- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
válasz
Teszla_ #7112 üzenetére
Van egy fajta akku ami jó a Quad-ba
Az s4 clone telefonjának az akkuja
Pontosan ugyanaz mint az eredeti s4 akksi csak kicsit vékonyabb.
Majdnem tökéletesen illeszkedik,alul marad 1cm-es hézag amit ki lehet valamivel hézagolni momentán én vastag gumival oldottam meg és tökéletes volt.
A széle is egy ici-picit hézagos marad de elhanyagolható mert nem tud elmozdulni oldalra de biztos ami biztos én oda is tettem egy nagyon vékony műanyag darabot (alig fért be)
Négy pontos az érintkezője de nem kell tőle megijedni ami kimarad az egy plusz negatív a másik három meg tökéletesen illeszkedik ahogy kell.
Lehetséges hogy az s4 gyári akkuja is elfér hiába vastagabb mert ahogy elnéztem egy pici hézag maradt a hátlap és a "clone akku" között, de Eredeti Samsung akkum nem volt így azt nem tudtam tesztelni hogy valóban bele fér e.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest