- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
poganytamas
senior tag
Hello,
Öcsémnek telefon csere miatt van egy elfekvő Quad-ja, két Venom akksival ha jól tudom, teljesen jó. Holnap rákérdezek mennyiért adná, és akkor írok.
Burkolatot én cseréltem már Quad-ban, az kijelző kiemeléssel is jár ugye, nem kívánom senkinek. Inkább fordítva lesz, hogy a te telefonod alaplap hibás készülékhez lesz jó donor.
-
poganytamas
senior tag
http://prohardver.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_7289-7289.html
Dealextreme-en most kifogyott, de aliexpressen pl van
-
djsnail
tag
Sziasztok!
Pénteken, de legkésőbb hétfőn érkezik 5db 2500mAh-ás BP-9LT akku.
Még pontosan nem tudom mi lesz az összeg, de olyan 5eFt-ért postával megkaphatod ha kell.Nekem 2db kell , tehát 3 lesz eladó.
Akinek kell, jelezze!
(Lehet hogy még később rendelek, ez most csak egy próbavásárlás, de kénytelen voltam 5db-ot rendelni, mert kisebb mennyiségnél majdnem duplájára jönne ki...
)
-
poganytamas
senior tag
Szia,
A Quad GPS-e nagyságrendekkel jobb mint a sima aTab-é. Nem is kell hozzányúlni, ha jól van beállítva. Nálad az lehet a probléma, hogy nincs bekapcsolva se az EPO se az AGPS. Így viszont a telefon magára van hagyva, természetesen így is talál műholdat, 10-15 perc alatt. Ráadásul most, nem tudom nálatok milyen a helyzet, itt tiszta felhő az ég, így még nehezebb.
A Quad-ban az EPO / AGPS helye: Beállítások, Helyhozzáférés, a GPS műholdak sornál a szövegre kattints, ne a csúszkára, és ott lesznek. GPS EPO segítséget válaszd ki, EPO beállításoknál automatikus letöltés, az AGPS-t is kapcsold be, ha van mobilneted.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Trollok komolyan
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest