- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
smk17
tag
válasz
kanmajom #38184 üzenetére
És ha le akarnám cserélni a hűtést valami csendesre , de még elég hatékonyra , akkor milyen tudnátok ajánlani . Az a baj , hogy ATI 4850-hez még nem nagyon láttam semilyet .
Most jelenleg egy Gigabyte 4850 1GB Heatpipe-os változatom van , de már gyakran eléri a 100 fokot játék közben . Hiába van a házban egy 20 cm-es venti . -
-
válasz
kanmajom #35742 üzenetére
Most tettem be a Dual Slot hűtős 4850-et a gépbe. Első tapasztalatok: hangos, pedig úgy van hirdetve, hogy halk. Előtte egy ICEQ-s HD3870 volt a gépbe, és ahhoz képest a Sapphire nagyon hangos sajnos.
Viszont a teljesítménye meggyőző, bár eddig csak Crysissel próbáltam, az átlag FPS közel 40%-ot nőt. -
slett27
addikt
-
-
katt777
félisten
-
-
BullZeye
veterán
válasz
kanmajom #30364 üzenetére
legjobb tudomásom szerint ami nem FAKE akkor itt kerül elsőként feltöltésre:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpminden egyéb link ami nem eredeti lehet akár a nagymama titkos lekvár receptje is!
és valószínü csak egy lelkes modder készítette, több kevesebb sikerrel
(#30304) katt777
ez a bajom, hogy nem találom a 2D értékeketholnap leszedem a FULL (1.3s) nem béta verziót azt átnyálazom megint, mert bios moddolással nem akarok tesztelgetni, mert csak egyszer adok meg 2Dben túl alacsony feszt, vagy órajelet, aztán gari is, meg kártya is ugrott
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
kanmajom #28528 üzenetére
Két külön dolog. A CCC a driverhez jár. Tudsz rajta driver szinten állítgatni dolgokat, pl 2xaa legyen mindig még 2d-be is vagy csak egyes programoknál,játékoknál. Ha jol tudom ezt ATT-ben nem lehet beállítani. ATT tunignra (bár a CCC is jo erre, de én azzal soha nem huztam karit), ventivezérlésre (ujabban erre is jo a ccc de még nem tökéletes), tesztelésre jo.
Ha nem jol fogalmaztam meg akkor majd egyik szaki elmondja jobban.Én rég használtam mind2-t. CCC-t meg csak akkor teszem fel ha kell vmire, addig fölösnek tartom, régen(2-3éve) fagyott,összeakadt bizonyos dolgokkal. ATT se volt anno vmi stabil, de mondom kb 2 éve használtam utoljára. Majd most ujra fogom használni ha esetleg kell vmire, ezért is gyüjtögettem infokat meg keresgéltem neten progikat, leírásokat.
De egyenlőre ami kell ha megjön a karim az a GPU caps (szörös fánk-os teszter
- nekem mondjuk uj mert ha joltom 2 éve még nem volt csak kocka és azis ATT-ben asszem), meg a 8.8, 8.9,8.10rc2 driver. Ennyi elég is, aztán ha vmi gondom lenne akkor majd elöszedem a többit is.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged