- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
katt777
félisten
Az tuti, hogy ha én odamegyek, VÁRNI nem fogok. Csak felelőst keresni, az meg senki nem akar lenni, hogy vállalnia kelljen a következményeket. Ált. így hamar el lehet jutni a főnökhöz. Aki szintén nem akar majd bajt magának egy számára értéktelen alkatrész miatt. Ha meg igen, én nem fogom megóvni tőle.
-
$p@rr0w
őstag
Sikerült megoldanom, most igaz hogy nőtt az FPS egy helyben állva, de elkezdett swaphoz hasonlóan szaggatni ha pl. megyek autóval...
(#32375) slett27: Pár napos a Winem, ez a második game rajta...
(#32376) TTomax: Önmagában a beállítással nincs gond, csak hogy ha beállítom akkor kidob. Illetve most már nem dob ki, van helyette a fenti probléma, de az már nem ide tartozik asszem...
-
Lefty
addikt
de teljesen normális a 80fok körüli hőmérséklet, semmiféle kárt nem fog okozni a vga-ban, most sem és később sem szerintem. nem értem mért zavar. normális a 4870 hűtése abszolút, kezdve ott, hogy a meleg levegőt szépen fújja kifele a gépből. továbbá az én tudomásom szerint az AC s1-nek nincs olyan VRM hűtése (már ha van valamennyi) ami kellene, ergo hosszabb távon lehet kimúlna tőle a kártyád.
-
lala42
őstag
Na akkor ez is kimarad az életemből
FPS még jöhetne. De a TPSA Tomb Raider valamelyik részében a nyitóképen, megy a sherpa a Himalája ösvényein felöltözve bunda, prém stb. Szakad a hó, fordul a kép és lám Lara lelkem 1 szál top-ban rövidgatyóben villog, lebarnúlva mint a málnás medve
A család szakadt meg a nevetéstől
Ennyire hülyének ne nézzen 1 játékkészítő ürge sem.
Na min1, azért 1 rapidot vagy datát meglátogatok -
NKing
tag
Mivel OC edisün, ezért talán elfogadható a hőmérséklet. Szerintem az alap hűtés kiváló a 4870-en, csak kicsit alul van konfigurálva. De biosmoddal nekem pl tökéletes, táblázatos módszerrel, amíg nincs gond (ergo 85+), addig 30%-on megy, azután meg emelkedik. De mondani se kell, hogy így se éri el sokszor még a 70-et se.
Dead Space: Jah, sokaknak böki a szemét ez a félvállról vett kamera
Szokni kell, mert még egy TPS fannak is furcsa lehet. Mondjuk ha valaki játszott a Cold Fear-el, abban is hasonló volt a kamera. De a hangulat kárpótol. Kár hogy csak egyszer játszós, már ami a meglepetés erejét illeti. De az az egy elég ütős élmény. Nem olyan dúm3-as gyalogosztás ám...
-
Eagl3
veterán
Én 8800GTS-ről váltottam 4870-re.
Mi a gondod a venti vezérléssel? Én nem írtam át semmit és tökéletes a ventivezérlés ráadásul még halk is. WIN boot után egyszer pörög fel a ventije a karinak kb. 2 másodpercre.Az az előnye a 8800GTX-nek, hogy szép? Erre inkább nem mondok semmit.
-
Laraxior
titán
Hát a szép az relatív,hosszú mint állat
egyébként a 4850és a 70 egy méretű? az ultrához képest? Hosszabb? Rövidebb?
Szerettem volna mindig is egy Ultrát, hát most kaptam egyet 4850 áráért, ezt választottam.
az X2-t kipróbálám...az egy állat kártya,főleg a 4870 X2...arra vagyok kíváncsi. -
.Oldman.
tag
Tehát megállapíthatjuk, h 3D ben jó ez a HD4870, csak amúgy meg csak a disszipációra teljesít..
Még rághatták volna egy kicsit a vezérlést.. Tudom sok a több száz komplex irányítása és hangolása, de az idle értékekre szánhattak volna egy kicsit több időt..Addig is sztem az nyer, akinek az alaplap integrált chipje átvszi a 2D-t.
A lehetséges hűtési ötleteket SZŰZ kártyára továbbra is várom..
-
katt777
félisten
-
Cyberbeni
addikt
gigabyte-om van, és nem ciripel.
de ha olyan karit (bármelyik márkából) fogsz ki, amelyik ciripel, akkor azt elvileg garanciában kicserélik. ha meg nem, akkor sértetlenül 8 napon belül vissza kell fizetniük az árát. (EU-s törvény)
tehát csak olyan helyen érdemes venni ahol van számla, mert ha baszaxanak és nincs számla, akkor senki nem tehet semmit. ha meg van számla és nem akarják 8 napon belül visszavenni a sértetlen cuccot, akkor egyszerűen rendőrt hívsz. -
Speed®
titán
Jómagam írtam, hogy a VITEC PWM modul hasonlóan melegedett anno nálam az 1950es Atin mint a hozzá tartozó 5 kis FET, de 4850 hiányában nem tudtam bizonyítani, hogy itt is így lenne. Mindazonáltal ha nincs gondod a hőmérsékletekkel\stabilitással, nem hinném, hogy aggódnod kellene.
-
Speed®
titán
Amennyiben minden rendben üzemel, nincs más tennivalód mint használni.
bishopx2
Csak akkor quadozz, ha olyasmit csinálsz amihez szükséges. Játékokhoz az esetek nagy többségében nem, bőven elég ha a mostanit feltolod 8x450re.
Aztán idővel ha normalizálódnak a 45nm árak, vehetsz egy jóféle Q9450et.
Két írás van a témában házon belül ami segíthet megfelelő döntést hozni: 1 \ 2.#10463
Minek asszinkron kínozni őket? Próbáld ki 900/4-4-4-12ben ha bírják, jobb lesz.
De még ha nem is bírják és 900\CL5ben használnád, többet ér a +200 prociból.
A memóriák sebessége csak szélsőséges esetben befolyásolja az összképet..TTomax
A 900/2240 szép a 4850estől, de nem olyan nagy szám az a végeredmény, egy normál kétmagos CPUscorejával (~3000) a végeredmény ~15k lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged