Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Fentebb írtam, hogy nem megy a CF, mert mindig a 2. kártyát kikapcsolja. Már töröltem a drivert cleaner -el és sweeper -rel is, utánna újratettem, de ugyan az van.
Mit változtassak?
-
válasz
butcher eu
üzenetére
Sorry, de kétlem, hogy mindent ultrahigh-ra rakott neked, nekem legalábbis veryhigh-ra lőtte be magát 1680*1050-ben. A játék menüjében tudod állítani, directx version-nál, hogy dx9 vagy dx10-ben akarsz játszani!
-
-
válasz
butcher eu
üzenetére
Ha DX10-ben játszol és használsz élsímítást.
-
katt777
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Az szokott beszélni.
Nekem volt egy rakat nV karim, aztán egy rakat ATI, közben megint nV, szóval tudom, miről beszélek. Mindegyiknek megvan a maga nyűgje hardveres os szoftveres fronton is.
Ha az én tesztjeimet olvasod, nem lepődtél volna meg.
Viszont annyira nem rossz a CCC, mint azt írod, ha nem jól telepszik, akkor ott gáz van a rendszerben (de hát azt kb. 100x mondtam el, hogy legyen az embernek egy full partíciómentése a rendszerről bármiféle VGA driver NÉLKÜL. OK, macerás mindent 800x600-ban felpakolni (felbontás azért állítható "szabványos VGA" módban is), de rögtön 5-10 p alatt megoldod, ha problémád lenne a VGA-val.
Nálam a hotfix-szel rosszabb lett a Far Cry 2, azaz ugyanolyan gyors, de többször akad meg.
ATI user Ati Tray Tools-t használ, nem CCC-t.
Amúgy direktbe ott van minden az 1. hsz-ban, az összefoglaló ATI-s cikkemben, és a logoutomon/honlapomon.Figyelem: A friss ATT-ban DX10.1 detektálás, megint minden korábbi nyelv!
-
MPowerPH
félisten
No, hát én megint kifogtam. A Giga 4870 1Gb -s memóriái teljesen passzívak, 950!!! -nél szemcsésedik a kép.
Most jön a GPU, de ezek után nem várok sokat attól se.
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Most nem kötekedésből mondom, de nálam még nem volt CCC probléma. Most 8.10CCC van fent, amire ráraktam a FarCry2-höz kiadott első hotfixet, majd a a második hotfixet, de még semmi gondom nem volt vele. Anno nekem 8. nem tudom hányassal volt gond, amikor kis négyzet jelent meg azt hiszem bal felső sarokban, meg a fekete betűk pirosnak látszódtak, de utóbbit megoldotta a Cleartype kikapcsolása. Mondjuk most Vista x64-em van.
-
butcher eu
senior tag
mi a tapasztalat az 1 slot-os 4850-nel? most arra gondolok, hogy amikor x1950pro-m volt nekem az volt vele a bajom, hogy a keskeny hútőcsatornán keresztül haladó levegő hangos volt. ezért tettem rá egy zalman vf700 coolert. ez jelentkezik a 4850-es szérián is?
-
HSM
félisten
válasz
butcher eu
üzenetére
Én a Gainward GoldenSample változatot csak ajánlani tudom... Nálam 720/1150-en furmark stabil (gyárilag 700/1100), és halk, és baráti hőmérsékleten marad. Ha még tovább szeretnéd húzni, szerintem lehetséges, de ahhoz már a gyárinál picit több fesz kéne (1.12V--->1.158V) amihez szerintem jobban hűteni kéne a VRM-et, ami mondjuk viszonylag egyszerűen megoldható. A változás meg jól érezhető, pláne 1GB-s verzióval.
-
lsc
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ehhez képest úgy indult a rendszer (többször, több változattal is), hogy a CCC működése leállt, a Win megoldást keres... "
Ez érdekes nekem a tíz év alatt ilyen egyszer sem volt, pedig egy driver 3 hónapnál hosszabban szerintem nem volt a gépemen, de akkor biztosan velem van a baj . De ezek szerint Te jobban tudod, ennyi . -
szasanyi
félisten
Nem mondtam, hogy nVidia kártyák személyében alkották meg a tökéletességet. Azzal is lehet gond, DE nekem nem volt egyszer sem! 6600GT, 7600GT, 7950GT, 8600GT, 9600GT
Szóval a tied is egy vélemény, viszont az enyém - úgy tűnik - megalapozottabb. Volt 9600Pro, 9600XT, 9800Pro, X1300Pro, X1950Pro és GT kártyám is - MINDEGYIKET a CCC miatt cseréletem le. Most is beugrottam a teszteknek, meg az elfogult véleményeknek, ezért cseréletem... úgy kell nekem.
Jól kell feltelepíteni a CCC-t... miért hogyan lehet másképpen? Express install és kész, annak jónak kellene lenni. Ehhez képest úgy indult a rendszer (többször, több változattal is), hogy a CCC működése leállt, a Win megoldást keres... blablabla, blablabla. Viszatettem a normál CCC 8.10 drivert - miután letakarítottam a HotFixet - és most nincs ilyen gondom. Cserébe játékok alatt nyújt rosszabb teljesítményt.
Katt777: a próféta beszéljen belőled!
-
butcher eu
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
a lapom asus p5k pro és epu-s. amúgy szeretnék az ati-nál maradni, mert az elmúlt 5 évben teljesen elégedett voltam vele. Az árcsökkenésre én is várnék, csak addíg tervezgetek. Lecserélem a tápom is egy kissebb fogyasztásúra, mert kikapcsolva is többet eszik mint 15W és ki tudja mennyivel?
Veszek helyette egy passzívat osz akkor csendben is lesz a gépem. amire meg meglesz az új vga (ezért is kell tudnom h mit veszek) addígra már otthon akarom tudni hozzá a vizesblokkot, hogy csendes legyen. -
lsc
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Azért a driverek a másik oldalon sem tökéletesek [link], elég gyenge érv . Ráadásul ez csak egy nv topic, a többiben is hasonlókat olvasok . A CCC-vel annyi a gond ha rosszul telepíted akkor lehet vele gond, illetve ha jól működik a "régi" akkor nem fontos az újat felrakni, vagy meg kell várni a tapasztalatokat vele . Egy évben az atinak is sikerül összehozni egy-két sz@r drivert a 12-ből . A másik gond a túlzott tuning lehet, nem igazán látom értelmét a +2-3 fps-ért a kártyát felülfeszelni illetve irreálisan magas órajelen járatni .
Tíz éve atit használok, eddig talán egyszer volt driver gondom, talán egy kicsit nagyobb tapasztalattal kellene valamit minősíteni . Hozzáteszem vannak gondok, viszont alapból sz@rozni kicsit túlzás . -
katt777
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
A jó Catalyst kb. fél évvel követi a kártya megjelenítését, tehát még várnod kell 4 hónapat. A gyorsaság (muszáj volt kiadni) miatt a biosa és a driver is gány, nálam is van még pár program, amelyben a 3870 gyorsabb, de nyilvánvaló, hogy ez nem a VGA hibája. Ha kiforr a driver, nem sok nV kari fogja majd meg.
nV-nál a hibás feature-öket letiltják, vagy csal a driver, amitől lehet, hogy kevesebb gondod lesz, viszont az extrákat sem tudod élvezni, amelyeket a VGA-nak nyújtania kellene.butcher eu: Vagy várj januárig, amikor lepotyognak az árak az eladatlan készletek miatt, és már a driver is kiforrottabb lesz, vagy még kicsit az 5xxx szériáig. Esetleg még az nV is kihozhat addig DX10.1-es kártyát, mert előbb-utóbb muszáj lesz nekik, és akkor lesz miből válogatnod. A legtöbb játékhoz a 3870 még jó. Vegyél ASUS lapot EPU-6-tal és ASUS 4850-et, akkor az energiagazdálkodás is OK lesz.
-
válasz
butcher eu
üzenetére
Mostanság elég nehéz jó áron jó hűtésű 4850-est találni. Én csak ajánlani tudom a HIS 4850IceQ4-et, nekem az van és nekem tökéletes. Volt már 2 kolléga, aki jelezte, hogy bajuk volt vele, de nálam minden rendben van. Alacsony hőfok, kis hang, kellő teljesítmény. Brekk bazárjába látogass el, ott nemrég írta, hogy 43K körül a tiéd lehet (pontos árat priviben kérdezz tőle), ezt a topicjában olvastam. Másik lehetőség, hogy veszel egy ref hűtésű 4850-et, amin cserélhetsz hűtést, ami jobb lehet, mint az IceQ4, de ott ugorhat a gari, meg júzer hiba is közbeléphet. Én Asus 3850-es, 512MB-os Glaciator hűtésű kariról váltottam (a 3870 persze jobb) és ez szerintem mérföldkövekkel jobb (monitorcsere miatt kellett másik kari)! Ha Crysist akarsz csak játszani a GTX260 alá ne is add, igaz, ez már másik árkategória. Nekem 1680*1050-ben szűrőkkel, csúcs beállításokon, az általam játszott játékokhoz (CoD4, Jericho, DIRT, GRID) bőven elég, de Crysishoz kevés!
-
szasanyi
félisten
válasz
butcher eu
üzenetére
Árváltozást szvsz pontosan senki sem tudja megmondani, DE többen vannak azon a véleményen, hogy minimum maradnak a jelenlegi árak. Jön a karácsony, mindent el lehet adni... a sz@rt is, a drágát is. Szóval erre nem nagyon apellálj.
Ez szerintem jónak mondható, igaz referencia órajelekkel de legalább normális hűtéssel készül, amit nem kell lecserélni. Az ára most az elfogadható kategóriába tartozik.
Az igazsághoz tartozik, hogy én - rövid tapasztalatom alapján - nem vennék újból ATI kártyát, mert a CCC sz@r. Sok játék alatt jobban teljesített a Gigabyte 96GT TurboForce kártyám, és sosem volt problémám a driverekkel sem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
butcher eu
üzenetére
biztos lenne változás de helyedben én inkább megvárnám a HD 5xx0-es szériát.
-
butcher eu
senior tag
RESPEKT
Gondolkodom egy vga cserén, és nem tudom még milyen gyártmányt válasszak.
Egy 4850-es kártyát gondoltam a mostani asus3870-em helyett. A kérdésem az, hogy szerintetek maradjak a márkánál, vagy valami mást válasszak. Az lenne a jó, ha minél jobban húzható lenne a cucc. Örülnék ha ajánlanátok pár alternatívát, és az ár sem mindegy. Szeretném minél olcsóbban kihozni.és mekkora változásra számíthatok?
-
katt777
félisten
válasz
Gomezz
üzenetére
Már csak a CF hatásfoka sajnálatos.
Sajna csak szint. benchmarkokban duplázza meg a teljesítményt, van, ahol csak 30%, vagy zéró. Ergo jól mutat a magas pontszám, de csak azt jelzi, hogy van egy nagy fogyasztású, teljesítményében kiaknázhatatlan konfigod. Persze ha valamiben az a +30% (vagy 70, stb.) a játszhatóság a te igényeid szerint, akkor számodra nyilván megéri. 
-
MPowerPH
félisten
Mielőtt nem pucoltam le, és telepítettem újra, a Crysis Bench hibával kilépett. Most már normálisan fut, de a továbbra se CF müxik.

-
katt777
félisten
-
MPowerPH
félisten
CCC azt írja a 2. -ra, hogy disabled adapter. Hogy tudom bekapcsolni?

-
DigitXT
félisten
válasz
Gomezz
üzenetére
Mármint ugye nem indul el?
Mert akkor hotfixet letöltöd, felrakod, és voilá...
Ha teljesítménybeli gond lenne, az megint más kérdés, CF-hez nem értek.
Szerk a válaszra: pl. itt is hivatkozzák..
Nekem ugyanez még a 3850-emmel volt: a hardverdetektáló része a 03/05/06-nak nem kompatibilis az új karikkal, ahhoz adták ki, hogy ne akadjon fenn rajtuk.
-
DigitXT
félisten
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Elég ha egy kicsit megkopott a csapágy, és az adott fordulaton rezonál...
Ha hangos, simán lehet emiatt garis csere, csak az a lol, hogy ezesetben
csak a hűtő a sz*r, és mégis lehet, hogy a kártyát kell cserélniük. Persze
ha elég élelmesek, akkor csak szereznek egy másik hűtőt, és meg is van. -
Gomezz
senior tag
Sziasztok!
Eddig nvidiás voltam, de most vettem 2db 4870 -et CF-ben nyomom.
Minden ok, csak a 3DMark06 nem megy
Próbáltam többször is újratelepíteni, de semmi
Van valakinek valami ötlete, mi lehet a nyűgje
Válaszokat előre is köszi!
-
Tommmmka
senior tag
én 3,75GHZ-n hajtott e5200 hajtom a 4850-et és vantageban 1000ponttal több a gpu score-om mint egy 3.0ghz-n hajtott q9300-al

-
MPowerPH
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
Nekem megérte, mivel 5k -t kellett rádobnom az 1Gb -s változatra. 10-15fps? Akkor a 4870 -ből egy GTX280 szintű vga lenne ezen játék alatt, de lehet még azt is beelőzné. Ezt a tesztet Crysis!!! alatt futtattam, még éppen a játszható beállítások határán. A 23 átlag FPS -hez képest nézd a +4 FPS -t. Ez 17% -os javulást jelent, ami azért nem annyira rossz, de javíts ki ha tévedek.

-
DerStauner
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Tehát az látszik, hogy számít a plussz memória"
ez az, amit sosem fogok megérteni. hogy ebből ilyen következtetéseket hogy lehet levonni. szerintem majd akkor számítana a plusz memória, ha min 10-15fps-t lehetne nyerni átlagban.
fél giga rammal lehet nyerni átlagban 3-4 fps-t. szép

ezért megéri 1 gb-s kártyát venni
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek nem lesz baja egyik VGA -nak se, ha megpróbálom CF -be dugni őket egy CM IGreen 500W -s táppal?
-
MPowerPH
félisten
Na, megjött az 1Gb -s 4870.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyenlőre Crysis Warhead Bench -el teszteltem, mennyivel is jobb, mint az 512Mb -s.
Beállítások:
Demo: Cargo
Resolution: 1280x1024
Quality: Very High
Antialising mode: 4x
Filtering mode: Anisotropic 4xEz volt az alap, és két féle tesztet csináltam.
Boost Renderer: Disabled
HD4870 512Mb: Min:15 Avg:29 Max:38 (FPS)
HD4870 1Gb: Min:16 Avg:32 Max:40 (FPS)Boost Renderer: Enabled
HD4870 512Mb: Min:2 Avg:23 Max:35 (FPS)
HD4870 1Gb: Min:6 Avg:27 Max:37 (FPS)Tehát az látszik, hogy számít a plussz memória. Sajnos nem tudtam magasabb felbontáson megpróbálni a monitor miatt, de valószínűsíthetően még nőne a két kártya közti különbség.
-
radix
csendes tag
-
Pitterix
őstag
válasz
Krazy Drayzy
üzenetére
Én nem értek annyira hozzá, de nekem jó, bár most nincs benn a 4870.....

-
Krazy Drayzy
csendes tag
Szasztok!Azt szeretném kérdezni h ha a legújjab driver van fent akkor az gyorsítja a kártyát ugy értem jobban mennek a játékok rajta? lehet láma kérdés de ez van
ja és a 8.10-eset ajánjátok? -
Pitterix
őstag
Most néztem, amit én vettem 4870-et, 57k-ér, az most 75k!!!!Igaz nincs benn a gépben, de jó tudni...

-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Ha esetleg valakit érdekelne a problémám, akkor megvan a megoldás. Törölni kell az Ati Tray Tools-t, mert valamiért bekavart
-
radix
csendes tag
Üdv!
Én afelől érdeklődnék, hogy melyik az a legkisebb 45 nm-es intel core2 duo, ami mellett nem ütköznék CPU limitbe egy 4850-es használata közben?

-
ProEvoFan
nagyúr
pár napja elkezdett zörögni a Giga HD4850 refis vgamba a venti...vagy mi...
mikor elkezd felpörögni a ventilátor, olyan hangot ad ki, mintha berezegne az egész vga hűtése, de csak 36-40% venti pörgés közben, ha feljebb vagy lejjebb pörög akkor nincs ilyen rezgő hangja
valaki tudja h miért van ez? a vga rendesen van rögzitve, nem ér hozzá semmi... -
-
dangerzone
addikt
Na, fejlemények a kissé korábbi hsz-eimhez.
Szóval a gépemen a cod 2 és a company of heroes , 3dmark 01 simán fut. Viszont a crysis, a 3dmark 06, World in conflicttal gondjaim vannak. Ezek egy hibaüzenettel leállnak. Crysisnél kapok olyat is hogy atikmdag leállt, majd helyreállt , ilyenkor sötét a kép.
A másik kettő proginál pedig ez van a hibajelentésben (ez most konkrétan a 3dmark 06 esetében) :
roblémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: 3DMark06.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 454b2409
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.0.6001.18000
Hiba – modul időbélyegzője: 4791a7a6
Kivételkód: c00000fd
Kivétel – eltolás: 000658ae
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 65a2
További információk 2: 2c51b63da2124a65733ba653c17403a5
További információk 3: 97d9
További információk 4: 6ef2fe0090b17242e35aa981addd02deEsetleg valami tipp?

-
Tommmmka
senior tag
Nekem dual slot van alapon 45 fokos a gpu furmark alatt megy fel 68-70-re viszonylag halk és jól húzható.
A gigáról nem tudok nyilatkozni.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Gariba lehet cserélik a ref hűtős hulladék Giga 4850-t.
2 4850 kari van amit adhatnak.
Gigabyte 4850 Zalman Edition( Zalman 830)
Sapphire Dual Slot Sapphire EditionNa most melyik a halkabb és hűsebb?
-
bluespirit
tag
még a HIS is jó.
-
HSM
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
Szerintem memóriahibás a kártya.... De egyértelmű, hogy azzal van a gáz, ha a "képernyőillesztő hibát észlelt".... Vidd vissza gariba, cseréljék ki...
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Frankó...Mégsincs megoldva. Mert az újságírócsajos videó lemegy, aztán mikor a repülőre fókuszál vízszintes fekete csikok jelengetneg meg kb 4x, aztán eltűnik a kép megint...:@...
-
Lenist
tag
No megveszem ma a Sapphire 4870-es vga-t(512MB).Ez most akkor referencia kártya?
Valakit megkérhetnék hogy mérje meg nekem a kártya hosszát és a szélességét?Nem vagyok biztos benne hogy befér a házikómba!
4870-esek közül melyik márkát szokták jobban venni? -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Jólvan..megoldottam..De beszarás az egész. Az volt a baj, hogy ati tray tools-ban a 3d-s profilra 10 mhz-vel nagyobb memóriaórajelet adtam, mint a gyári default...Atya úr isten...
Szánalmas...
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Ja, meg az asztalon megjelenik egy kis sárga háromszög ,és azt írja ki, hogy a képernyő illesztő hibát észlelt.
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Ilyen nekem is volt (XP alatt)...
Reinstall crysis
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Az a problémám, hogy most lett új gépem, feltettem a visztát. Aztán a drivereket, mindent. Gondoltam kipróbálom a masinát a crysis alatt. Namármost amikor betölti az első intrót, mikor vmi csaj felfedezi a földönkívülieket, elszáll a képem. Nem tudom miért. De ha alt ctrl del-lel váltok vissza a vidózba, akkor mindenről van képem, csak a játék ad fekete képernyőt. Valami tipp esetleg? -
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
sp3333boy
üzenetére
Nem, nem azt jelenti. Ez annyit jelent, hogy ventivel+hűtővel együtt 2 slotot foglal el a VGA.
Amúgy, amikor 2db 6 Pin kell, akkor szoktak mellékelni átalakítót is. De ennél csak 1db kell.
Pepe78: Én a Sapphire Dual Slot Sapphire Edition -t választanám.
Kicsivel hangosabb, de minden összetevőt megfelelően hűt ellentétben a másik variánsal. -
sp3333boy
csendes tag
Hello mindenki!
Annyi lenne a kérdésem h egy "Gainward Radeon HD 4850 512 DDR3 Extra hűtős" ez gondolom a GoldenSample verzió.És ehez azirják h "2slopt-fan" Ez azjelenti h a tápegységről 2 darab 6pines csatlakozó kell a kártyára? mert nekem a Gigabyte Powersupply 460W on csak egy van..szoval csak akkor fog menni ha veszek tápot is?
Előre is köszi a segítésget!
üdv -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Gariba lehet cserélik a ref hűtős hulladék Giga 4850-t.
2 4850 kari van amit adhatnak.
Gigabyte 4850 Zalman Edition( Zalman 830)
Sapphire Dual Slot Sapphire EditionNa most melyik a halkabb és hűsebb?
-
redhunter
senior tag
köszi a gyors válaszokat egyébként 1280 -tól nem játszok nagyobb felbontáson.
-
$p@rr0w
őstag
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Azért, mert az nVidia driverekben letiltják a nem stabil beállításokat (ergo nem csak lassulni, gyorsulni sem fog a megjelenítés emiatt), a sebességhez pedig gyakran cheat-elnek a megjelenítésben.
CF csak az SLI-hez képest jó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyors kérdés: HD4870-re kell AcceleroS1-en faragni, vagy simán rámegy, ill. mennyire hűti 1db 12cm ventivel?
-
WesTM
őstag
válasz
redhunter
üzenetére
Adjál neki pici feszt,nálam 1.3V on megy 3200at,úgy már jobb vagy sokkal,de akár a 3.4 et is meg lehet vele célozni egy tx2 vel,és akkor már elég mindenhova. Mondjuk még így is jobb vagy a 4400+os amdseknél. Annyira nem vészes a 2.9 ghz,pláne core 2 nél. 4850nek elég lesz nagyjából.
-
redhunter
senior tag
sziasztok érdeklődnék hogy egy 4500 core2 ami 2.9 re van huzva 2giga rammal milyen kártyát tudna igazán kihajtani? most egy 860gt van benne de szeretném lecserélni. elöre is kösz.
-
szasanyi
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Arra, hogy az AIT/AMD honlapján felsorolt játékoknál különböző grafikai hibákat "javítson". Igazából nem tudom, hogy az sz@r-e vagy a driver/kártya, és inkább azt javítják.
Egy biztos: nálam a magyar, 8.10 driverrel hibátlanul működött a rendszer de miután felraktam ezt a HotFix sz@rságot a Vista indulása után mindig kiírta, hogy a CCC működése leállt, a windows megoldást keres a hibára... vagy valami ilyesmi. Úgyhogy ha nem katasztrófális a helyzet, vagyis tudsz játszani a gamekkel szvsz NE rakd fel. -
XoZ
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Far Cry 2 és Stalker CS "optimalizált" driver: Beindult a DirectX 10.1 gépezet
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Veszek helyette egy passzívat osz akkor csendben is lesz a gépem. amire meg meglesz az új vga (ezért is kell tudnom h mit veszek) addígra már otthon akarom tudni hozzá a vizesblokkot, hogy csendes legyen.

) Még VGA tuninggal se.