Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diniboy

aktív tag

válasz cappa72 #7203 üzenetére

Fogalmam sincs hogy csináltam, de most működik a telefon. Többféle SP flashal próbáltam az MTK droidos mentésemet visszatölteni. Volt amikor nem is indult a telefon már . Bár azt hiszem akkor azért mert lemerült az aksi , mert csak beleraktam a háttérvilágításos állapotban a laptop táskába tegnap.
    Valahogy , talán a 4.0ás flash toolsal felraktam innen egy ilyet :" GEN3 ROM fájlok Flashtoolhoz "
    Aztán egyszercsak bejött a 6.03 CWM menü ahol betallóztam az cd kártyán a zipes mentésemet "aTAB503D_130304_backup_141225-041139.zip" de azt nem sikerült neki valamiért felrakni.Végső elkeseredetségemben nyomtam egy Factory default/vipe vagy mit sort, újraindult a telcsi és bejött az android logo, és elindult a rendszer.
    FOGALMAM sincs hogy hogy sikerült, melyik lépés volt a számtalan elkeseredett próbálkozás közül ami megoldotta .
    Tipikusan az "ezer vak majom próbálkozása az írógéppel" alapon , de sikerült. Azt hiszem nekem nem szabad Androidos telefont mókolni... remélem az imei számmal nem lesz bajom, most csekkolom, még nem mertem visszarakni a simet.
    Most nézem a kernelt meg az alapsávot ugyanazt írja a telefon mint amit lementettem screenshotot az MTK droid toolsról, akkor csak a sajátomat sikerült visszarakni, vagy helyreállítani.

Új hozzászólás Aktív témák