Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lalszi

    aktív tag

    válasz gthomma #7210 üzenetére

    A level 1-6 a hangerő gomb lépései. A level értékekhez tartozó hangerő szinteket kell beállítani. Természetesen kis levelhez ne állíts nagy hangerőt, mert nem tudod lehallkítani a telefont.

    De itt a leírás is hozzá:

    Ha túl halknak találod a telefon hangját, akkor a Mobileuncle MTK Tools-al hangosabbra tudod állítani, root sem kell hozzá: Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/Audio alatt tudod a különböző módok alaphangerejét állítgatni. De azért ne gondolkodás nélkül mindent a maximumra, inkább csak a level6 szinteket állítsd.
    Rövid leírás:
    Elég csak a Normal Mode-ot és a Loudspeaker Mode-ot (esetleg a Headset Mode-ot, ha használsz) állítani.

    Bele kell menni a választott módba: Engieer Mode - Engineer Mode (MTK) - Audio

    Normál: Type-nál az SPH-t kiválasztani, Level: 6-os, állítsd a Value-t maximumra, nyomd meg a Set gombot. Esetleg a Type-nál a Media-t is beállíthatod így, de ott még a Max vol-t is feljebb veheted.

    Loudspeaker: Typ-nál az SPH-t, Ringet, Mediat kell állítani (egyesével, beállítás után mindíg Set gombot megnyomni), Levelnél válaszd a 6-ost és állítsd a Value-t és Max vol-t mindegyiknél maximumra.

    A többi level szintet (1,2,3,4,5) is állíthatod ezeknél ha akarod, de ne maximumra, mert akkor nem tudod lehalkítani. Állítsd a Value-t és a Max vol-t mindegyik level szintnél az előzőnél 15%-al magasabbra (vagy annyi százalékkal, ahogy neked tetszik).

    A FIR értékét ne változtasd meg!

    Minden beállítás után nyomd meg a Set gombot, mert nem jegyzi meg különben. A végén indítsd újra a telefont, hogy az új beállításokat használja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák