- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
katt777
félisten
TPU-ról, de mindenféle ATI segédlink a honlapomon, vagy itt az 1. hsz-ban linkelt cikkeimben.
SystemRoot: Jól nézd meg a karikat, mert az áttervezettre nem mennek fel a spéci hűtők. Valaki Sap. 4830-cal szívta meg. Winflash-sel semmi baj, csak lassú, másrészt sok optimista és spórolós user van, akik nem érzik szükségét egy floppynak, holott vészhelyzetben csak az marad.
-
katt777
félisten
Winflash-sel csináltad, vagy a GB is olyan egybe csomagolt bios-patch-et adott ki, mint az ASUS? Vagy mégis az SLI-s lapban csináltad?
És/vagy sikerült végül PCI-os VGA-t keríteni, vagy PC-IE volt a másik? Itt ugye kérdéses, hogy 0 nak vagy 1-nek látta a winflash a GB VGA-dat.
-
katt777
félisten
Ez esetben tökéletesen sztem védett vagy bármiféle gar.-elutasítással szemben, főleg, ha mint mondtad, nem is jelzett hibát a flash-elő progi. Bios-sorozatszámot is néztél? Mert a Sappjire pl. külön kiköti, hogy melyik 2 bios-t kell frissíteni.
Teljesítményen persze, hogy látszik.
1. Nem kapcsol le, nem fagy, nem esik szét a kép, ha eddig ezt tette.
2. Magasabb stabil tuningot tudsz elérni.GB-nak nem jelezted a flash-elés hibáját? A supportjukon lehet, gyorsabban segítenének.
-
katt777
félisten
SLi-ben nem próbáltam, az gázos lehet ATIFlash miatt. Nemrég valakinek segítettem priviben biost helyreállítani, nála az derült ki, hogy azért nem megy (CF-ös lapban), mert a másik VGA nV volt, így a 2. slotba tett ATI VGA-t a flash progi úgy látta, mintha első slotban lenne (azaz 0 volt az elérése, nem 1), mert az nV kártya a slottal együtt nem is létezik számára!
Na, ezek után én nem vállalnék be SLi-s lapot.
hoolla: Ha az előtted szólónak nem is, de nekem hasonló. Windows vsz. azért nem ment vele, mert a másik slotra van beállítva, és úgy tudnád átkapcsolni, ha abban is lenne egy. Bár azért érdekes a probléma, mert X48-ban a 2. slot is 16X...
Remélem, nem az ec-ből van a karid, mert ha csak 1 lapban és vmilyen PCIE slotban elindítják, már keresztet vethetsz rá.
Bios nem frissül automatikusan, csak te tudod megtenni.
jorden06: A kisker. az egyetlen normális, korrekt az egész megyében (legalábbis eddig az volt), nem akarok kicseszni velük. Most amúgy az ec rendkívül civilizált baszogatásával vagyok elfoglalva.
Milka 78: az is számít, hogyan helyezkednek el, merre fújnak a ventik, nekem volt, hogy VGA csere után totál át kellett rendeznem mindet. A HAF-932-vel, de főleg 4870 híján ez a veszély nem fenyeget.
vagamo: Persze, hogy vannak, hiszen pl. top-karik más órajelen mennek, viszont a sokféle hűtésből szinte mindegyiket teszik mindegyik típusra (ref., Glaciator, Dark Knight). A lényeg az EPU-val való együttműködés, és a 4+2 fázisos ellátás, ill. az ASUS extrákat mind tudja. Ha nem írnak semmit, vsz. ref. lesz az, de max. egy telefon az egész, vagy egy e-mail. Én maradtam volna az ASUS-nál, főleg a Sapphire-ös tapasztalataim után.
-
katt777
félisten
nV maradványok szívathatnak, driver sweeper és reg. pucolás nem ártana, aztán OS reinst, ha nincs változás.
Melyik driver-t telepítetted? 8.12-t kéne, vagy legalább a 8.11-et, én utóbbiról tudok nyilatkozni, mert azóta nincs VGA-m.
Crysis-t is simán vinnie kéne, ne szarj be. De ez is függ a drivertől, mivel anno Crysisben pl. bizonyos beállításokkal a 4870-em fele akkora teljesítményt produkált, mint előtte a 3870-em (tesztek a honlapomon és logout-on a 4870 bemutatókban). Clear Sky még rosszabb volt, az a 3870 sebességének 1/3-át produkálta, aztán jöttek a program frissítések, és az újabb driverek, így máris jó lett minden. ATI-nál majd megszokod.
Tehát ha az ATI driver nem friss, az is magyarázhatja a problémát.Azok nem is játékok. Nézd Clear Sky-jal (DX10.1) és Far Cry 2-vel (DX9, DX10), vagy más igényes, korszerű játékkal. És nézd persze Crysis-szel is, de patchelve és friss driverrel. Mennie KELL rendesen. Warhead-et is végigtoltam 1680-ban, majdnem H-VH grafikával, élelmosással.
KaiotEch: Francokat nV párti a 3DMark. Egyszerűen a hozzá nem értők default tesztekből indulnak ki, az ATI karik meg magasabb minőségi beállításokkal erősödnek fel, ami sokkal jobb, mint ha ott fulladnának ki, ahol éppen használnám őket.
#37508: Mi bajod van?
Napszúrást kaptál?
JColee: Ne röhögtess már, a 3870 a 8800GT-vel van pariban, már ha a magas minőségi beállításokat nézzük, az alacsonyakat meg lesz.rom.
-
_Toka_
senior tag
...szki én itt szorgosan nyomkodom a (Szerkesztés) gombot, közben ezt az egy mondatot csak úgy belekiabálod a nagyvilágba ordítóan piros (Szerkesztés) gomb ide, vagy oda...
(#37504) katt777: Igazad van! Más konfigban! Ugyanabban a konfigban viszont fizikai képtelenség. Bár lehet, figyelmetlen voltam, és a kollega cserélt minden egyebet is. Ez esetben természetesen minden úgy van rendben, ahogy írtad. Egyébként viszont...
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest