Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Icewind #37670 üzenetére
Variálják össze-vissza. Van dual slot, de dual ventis is, utóbbit hívják dualnak. A Sonic meg ált. a tuningot jelenti Palitnál, a 4870 Sonic Dual pl. turbo kapcsolós (és Guru3D szerint idle is nagyon zajos, mert 41dbA 75cm távolságból), de ha jól rémlik, alapból is emelt RAM-órajelekkel megy. Single ventis dual slotos Palit hűtéssel én sem láttam 4870-et tőlük, az egyszeri dual slotos a ref. kártya.
bozont: Hát ezekben a "hit"-ekben én nem osztozom. Mer pl. az embereknek állítólag csak pl. 5%-a kap meg bizonyos betegséget, és ha megkapod, azt mondják, ez az az 5%, de ez téged nem hiszem, hogy megnyugtatna.
_Toka_: Bezzeg, amikor még csak ref. karik voltak a piacon...
Most meg már van 20-féle hűtés, és vsz. úgyis mindet le kell cserélni.
-
_Toka_
senior tag
válasz
Icewind #37663 üzenetére
Jééé..., a kis kíváncsi...
A Palitból másra emlékeztem Sonic címén... Most néztem őket, kinézetre feltűnően hasonlók. Ettől függetlenül a hang még egy gyártónál se mindig azonos.
Én az xPertVision-ről hallottam, hogy tulképp Palit. A 9600GT-m történetesen xPertVision volt és Sonic. -
Dusee
őstag
-
Dusee
őstag
válasz
Icewind #35984 üzenetére
Hi!
Én is egy ilyen Palit 4870-re pályázok, és engem is érdekelne a hangja!
PH!-s review-ban ezt írják: "A referenciahűtést egy saját tervezésű, három hőcsővel ellátott modellel helyettesítették. Az első, nagyobbik ventilátor a grafikus processzor hőmérsékletének megfelelően dinamikusan változtathatja a fordulatszámát, míg a második légkavaró az energiaellátásért felelős áramköröket hűti, a gyártó állítása szerint meglehetősen csendes üzemmódban."
Szvsz nem hangos!
Amúgy mire jó a DisplayPort?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sorozatok
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest