Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Pear
tag
Na egy újabb kérdés tőlem
Hogy kell widgeteket kirakni a főképernyőre? Csak mert ha rányomok hosszasan egy üres részre, akkor csak a háttérkép opciók jönnek ki pl: élő hátterek, GO Wallpaper, video háttérkép, stb
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
-
Mr.Pear
tag
válasz #67688960 #3717 üzenetére
Tudnátok tanácsolni valamit az akku szokatlanul gyors merülése ellen?
Közepes használattal ( Wifi, mobil net, kis játék,) jó ha 1 napot kibir.
Most letöltöttem rá a Battery Dr Saver-t, 5% os akkut feltöltötte 100%-ra 2óra 36perc alatt, de ahogy kihuztam a töltőt, már csak 99%-volt és egy 10 percre rá kis nyomkodással már csak 92%Ez mitöl van?
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
válasz janopali1212 #3702 üzenetére
Értem és köszönöm.
-
Mr.Pear
tag
válasz callvote #3692 üzenetére
Igazad van, csak a sok ezer HSZ böl nem tudom hova olvassak vissza
Viszont akkor ha a gen2 v2 és a v3 ugyanaz akkor miért más a neve? (mármint 2 és 3)nbukta77 Másik SD-vel is ezt csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Pear
tag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy most akkor melyik gen v melyik telefon? azt asszem tudom, hogy a gen2 v2 a 2magos 5mp-s, de a többi hogy van?
Előre is köszönöm.
-
Mr.Pear
tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi értelme root-olni ezt a telefont?
Azt tudom, mire való a root, de erre tudtommal nincsenek ROM-ok, vagy egyéb. Akkor?Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
Meglehet valahogy oldani, hogy ha az OTG kábelemmel összekötöm és pl egy pendrivet rakok hozzá akkor érzékelje? Csak mert nem akarja :/
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Pear
tag
Ha valaki tudna nekem tanácsolni egy oldalt, vagy helyet ahol lehet hozzá akku venni, kérem jelezze.
-
Mr.Pear
tag
Köszönöm a válaszokat.
Még annyi lenne a kérdésem, hogy ehhez hol lehet kapni akkut? Mert az enyém közepes használattal kb 1 napot bir. Esetleg a Samsung Galaxy Note akkuja jó hozzá?
-
Mr.Pear
tag
válasz mckangi #3552 üzenetére
Tehát akkor az enyém 2 magos?
Bocs hogy ilyen értetlen vagyokA kérdésem ugy értem, hogy ahol a programok vannak egymás utáni oldalakon ott hogy lehet pl az 1. oldalra rakni a fontosabb app-okat? Nem a főképernyőn, hanem ahol az összes progi van, nem tudom annak mi a neve, talán a telefon menüje? Nem tudom, de nem a beállitáskora gondolok.
-
Mr.Pear
tag
válasz wooper91 #3531 üzenetére
De most akkor az enyém 1 vagy 2 magos?
Illetve hogy tudom szerkeszteni az appok sorrendjét a menüben?
Valamint nektek is, ha letöltötök valamit a play-röl, egyböl kirakja a főképernyőre?Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
Mr.Pear
tag
Sziasztok!
Nos én is beléptem az aTAB5 tulajok kulbjába, a frissen szerzett csodámmal
Bár tény, hogy használtan került hozzám, csak egy (nem eredeti) töltővel és persze 1db aksival. (Hiányoltam is a többieket, de cserébe kárpótolt a baráti ár, illetve, hogy ennél legalább nem kell aggódni a letiltás miatt)Elől járóban megkérdezném, hogy hogyan kell a menüben változtatni a programok sorrendjén?
Illetve nekem melyik verzió van, ha ebben nincs TV?
Tudásban melyik a jobb a TV-s vagy a nélküli?Az aksi nektek kb mennyit bir kis internetezéssel és zenehallgatással (rádió)?
Egyenlőre ennyi és előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest