Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SiliconStuff
csendes tag
-
lalszi
aktív tag
Próbáld meg, hogy csinálsz egy copy-t a jelenlegiről a biztonság kedvéért, azután megnyitod a gps.conf fájlt és átírod benne a következőket, elmented és újraindítod a telefont. Használj ES File Explorert, azzal könnyű ilyeneket megcsinálni: ES File Explorer
Ezeket írd át:
DEBUG_LEVEL =0
INTERMEDIATE_POS=0
ACCURACY_THRES=0
ENABLE_WIPER=1(#1251) tomas01
Nem, ezek csak a telefon gyári mount beállításai. Talán majd ebből sikerül valamit okosat kitalálni a nagyobb hely érdekében. -
lalszi
aktív tag
Próbáld meg a telefonon átrakni az sd-ről a fájlt ES File Explorerrel vagy Rootexplorerrel. Szerintem az Android commanderben lesz a hiba, nem elég neki ez a root, sheel root kéne neki.
(#1221) cappa72
Azért kéne megcserélni, hogy ne kelljen Link2sd. De ezt még átgondolom vagy kipróbálom előtte, ezért se írtam le hogyan kell csinálni, amíg nem vagyok benne teljesen biztos.[ Szerkesztve ]
-
motinka
tag
Igen az volt ez előtt, sajnos ezen az szolgáltatás nincs meg, legalább is én sem találtam ilyet.
Pedig nagyon praktikus, mikor a sötét telefon jelzi hogy volt egy hívásod. Vélhetően ez is szoftveres hiányosság, mivel led az van rajta, akár kettő is az alján
Sajnos nekem a váltás annyira azért nem jött be, mert ez már a második készülékem, és csak az 5 " kijelző a többlet rajta a Skate-hez képest, a 2 mag 1 Ghz, stb nem nagyon látható különbség, ellenben a rossz minőség az igen. De mint írtam azért már nem cserélném vissza, megszoktam a tepsitMoTiNka
-
NGotti
csendes tag
Örülök, hogy megoldódott. Csongi megoldása tényleg egyszerűbbnek tűnik .
Viszont én eléggé rosszul jártam. Sajnos az én gépemnél az első három napban előfordult a már mások által is említett hiba, hogy nem vagyok elérhető/nem tudom megszakítani a hívást. Gondoltam hátha nem fog gyakran előfordulni, így nem vittem vissza. De tévedtem . A mai nap már háromszor kellett újraindítani... Jövőre vihetem vissza. Azért remélem nem az lesz, hogy visszaviszem, két hétig nincs teló, aztán visszaadják, majd megint ugyanaz a probléma és kezdődik elő.
Ejj, pedig tényleg megszerettem ezt a telefont. Én is úgy voltam vele, hogy nem zavar, hogy nem a legpontosabb a GPS, minősíthetetlen fényképeket csinál (legalábbis az enyém botrányos volt), de hogy egyik kártyán sem érnek el két óránként addig, amíg észre nem veszem, az már nem bocsánatos bűn .
Először én is a hidegre gyanakodtam, mert mindig akkor rosszalkodott, amikor beértem munkába, vagy vissza haza. De most legutoljára attól is besokallt, hogy a mozikezdés előtt kulturáltan lenémítottam...
A tanulság: Aki valami problémát észlel, az ne bízzon benne, hogy megjavul . Bár ezzel szerintem senki nem számol, nem értem én miben bíztam . -
SiliconStuff
csendes tag
Erre a gondra én a ZEDGE nevű alkalmazást javaslom. Ott az /sdcard/zedge/ringtones mappában vannak/lehetnek az mp3 hangfájlok. Másold oda a szükséges fájlt, majd szintén a Zedge lehetővé teszi a beállítását csengőhangnak vagy aminek akarod.
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC56ZWRnZS5hbmRyb2lkIl0.[ Szerkesztve ]
-
solamonte32
csendes tag
Sziasztok, bocs a kesoi valaszert. Igen , a Galaxy Note 1 pouch bôrtok jo ra. Valamint a mibileuncleben nezzetek meg a kamera tipusat s ha ov5647 akkor nagyon szerencsesek vagytok hisz ez az iphone4 ben talalhato modell testvere. Egy dolgot nem sikerult meg megoldjak, a beszelgetes kozben a hangero nagyon gyenge es nem ertettem milyen ertekeket kell beirni es hova a mobileunclebe. Ha vki tudna segiteni halas lennek. Kosszi!
atab5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja