Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz
Peterking
üzenetére
Sajna nekem a t-mobile nem jó, mert a lakóhelyemen csak edge van,a voda viszont jó.
Azért kérdeztem, mert tudtommal a voda korlátozza a hangalapú telefonálást a viber-nél.
De ez persze normál szim kártyánál szemétségnek tartom, és arra lennék kíváncsi ha olyan előfizetést veszek ami csak internetre jó, akkor is él e a korlát.
Abban reményedem,a direkt voip nem úgy működik mint a viber, ezért direkt netes szimmel nincs korlát.
A t-mobile-nál viszont tuti nincs ilyen korlátozás.Azért érdekelne a dolog, mert most voip-al wifi-n mobilt 8ft-ért, vezetékest meg ingyen hívok.
A hangminőség meg majdnem jobb, mint ha szim kártyáról hívnám az adott számot.
A mostani 39ft illetve 46ft helyett.Tehát ha van valakinek vodás tablet-je, és használ voip szolgáltatást az kérem, jelezze!
-
mckangi
senior tag
válasz
Peterking
üzenetére
Ha rosszul telepíted , jobban mondva rossz helyre van telepítve, illetve áthelyezted (mint én), akkor is az a beviteli módszer jön fel elsőre ami system alkalmazás.
Esetemben is hiába fagyasztottam le a gyári billentyűzetet, mert akkor meg a hangfelismerő jött fel elsődleges beviteli módszernek.
Mivel ezt már nem akartam lefagyasztani ,ezért tettem fel anno a kérdést.Amúgy meg bármelyik alkalmazást a Mobileuncletools-al át lehet helyezni system app-nak közvetlenül, persze csak ha root-olt a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- weiss: Autó költségek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest