- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Diniboy #7204 üzenetére
Bocs a hülye kérdés miatt, de megoldható esetleg, hogy átküldenél valamilyen módon egy rendszermentést nekem?
Nyilván nem a beállított rendszered szeretném elkérni, és az IMEI-ket visszaállítanám az eredetire, ha módosul ettől.Tudsz ebben segíteni?
...hátha ezzel együtt a WLAN + Bluetooth problémám megoldódna...
Előre is köszönöm a segítséged.
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy #7204 üzenetére
De persze hogy eltünt de szerencsére lalszi hsze segített. Érdekes mert nekem a config4v2 van mégsem sikerült a gen 3as stockal elrontani- se a sok próbálkozás közül egyikkel sem halálosan megsebezni.
Mindenesetre köszi a leírásokat, ezek nélkül nem próbálom végig az összes dropboxos cuccot amit felraktatok
Amúgy nekem elég ha telefonálni lehet , ébreszt az ébresztő, meg tudok olvasni a vonaton anélkül hogy cipelnem kell még egy eszközt az ebookoknak, szóval nem tudom mi ütött belém , úgy látszik nagyon vágytam már új telefonra -
válasz
Diniboy #7202 üzenetére
Ha csináltál MTKDT mentést, akkor az létrehozott egy CWM mentést az sd kártyára. Ha az meg volna, akkor egy CWM recovery-ből (ami pl. itt kérhető), akkor abból visszaállítható az akkori állapot.
Amibe sikerült belépned az egy gyári 3e recovery.
Próbálj meg valamit megnyomni, amikor megjelenik a fekvő robot (6 esélyed van: power, hangerő fel / le, home, opciók és vissza).
Ebből az egyik csak bejön...
Ha belép a recovery menüjébe, akkor ott csinálj egy factory reset-et. (Sajnos telefononként eltérő a menüben a lépkedés és az "entert"; a "hangerő le" az általában a menüben lefelé megy. Az "enter" pedig lehet a hangerő fel, vagy a power gomb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest