akár a kérésükre is módosítva az ő bios-aikat, de sosem írva ezekbe hülyeséget, még többen módosították saját bios-ukat, ATT beállításaikat más kártyákon, de az instrukcióim alapján, szintén hiba nélkül. ATT cikkem 10.000 olvasónál jár, nem véletlenül.
A közzétett módosításaim messze nem az elérhető legnagyobb biztonságos modot jelentik, és éppen azért készültek, hogy akik nem értenek hozzá, és nem is akarnak elmélyedni egy VGA lelkivilágában, azok is megelégedésükre használhassanak egy egyébként túlmelegedő, sokat fogyasztó karit, amely a 48xx-ek esetén még órajel- és ventilátor-ugrálással is szórakoztatja tulajdonosát.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
_Toka_ #37176 üzenetére
A nickem kit érdekel
Az a 2-3 óra picit erős ... több volt ez már, mint 2-3 nap...
Bocs.. 5óra.
2008-12-07 09:09:35 ekkor válaszoltam neked utoljára,
2008-12-07 14:02:48 ekkor írtad ezt:
Nos, az érdekelt már rég kilépett - egész pontosan sz@rta le mindazt, amit reagáltam a dolgaira -, ebben a témában lépek én is. Agyő, kedves addikt, akinek tréfás bemásolni a nick-ét...Azt meg nagyon sajnálom, hogy neked problémát okoz, hogy nem válaszoltam azonnal. Nem mindig van időm lesni a PH-t, és ha lesem is nem biztos, hogy betévedek ide.
Kettőnk közül meg nem tudom ki morcoskodik...én valóban igyekszem megvárni, míg a kérdésemre reagálnak
és ha csak este 6kor reagálnak akkor üljek itt addig igaz?
Innentől nem érdekel a téma, elképesztő, hogy néhány embernek ez a legnagyobb problémája. Ha valami gondod van privibe írj ezentúl, ez a topik nem arra van.
-
.:Kristian:.
addikt
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #36840 üzenetére
Mert hamarabb találni a közelben CF-ös lapot, mint PCI-os VGA-t, azért.
Egyébként még az sem kell, mert floppyról, autoexec-bat-be vagy egy meghívott flash.bat-be beírva vakon is meg lehet csinálni. Mégis a CF a leg1szerűbb, főleg, ha valakinek minderről fogalma sincs. -
bigskull
tag
válasz
_Toka_ #36786 üzenetére
Nem Sz@rtam le de bocs hogy nem meresztem a s3gg3m a gép előtt hanem élem az életem. Amugy meg pont marhára nem azzal foglalkozol amit írok, a ventilátor csak egy jelenség. A gondom hogy a kártya nem ad jelet. Azért írtam a ventilátort hátha a tünetek utalnak valamire.
A nicket meg hagyjuk sztem' kedves "senior". Mert ctrlc-ctrlv közben nálad nem fogok röhögni...
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #36783 üzenetére
Arra reagáltam, hogy "úgy marad" a venti. Még ha meleg a kari, akkor sem "marad úgy" (bigskull-nál jelentkezett ez a hiba), ahogy felpörög, mert ahhoz forrnia kéne, mindenképpen visszavesz, ugyanis alapból 80-100%-ra állítják be ezeken a VGA-kon a spinupot. Az ostobaságot nem neked írtam, hanem ált. arra, hogy az volna levenni a boot spinup-ot. Ha valaki leveszi, sértődjön meg.
-
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #36189 üzenetére
Pontosítsunk: a gépet nem, a VGA-t viszont le tudja küldeni egy abszolút energiatakarékos módba, tehát "fagynia" sem kellene a gépnek. RBE-ben gördítsd lejjebb az órajel-ablakot, és ott láthatod a biztonsági beállításokat. Szerintem erre gondolt. Ha meg nem, akkor nem, ez esetben megválaszoltad a kérdést.
-
válasz
_Toka_ #36174 üzenetére
Ez így van, én is azt akartam írni, csak nem figyeltem a megfogalmazásra.
Helyesen:
"Az viszont általánosságban elmondható, hogy minél kevésbé VGA limitált a játék és a beállítások, annál erősebb proci kell, hogy kihajtsa a VGA-t."
A kihajtás szót én sem szeretem, de attól még létezik ez a jelenség.
Aktív témák
Hirdetés
- ZEN.com
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged