Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoolee10
csendes tag
Akinek Flag-es garancia levele van az is az Oradna utcát bombázza szervíz gondokkal, vagy a Práter utcára viszitek?
-
fiesta14
tag
Üdv! uj vagyok itt . nem rég vettem egy atab5 quad 1.2ghz -est (használtan) eddig semmi rossz tapasztalatom nincs vele azon kivül hogy halk. fülhalgatóval is és anélkül is full hangerőn is gyengusz. de a gondom az hogy a zenék alkalmazásra nyomva azt irja nincs semmi zene rajta . pedig a Music mappába töltöttem zenéket. mit csináltam rosszul?
vagy nem is oda kellene? -
Yoe
tag
Sziasztok!
Eladóvá vált telefonom ha valakit érdekel esetleg
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/egyeb_mobiltelefon/atab5_telefon_elado_1910044823.html
Ameddig nem érkezik rá licit addig le tudom venni ha valakinek kellene.
Jól működik rajta minden ,egy 20000 ft odaadnám.
Üdv.
-
poganytamas
senior tag
Ha tudsz rá vigyázni, akkor igen. Akkut lehet hozzá kapni, egyebet nem. Tokból is csak beledugósat, rá való szilikon tok esélytelen. Ahogy képernyővédő fóliát, semmi egyebet nem lehet hozzá szerezni, ha valami baja lesz. Szervíz egy nagy 0, csak akkor vegyél, ha 3 napon keresztül folyamatosan tudod nyúzni, hogy ha valami hibája van, az még a kötelező pénzvisszafizetési időszakban előjöjjön.
-
drin
csendes tag
új telefon vásárlására készülök és szeretném tudni , hogy érdemes e aTAB5 Quad-ot venni...
szerintetek? -
lalszi
aktív tag
Na előjött nálam is a szokásos atab5 betegség, olyan mint ha lenne térerő és mobilnet, de valójában nem elérhető a telefon és a telefonról se lehet kimenő hívást kezdeni vagy internetet elérni. Szerencsére egy újraindítás eddig mindíg megjavította. Furcsa hogy 1,5 évig nem csinált ilyet. Még a végén kénytelen leszek újra rakni a romot

-
diablo77
tag
Nekem még mindig használatban van a Gen2v3-as készülékem, lassan másfél éves lesz és nincs probléma vele. Se karc, se törés, pedig egyszer sajnos leesett a földre, igaz tokban volt. Akksi még mindig nagyon jól bírja, sőt még a fóliavédő fólia is rajta van

-
quakej
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Nekem eddig jól bírja, igaz tokban hordom és óvom, ahogy tudom.
-
quakej
tag
Töltő téma:
Nem a Mi Atab telefonjainkhoz van, de nagyon érdekes cikk:
[link]
Teljes angol nyelvű cikk, képekkel!:
[link]Többünknek már tönkrement pár hónapos használat után a gyári töltő, így vettem anno én is egy normális töltőt. Azóta nincs gondom a töltéssel és a töltő által okozott hibákkal.
Azt már csak remélni tudom, hogy a telefonunk nem esett át akkora tervezési karcsúsításon,
mint a töltője. -
Soybex
őstag
Van egy ilyen csudamásinám gen3 -as 25-be esetleg ha valakit érdekel

-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok abba kérnék segítséget hogy ezen csoda masinát hogylehet gombkombinációval recoveryre bírni?Mert hang le power be hang fel power be ill.ezen 3-kombinációja ill.a menü gomb bevetése nem hozza elő.Előre is.köszőnöm a segítséget.
-
quakej
tag
válasz
hhatika
üzenetére
USB kártyára úgy is tudsz másolni, hogy miután összekötötted a telót a géppel
és bejön az USB csatlakozási lehetőség ott a média eszközt választod ki,
nekem így egyből felismeri a telót, ha amúgy USB-n nem ismerné fel.
Ha mást is akarsz a másoláson kívül, ahhoz már kell a rendes USB csatlakoztatást. -
quakej
tag
válasz
szintiboy920
üzenetére
Sajnos a gyári töltő elég gyatra. Ha javasolhatom vegyél egy iparosabb kivitelűt.
6855-ös hozzászólást olvasd el. -
Nàlam csoda történt
Letöltöttem a Mobileuncle Tools nevü alkalmazàst.Volt benne egy két dolog az akksirol meg valami tesztes cucc.rànyomtam és voala.bekapcsolva is veszi a töltést
Viszont az auto.elforgatàs nem megy 
-
hhatika
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Az az érdekesség történt, hogy miután ugye januárra megtörtént a töltőcsatlakozós alsó lapka cseréje 2hónap után sikeresen, most ugyan töltés van, veszi is az akksi, viszont az adatkapcsolat nem megy, nem bligybluggyol a computer sem, ill. a telón sem jön fel az usb csatlakozós ablak. Ugyanakkor a javítás után újra működő automatikus elfordulás is megszűnt működni.
Mit lehet erre mondani...: Bakker

-
szintiboy920
csendes tag
Volt már valakinek olyan meghibásodása, hogy felraktátok töltőre jelezte is h tölt, de ahogy lehúztátok a töltőröl az aksi %-a semmit nem változott? Először az aksira gyanakodtam h tönkrement, de mivel 2 akksit adtak hozzá és mind a 2nél ez a baja így kétlem. Valami ötlet vagy hol lehet ezt szervizeltetni?
-
A képernyő forgatàsra senkinek semmi tippje???Àllitolag a készülékem hardvere nem tàmogatja...vagy mi..
-
suzukki
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Ezen a linken éritek el a facebook-on levő atab tulajdonosok csoportot!
Sajnos én is sokat szenvedek vele,sok a hibája a készüléknek. A szervízben már jól tudják ki vagyok,sajnos sokat kell mennem.Amennyiben csatlakoztok a csoporthoz majd ott írok bővebben,hogy mivel lehet a szerviznél gyorsítani a dolgokon ha esetleg beviszitek a készüléket vagy,hogy lehet a pénzed visszakapni ha hibás a telefon.! Remélem minél többen csatlakoztok!https://www.facebook.com/groups/265092970339599/
-
suzukki
csendes tag
Sziasztok!!!
Látom sok embernek vannak hasonló problémáik Atab készülékkel! A facebook-on van egy csoport Elégedetlen Atab tulajdnosok ...gyertek és csatlakozzatok minél többen,és közös erővel többet el lehet érni.Ott majd mesélek mit sikerült elérnem a szervízzel és a forgalamzóval szemben! Szép napot mindnekinek! -
tomas73
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Szia!
Köszi megoldódott a probléma. -
gears27
aktív tag
válasz
poganytamas
üzenetére
köszi a választ. Most már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy én is veszek 1-et asszonyom telója mellé
Ahoz már csak el kellene passszintanom az s2-met mert kp már nuku 
-
gears27
aktív tag
sziasztok. Nejemnek beszereztem 1 atab5quadot(használtan) és olvasgatom itt, hogy ebből is van ujabb meg régi meg stb.. Miben különböznek illetve, van erről valami leirás vagy valami?

-
tomas73
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt és egy kis segítséget szeretnék kérni.Elintéztem az új atab 5 quadom.
Nem volt mentve ezért gyári ROM kellene hozzá.Előre is köszönettel. -
marci0001
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet valahogy növelni a belső rendszermemória területét a Quadon? Atab5 gen2-nél volt ilyen lehetőség, de ez működik ezen a telefonon is? Ha igen, pontosan hogyan? -
pajkos66
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást.Egy gyors keresés ezekre a nevekre sem hozott eredményt az érintőpanel ügyben,elszomorító.
-
marci0001
csendes tag
Sziasztok! Dokkolót keresek a Quadomhoz. Olyan is jó lenne, amin van hagszóró. Valakinek van ötlete?
-
pajkos66
csendes tag
Hali.
Megtudná valaki mondani,hogy az Atab5 quad minek a testvére vagy klónja?Érintőpanelt szeretnék hozzá de így név nélkül elég nehézkes mert ugye az atab nem létezik.
-
Amugy elfelejtettem leirni hogy atab 5 quad telom van az asszem a legujjabb...Töltőt mindenképp fogok hozzà venni köszönöm.Viszont az elforgatàs sehogysem megy..
-
quakej
tag
válasz
denes04
üzenetére
A töltőm nekem is úgy nézett ki hogy jó, de, ha töltés "alatt" volt a készülék, nem lehetett használni.
Elugrott a kép, nem voltak aktívak az ikonok.
Vettem a Euronics-ban egy jó hama töltőt (5V/1A) és megoldódott a probléma.
Itt vettem hama kábelt is külön, ha számítógéphez csatlakoztatom a készüléket, ezt használom.
Szerintem jobb, ha külön van a töltő és a kábel, nem együtt használod.
Töltő 2.490,- Ft, kábel 1.990,- Ft volt. A Media Marktban drágább volt.
Érdekes cikk a töltőkről, tanulságos: [link]Képernyő elfordulási hiba. A régi Gen3-as atabom-nál volt az elején gondom ezzel (kb. vételtől számított 2 hét elteltével). Készülék kikapcsolása után az akkut kivettem egy percre, majd vissza, a következő 7 hónapban egyszer se volt vele gondom. Egy próbát megér.
-
válasz
poganytamas
üzenetére
Értem.az elforgatás sehogysem megy...kikapcsoltam majd vissza de ugyse...
-
-
poganytamas
senior tag
válasz
denes04
üzenetére
Gyenge minőségű töltő és/vagy kábel. Gyakorlatilag bekapcsolt állapotban többet fogyaszt, mint amennyit a töltő töltene rajta. quakej kollega tudna mesélni róla, rá kell szánni a pénzt egy minőségi kábelra, és töltőre.
Az elforgatás nem csak akkor nem megy, ha rajta van a töltő?
-
Üdv az én telom sajnos nem tudom miért de csak kikapcsolt àllapotban tölt..a képernyöforgatàs sem müködik valakinek van valami ötlete???
-
gyurob
csendes tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot. Emailt írtam vagy 3 helyre. Telefont nem nagyon veszik fel.
-
gyurob
csendes tag
Ez a mercury alkatrészeket is árul a készülékhez ?
-
asha07lcc
tag
válasz
asha07lcc
üzenetére
Na egy kis sztori ez előzőhöz... Ez a sz....házi társaság átvette a telefont és jegyzőkönyv készült.
Javítás helyett hárítás.Nem garanciális semmi része a telefonnak a slot kártya foglalat sérülése miatt szerintük... Igaz a hiba az volt amivel bevittem, hogy nem fogad sem memória sem sim kártyát. És teljesen ép mindene egy íróasztalon lakott.
És a slot tényleg sérült csak az a bibi amikor visszakaptam akkor sérült! Amikor bevittem akkor nem volt az, az biztos.
Kapaszkodjatok meg: Amit fizetősre akartak megcsinálni tizenezer FT-ért 1 db varrótűvel meg lehetett oldani az összes érintkezőt meghúztam egy kicsit felfelé a 2 slot foglalatot és a mem kártyáét is a tűheggyel.
Most minden működik

Igaz a mikrofonnal lehet valami mert alig van hangereje amikor telefonálok(nem hallja a túloldalon, vagy alig akivel beszélek.
Ezenkívül minden része megy hibátlanul a gyakorlatilag újszerű készüléknek.
Kíváncsi leszek a képen látható papíron lévő gar lepattintásra hogy fogják megjavítani...
UGYANIS A MIKROFON HIBA TIPIKUS GARANCIÁLIS HIBA, AMIT NYILVÁN A MELLÉKELT KÉPBEN TALÁLHATÓ SZÖVEGRE HIVATKOZÁSSAL NEM AKARNAK MEGOLDANI....A szervíz jegyzőkönyvet beteszem a két inkorrekt figura nevét nem töröltem.
Szerintem egy varrótű meg egy műszerész 10 perces munkája a garanciális szervízbeN is megoldható a hárítás és agresszív pofátlan és cinikus hozzáállás helyett. EZ MINŐSÍTI IS ŐKET EGYBEN.
-
gyurob
csendes tag
Sziasztok!
gen2v2 készülékemnek megrepedt a digitizer-je. Nincs valakinek eladó?
Tiszteletem!
gyurob
-
roland9408
csendes tag
Lenne egy problémám tegnap óta a Play Áruház folyamatosan azt írja ki hogy 'szerverhiba'.
De érdekes hogy másik wifiről (másik routerel) illetve mobilinternetről nem írja azt
Mintha az a wifi nem érné el a Google-t de másik telefonról meg megy a Play áruház.
Törölve lettek már az adatok a beállításokba Google Szolgáltatásokból is..
valami ötlet? -
quakej
tag
válasz
roland9408
üzenetére
Szia, supersu progiban a beállításokban található a megbizható felhasznaló, de most nekem ott nincs pipa. Lehet a régi gen3-as telonál kellett ezt bepipálni, akkor bocsi, tévedtem. Poganytamas csinált a rootról videót, fent van a youtube-on, az se segít?
-
quakej
tag
válasz
roland9408
üzenetére
Régen csináltam és nem találom. Ha jól emlékszem nálam a használatnál volt gond (a telepítés simán ment) és ameddig ezt az opciót nem pipáltam be, addig nem működött a progi, tehát nem végezte el a root-ot. Utána egyből ment.
-
quakej
tag
válasz
poganytamas
üzenetére
Köszi, ezt is próbáltam, de nem sikerült megoldani a problémát.
A gondot a "szabadság" program okozta, a system\etc mappában a host fájlba kellett beleírni.
Így már működik a google play. Barátom a google volt és a youtube. -
asha07lcc
tag
Velünk a Mercury nagyon inkorrekt volt. ATab5 nem látta a sim kártyákat és a memóriakártyát. Slotsérülést állapítottak meg és azt állítják ez nem garanciális hiba,, mert mechanikai sérülés sőt emiatt a telefon egyéb részei sem garanciálisak. Gyakorlatilag szemberöhögtek.
Nyilván nem hegyjuk annyiban, meg is kezdtük a hivatalos eljárást, de az egész eljárás pofátlan és inkorrekt.
Olyan telóról beszélek ami egy irodában íróasztalon élte eddig életét 9 hónapig.Úgyhogy én a Mercury impex ZRT termékeivel ezentúl nagyon óvatos leszek inkább kerülöm.
-
quakej
tag
válasz
roland9408
üzenetére
első generációs aTAB5quad (2013. decemberi vásárlás) Framaroot ver. 1.8.0 Boromirral vagy Faramirral nekem ment. (Engedélyezni kellett nálam a megbízható program opciót!!!).
-
quakej
tag
válasz
gears27
üzenetére
Korábbi hozzászólásomból idemásolva:
6. Mikro USB töltő csatlakozó javítás (#6011)
Lehet, hogy én de lehet a Gyerekek, mint a szervizben kiderült letörtük a csatlakozó lábakat az alaplapról, két lábnál a ped-et is. Töltőn volt a telefon és használtuk, de néha jobban meghúztuk, mint ameddig a kábel engedte. Csak egy pozícióban nem töltött a telefon (jelezte, hogy tölt, de nem vette fel a töltést) aztán ebben a pozícióban kontakthibás is volt. Szóval, ha tölt a készülék, nem kéne bántani.
Úgy gondoltam érdemes megcsináltatni, mert eddig jó volt. Remélem az is marad.
A telefon 7 hónapos, de nem kockáztattam meg a híres szervizünket, így Pesten a Mexikói úti (Kis földalatti végállomása) pavilonsoron elvittem egy szervizbe. Az úrnál voltak és közben is folyamatosan jött egy-egy kuncsaft. 10 percet vártam és szétszedte. Garit így buktam. Mikroszkóp alatt megnézte, mondta 4 ezer, ha meg akarom várni 5 ezer. Mondtam essünk neki. (Valaki írta, hogy neki 1.500,- ért megcsinálták és jó lett.) Megállapította, hogy a kis kínaiak forrasztása egyszerűen értékelhetetlenül szar. Kicsengette a lábakat. 4 láb van bekötve az egyik nincs, de ez látható a képen is (#6011). Mikroszkóp alatt, tű hegyű Veller pákával megforrasztotta, majd mondta be is ragasztaná, mert ez megint le fog törni az biztos. Kb. 1 óra alatt készen is volt, közben 4 vevőt még ki is szolgálat. 2 napja történt a szerviz, azóta jó a telefon, remélem így is marad. Lehet azon filozofálni, hogy sok-e ezért a produkcióért az 5 db ezres, da azóta is használom a telefont és nem várok rá hónapokat, plusz nem idegeskedem, hogy hogyan és mikorra csinálják meg vagy sem illetve még mit csesznek el rajta. -
quakej
tag
Sziasztok,
Mai napon valamiért a google play áruházhoz nem tud csatlakozni a telefonom.
4.6.17-es verzió van a telefonon, eddig jó volt, legutóbb 1 hete indítottam el a google play
alkalmazást.
Időtúllépés miatt nem tud kapcsolódni a telefon a google play alkalmazáshoz.
Másik telefonon megy a google play alkalmazás, tehát az én készülékemben van a hiba.
(Net wifiről tökéletesen megy.)
Elhúzom balra az újjam a képernyőn és bejön egy oldal.
Legfelül a google mail-es mail címem van, majd alatta a "beállítások" és "súgó" menüpont látható.
Ennyi, semmi más.
Google play oldalra bejelentkeztem netről, de így se megy az alkalmazás.Esetleg Valaki tudna segíteni, mit kéne tennem?
Előre is köszi, ha jön válasz!Sziasztok:
quakej -
roland9408
csendes tag
Mivel tudnék rootolni egy aTAB5 Quadot? Annyit tudok róla hogy MT6589.
Próbálva lett már FramaRoot alkalmazással de az kidob egy hibaüzenetet és annyi (régebbi verzióval is ugyanaz). -
gears27
aktív tag
Ezt a lépést màr megléptem, csak idegesitö maga a tudat, hogy rossz. Màsik kérdésem, hogy nekem v3 van és olyan gondom van vele ha letöltök jàtékot akkor van amelyiknél kiirja, hogy kapcsoljam be az àll helyszineket. Namàrmost be van kapcsolva még is ezt irja ki igy a jàtékbol kilép. És nem nagy "igényü" jàtékokrol beszélek, vagyis irok

-
icemad
nagyúr
válasz
gears27
üzenetére
A gond az, hogy nem biztos, hogy tartós lesz a visszaforrasztás. Nekem kétszer volt emiatt szervízben. (Sufnigsm.) Harmadszorra már nem vállalták. Én azt a megoldást találtam, hogy vettem egy külső univerzális aksitöltőt. Mivel a telefonhoz két aksit adtak, az egyiket tudom tölteni, amíg a másik használatban van.
Ilyesmire gondolok:
Link1Vagy egy olcsóbb.
De van még vagy ezer féle. Érdemes alaposan szétnézni, olyat vegyél, ami minimum 1000mA-es töltési áramot tud.
-
gears27
aktív tag
sziasztok! Sajna az asszony atab5(gen v2) usb csatija teljesen megadta magát. Eddig legalább a töltést felvette de már azt sem. Esetleg valaki nincs aki elválalná BP-en a cseréjét, vagy forrasztását? Probáltam telefonos boltokban is de mindenhol azt mondták, hogy kinai telefonhoz nem nyúlnak. Pedig a készülék magyarországon lett vásárolva...
-
d.imi81
csendes tag
Sziasztok
Van 2 db atab5-ös telefonom eladó az egyiknek a kijelzője be van törve a másiknak a kijelzője alsó részét nem érzékeli tehát mind a kettő kijelző hibás./Pesten tudják cserélni/
Amúgy Gen2 V3 a teló
Mind a két telóhoz dupla aksi van,dupla kártyás.
2013 Januá és 2013 Februáriak -
PREM1Z
tag
Valaki esetleg feltoltene nekem egy cwm mentest?

-
hhatika
tag
hogy a túróba lehetne azt elérni, hogy a facebook contactokat beszinkronizálja a telefonkönyvbe? iába van bepipálva (mostmár újabban ugye a messengerben), hiába van ott az accounts&syncben a facebook account is, egyszerűen nem csinálja. ez általános ics hiba vajon...?

-
gyu456
tag
Sziasztok

Meg éri az árát ez a aTAB5quad?
-
PREM1Z
tag
Láttam, átalakítottam a leírás alapján a cache kivetelevel minden megvan, download, szépen felmegy, de bootloopol. Valami ötlet? Vagy szükség lenne a cache-re és firmware upgrade? És a legpoénosabb hogy sokadik boot után beadta a recoveryt amikor azt szeretettem volna előhozni. Ki érti ezt
Esetleg ha vki készítene cwm mentést örülnék neki és megköszönném 
-
lalszi
aktív tag
válasz
Delaghetto
üzenetére
Sikerült életre lehelni végül? Ha igen, röviden leírhatnád ide hogyan, hátha más is jár így.
-
poganytamas
senior tag
válasz
Delaghetto
üzenetére
Mindig az alkalmazás írója dönti el, hogy alap helyzetben hová kerüljön a cucc. Ez lehet: a belső memória, az sd kártya, és "a telefon dönti el". A játékok általában ugye nagy méretűek, ezeket sd kártyás telepítésre állítják. Neked a telepítés alatt semmilyen ráhatásod nincs hogy oda kerüljön ilyenkor. Viszont ha már fenn van, akkor az alkalmazások listájában kiválasztva átmozgathatod a belső tárba.
-
Delaghetto
csendes tag
Vmi megoldás hogy a telefon memóriára (megnövelt 1,5gb-ra) is lehessen játékot telepíteni az sd kártya melett?! Mert hiába választom ki a beállításokban hogy a belső eszközmemóriára telepítsen magasról tesz rá...Merthát így hogy azt nemlehet ilyenre használni tök fölös és ink átmegyek arra hogy legyen belső adattárolónak 3gb...
-
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem feltolteni egy GEN3ashoz cwm backupot vagy flashtool mentest? Fogalmas sincs melyik verzio mert enis teglakent kaptam a telefont es meg kellene csinalnom. Valamiert egyfolytaba bootloopol, a cwm is jopar bootolas utan adja be nagy nehezen. Esetleg valaki talalkozott ilyen problemaval? Koszi mindenkinek elore is a segitseget!
-
lalszi
aktív tag
válasz
Delaghetto
üzenetére
ground=test
-
Delaghetto
csendes tag
Oksi van KCOLO de mi az a GND amivel össze kene kötnöm??
-
válasz
Delaghetto
üzenetére
Én ugyan nem tudom, csak ezt olvastam:
"How can i repair it ?
you have to disassemble your phone and take pcb out. check there should be some Golden points. check these points there should be written on them Rx,Tx,GND,Vcc,Vcharge etc… check there should be written “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” you have to Sold that point with GND After Sold Attach usb now your phone will detect with USB !! and now ready to Flash.
In some phones “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” not written for those type of phones you have to test all points one by one Short Golden point with GND and attach usb cable which point short with gnd can able to detect your phone by pc is Force Preloader Mode Test Point !! Keep in mind Don’t Short Vcc,Vcharge or any other pin which have 4.x Volts also i had tested “Colo” or “Kolo” or“KCOLO” don’t have any kind of volts.."
[link]
Köszönet bb71-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szörnyű ez a szerviz. Remélem megmenekülök tőlünk. Azért valljuk be itt a fórumon Atab tulajok, nagy lutri ez a telefon a szervizháttérrel.
Letöltöttem a Mobileuncle Tools nevü alkalmazàst.Volt benne egy két dolog az akksirol meg valami tesztes cucc.rànyomtam és voala.bekapcsolva is veszi a töltést