- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Többnyire csak a matrica mas a kartyakon, legalabbis ha referenciat veszel. Nekem a Powercolor-al es a Sapphire-al eddig soha nem volt gondom- mas ATI kartyam nem is volt eddig. A PC nagyon jo egyedi hütesü kartyakat dobott piacra, de a Sapphire Dual Slot megoldasarol sem hallani rosszakat.
-
_Toka_
senior tag
Nem alapvetően meg némelyiktől valamelyiket...
De én már nem szeretném a post-jaim számát hasztalanul gyarapítani ... tehát, ha nem kérdezel értelmesen, nem próbálok válaszolni...Tulképp mi érdekel?
Jelzem, nem viccből válaszoltam már az imént se, amit... Legalább extra szempontokat hadd ne én soroljak... Mind VGA-ként működik és a funkcióját nagyvonalakban maximálisan ellátja.(#38714) Ipike: Így van! Én pl. a ref. Sapphire kártyát használom maximális megelégedéssel július közepe óta. Valszeg vannak hűvösebb kártyák is, de én nem tapogatom az enyémet. 3D-ben pedig egy 9600GT után azt nyújtja, amire vettem. Nekem 7e plusz volt. Annyit bőven hoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged