Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Azért, mert egyféle elérési utat lehet megadni a telón lévő kliensben, nem fogom minden alkalommal átírni sima IP címre a DDNS címet ha otthon vagyok.
Dragon3000: Nálam mégsem működik. Vagy nem ugyanazt csináljuk vagy nálad valami beállítás másképp van mint nálam. (én is asusddns-t használok) -
Melorin
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajna nincs a gyáriban. Ezek szerint kinéz egy AC65P CFW telepítés a közeljövőben...
-
-
Melorin
addikt
Asus routeren hogy lehet azt beállítani, hogy egy belső hálón lévő gépet DDNS-el port forwardinggal ne csak kívülről érhessem el mobilnetről hanem belső hálóról is?
Sajnos minden alkalommal ki kell kapcsolnom a telón a wifit ha valamit elakarok érni a NAS-on. -
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Ezek szerint az a kérdés, hogy a foglalt IP-címeket hol lehet menedzselni?
LAN sor a bal oldali nagy menüből (a Speciális beállítások szekcióban), abban a második, DHCP szerver fül.
MaCS
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Úgy, hogy volt egy pl: Huawei telefon, de már nem fog itt csatlakozni.
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Törölni akarom, ami már nem lesz
Milyen értelemben? -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
AC57U.
Hol tudom megnézni a csatlakoztatott eszközöket, nem a pillanatnyi, hanem amik már voltak csatlakoztatva.
Törölni akarom, ami már nem lesz, ezt hogy tudom megcsinálni? -
Black Dragon
addikt
Sziasztok!
Korábban volt kérdésem, hogy érdemes-e AX92U routert venni egy AC58U után, pontosabban van-e valakinek tapasztalata vele kapcsolatban, megéri e az árát.
Épp akciós volt, 65-ért volt a korábbi stabil 85 helyett így elszántam magam, megvettem. Az alap konfigolást már befejeztem, működik már egy pár napja, a jelerősség tényleg rendben van, jelenleg ezen a "csoda" smart tri band funkció alatt használom, tudomásom szerint itt ő osztja ki, hogy épp melyik antennára kapcsol át a megfelelő teljesítmény érdekében.
Amire viszont nem jöttem rá, hogy rá lehet-e kényszeríteni a router arra, hogy mondjuk az adott antennán maradjon (gondolok itt az ac-ra az n helyett), Jelenleg egyébként AP módban van a router.
-
larryhughes
csendes tag
válasz
larryhughes
üzenetére
Elnézést a késői visszajelzésért, de csak most volt időm játszadozni vele...
Úgy néz ki 2,4 GHz-en a fix csatorna és sávszélesség választás, illetve az AX mód letiltása eredményre vezetett, és újra stabil a kapcsolat a laptoppal. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
vargalex
félisten
Igen, jelenleg a február 6-i az utolsó, azért is linkeltem most azt. És természetesen, ha lesz újabb, akkor közzéteszem.
Ha watch dir-t használsz, akkor leginkább csak scripttel tudod megtenni az automatikus mozgatást. Ezt a scriptet be tudod állítani a script-torrent-done paramétereknél.
-
icemad
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, február 6.-i hozzászólást találtam. Gondolom, ha lesz újabb, akkor itt is közzéteszed. Vagy van újabb csak nem találtam?
Meg eszembe jutott még egy kérdés... Eddig a bittorentet úgy használtam, hogy a figyelt könyvtárba beszórtam a .torrent fájlokat, amikor kész volt a letöltés, akkor másoltam a megfelelő helyre. Pl. Filmeket a video mappába másoltam. Van erre valami egyszerűbb/automatikus megoldás? Teszem azt a filmek automatikusan a video könyvtárba kerüljenek, a zenék az MP3 könyvtárba, stb.
-
vargalex
félisten
Szia!
Örülök, hogy jó lett. Bocsánat, de tegnap telefonról voltam csak, nem akartam keresgetni. Ugye az utolsó build-emet tetted fel? Bár, a wifi sebességből azt gondolom, hogy igen...
-
icemad
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Szia.
Nagyon szeretném megköszönni a munkádat! 
A te firmware fájlodat és leírásodat használtam. Mivel én csak lelkes amatőr vagyok ebben a témában, voltak gondok, de kb másfél óra alatt sikerült megcsinálni és beállítani. Úgy megy mint az álom! Elképesztő, hogy mennyivel jobb lett a teljesítménye így. És minden működik.
250-es netem van, a ház 3 szintes vasbeton, az első emeleten van a router. A kert közepén ilyen értékek lettek most:Mégegyszer szeretném megköszönni a munkádat és szép hétvégét neked és mindenkinek!
-
Nem, az egy külön program.
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy a RT-AC55U-ra miért nem készült soha ilyen-vagy-olyan CFW, van valami különösebb oka?
-
icemad
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ok. Köszönöm neked is, ezek szerint figyelmetlen voltam. Most próbálom telepíteni az openwrt-t, de nem akar sikerülni....Win 10 parancssorral szeretném megoldani, de nem akarja az igazat. Openwrt install csak linux alól működik?
openwrt-ramips-mt7621-asus_rt-ac65p-squashfs-factory.bin fájl megvan, ssh is engedélyezve. Parancssorból mégsem megy...
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm. Megnézem azzal. Ha jól értem, azon megoldható a torrentezés?
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Hát az f@sza... Akkor ment 100 euró a levesbe...

Firmware-ből melyik lenne jobb? Merlin vagy openwrt? (már, ha van erre valami használható is...) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
A digis gigas felfele 300, emiatt felesleges resetelned.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
No csak frissítettem manuálisan, de full factory reset-et még nem csináltam, csak manuális újraindítást a végén (kihúz-vár 30mp-bedug), mert ezt írta ki a végén. Utána rögtön toltam egy Ookla-t és láss csodát az eddigi 300Mbit-ről 900Mbit környékre kúszott a letöltés (Gigás Digi lenne ugye). De a feltöltés továbbra is marad 320Mbit környékén. Lehet csak kelleni fog az a full reset. ???
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ma jött meg az Asus 65p routerem. Próbálnám belőni a Download Mastert, de nincs is ilyen menüpont a beállítások között. Hogy lehet telepíteni? Külső usb 3.0 hdd, ext4-re formattálva csatlakoztatva van.
Másik gondom, hogy a wifi jelerősségen lehet valahogy javítani? Mert a szolgáltatós routernek sokkal erősebb a jele, mint ennek. -
woodworm
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha elolvasod a legfrissebb fw alatti megjegyzéseket, akkor láthatod, hogy frissült az OTA fukció. Tehát nem véletlenül nem működik jelenleg, vagy hibás volt vagy változott a szerver oldal, amit le kellett követni.
A reset említése egy általános leírásban nem kötelező érvényű, de azért sok későbbi hibajelenséget ki lehet küszöbölni vele. Ha a konkrét fw-nél van a megjegyzéseknél feltűntévé, akkor viszont végre kell hajtani.
-
kushwavez
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
azért szokott a factory reset ajánlott lenni mivel fw updatenál viszed magaddal az összes beállításodat is (nvram) és ha valamelyik részén az fwnek módosult a frissítéssel valamilyen beállítása és a te nvram configod már “elavult” lehetséges hogy valami nem fog megfelelően működni. ezt egy nvram reset (factory reset) meg szokta oldani.
A te esetedben nincs sok értelme frissítés után resetelni mivel ahogy látom változott a build revízió aztán ennyi. erősen kétlem, hogy valami változott volna a GUI beállításokban vagy épp az NVRAM-ban. valószínűleg kisebb bugfixek. Csak akkor csinálj resetet, ha érzed hogy valami nem stimmel/valami nem működik megfelelően. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha a gyártó ajánlja a gyári visszaállítást akkor erősen javasolt és mindent a 0-ról kell beállítani, oka van ha ezt írja.
-
SunMount3r
nagyúr
Lehet nem marad más, azért még megvárok egy-két hsz.-t hátha...
És az alatta lévő kérdésre mit tudnál mondani?
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Frissítsd manuálisan, ha hibás a firmware azon része akkor nem tudsz mást tenni, lehet, hogy az újban már javított.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ide is belinkelem a kérdésemet, mert mégis ez az ASUS Router Topic és mert nem csak a megoldás érdekelne, hanem hogy más is tapsasztalt e már ilyet?: [link]
Köszi!
-
mrmft
senior tag
válasz
larryhughes
üzenetére
Vezetek nelkuli modot probald manualisan, ha igy sem akkor Wi-Fi 6 uzemmodot tiltsd le 2,4GHz-en. A tobbit elottem mar leirtak.
-
blakey
titán
válasz
larryhughes
üzenetére
Szerintem a wpa2/wpa3-al lesz gond. Állítsd csak wpa2-re és ahogy előttem írták, használj fix csatornákat.
-
larryhughes
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De a majd' tíz éves TP-Link routerem meg tudta ezeket? Nem értem.
-
válasz
larryhughes
üzenetére
A csatorna lehetne fix de valószínűleg csak másodlagos eszköz beüzemelése lesz a megoldás erre a helyzetre.
-
larryhughes
csendes tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni. A közelmúltban tértem át egy TP-Link TL-WR1043ND v1 routerről egy ASUS RT-AX58U eszközre. Sok tapasztalatom nincs a dual-band SOHO routerekkel, ezért olvasva a hozzászólásokat, két SSID-t csináltam külön a 2,4 és az 5 GHz-nek.
A problémám főként a 2,4 GHz-es hálózattal van, mert a ház emeleti szintjén az öreg N-es Dell Inspiron 5737 laptopom fél óránként eldobálja a kapcsolatot, ha meg felépül, akkor is borzalmas a sávszél (a régi 40/10 helyett most 1/1 Mbps jön át). A korábbi routerrel ugyanakkor stabil volt a kapcsolat és sebesség is. Kaphatnék tanácsot, hogy esetleg mit tudnék állítani a beállításokon?
2,4 GHz Wi-Fi beállítások #1
2,4 GHz Wi-Fi beállítások #2
2,4 GHz W-Fi Analyzer mobilrólAz 5 GHz-et csak két high-end Samsung telefonnal használjuk. A sebesség hozza az előfizetési maximumot (100/10 Mbps), de az udvarban sajnos már nem tudunk felcsatlakozni a hálózatra. Hozzáteszem 2,4 GHz-en sem, mindezt úgy, hogy a régi router ezt a területet is gond nélkül "belőtte". Esetleg itt is lenne lehetőségem javítani a dolgokon, vagy fogadjam el, hogy az 5 GHz ebből a szempontból korlátozottabb?
Nagyon köszönöm előre is a tanácsokat.
-
Rick4
félisten
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ezért is írtam, hogy többnek van olyan baja, nem mindnek, többnek. Gondolom érted, ez mit jelent..
Még én is láttam már párat, holott úgy gondolom, nem kellett volna, én csak egy routert akartam, amit berakok, majd 4-5 évig rá se nézek, az előtő WDR-3600-asom tudta ezt, csak más lassú lett. Februárban vettem az első AC65P-t, annak a gariztatása már megtörtént, itt van a dobozos AC65P, a mi még a fóliából se lett kibontva, a jelenleg futó AC65P-s routeremet még akkor vettem, mikor a másikat csomagoltam valamikor májusban a garis elszállításhoz, de három héten belül lecserélem egy másikra, mert ugyan a gyári rendszerrel hibátlan, sőt, most már megy 80-90 napja, de openwrt-vel nekem vacakolt, a gyári rendszer tripla flashelésben bíztam, de nem értem, ez volt-e a megoldás, vagy csak szerencsém van, sőt, talán mint ha a gyárira először feltolt openwrt stabilabb lett volna a többinél, de vicc, hogy ilyeneket meg lehet figyelgetni, és ennél meg lehetett.
Nekem ezek után kevés bizodalmam maradt, pedig anno volt WL-500gP-m is, érdekes módon annak is router halál lett a vége.informatikus cég tulaj barátom le akart beszélni az asus hálózati termékekről, de nem hagytam magam, azt mondta, nekik nem fér bele a 10X-es haszon se, ha utána havonta hergelni kell valami eszközt, jó oka volt rá, hogy távol maradnak ezektől a dolgoktól...
-
Rick4
félisten
válasz
Milánka
üzenetére
A restoration tool-lal rakd fel a frisset, és mentésből állíts vissza valamit. Valami nem kerek ezekkel a routerekkel, többnek van olyan baja, hogy néha nem akar rendesen dolgozni, nekem is volt olyan, hogy már ugyanazt a fw-t 3x egymás után flasheltem fel, utána mindig nagy reset és áramtalanítás, csak hogy tuti jó legyen, végül az megy jó ideje, a frissítés is felment, hibátlan azzal is.
-
-
Milánka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az AC65P az új fw-rel (3.0.0.4.382.52272) katasztrófa kb.
AP módban van, a UPC Connectbox mögött (korábban is így volt).
Az 5GHz szinte folyamatosan elmegy. Ha van, akkor is harmatgyenge.
A 2,4 sem olyan erős, mint a korábbi fw-vel.
A felület tényleg gyorsabb lett, azt én is tapasztaltam.
Reset meg volt.
Most azon gondolkodom, a Restoration Tool-lal visszarakom a korábbi verziót.Amúgy erre a típusra ne is várjam a Printer sharing funkciót?
Eléggé kellene, de vásárlás előtt nem néztem, hogy ezt pont kihagyták belőle.Van valami NAGYON hard reset esetleg? A 30/30/30?
Vagy valahogy az nvram-ot tudom törölni ssh-n ennél is?Köszi!
-
kushwavez
senior tag
válasz
kushwavez
üzenetére
memory leak lesz ez, végül úgy "oldottam" meg, hogy letöröltem a Transmission-t és helyette Deluge-t töltöttem le, tökéletesen működik. Egy workaround még lehetett volna, hogy limitálom a RAM felhasználást kernel szinten, de én nem szerettem volna vele szórakozni, tökéletes a Deluge. Van hozzá kliens is pont úgy mint Transmissionnál.
Egy másik alt lett volna az rTorrent.
Azért ez is elég szépen megeszi a RAM-ot, de nem vészes. -
xigris
őstag
Sziasztok! AX58u Merlin fw van rajta,beállítható,hogy egy adott ip cím ne érje el a youtubot?
-
kushwavez
senior tag
Valaki tud valami megoldást Out of Memory Errorra? Egy Asus RT-AC56U-t használok DD-WRT-vel, egy 1 TB HDD van rákötve 4 EXT3 partícióval (1. opt, 2. 512 MB swap, 3. Data, 4. JFFS) és igazából minden rendben fut mindaddig amíg el nem indítom a Transmission-t rajta (entware-ből vagy a GUI-ból, mindegy). Ha elindítok egy letöltést akkor rövid időn belül Out of Memory, allocation errorokat kapok és Force killeli a Transmission-t is, a GUI elérését is és aztán teljesen ki is zár a router. Ilyenkor ha várok egy kis időt akkor újra beenged, vagy újra kell indítanom. Nem pont ennek az elkerülésére van a swap? cat /proc/swaps mutatja, hogy használja a router a swapot, viszont elég keveset használ belőle. A fagyás olyan 12% free memory-nál történik. Olyan, mintha nem időben használná a swapot, vagy nem tudom.
-
-
blakey
titán
Freshtomato jobb választás. Évek óta azt fejlesztik.
-
pedro7
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát akkor biztos velem van a gond.
Tomato 1.28 shibby -t használok egy Asus RT-N18-n és egy- két havonta leáll a wi-fi és aztán nem sokkal a LAN is elmegy.Restart után megjavul.Közben a külön modem tovább működik.
Kerestem hozzá újabb fw-t de nem igazán találtam, meg nem is akarnám sűrűn frissíteni.
DD-wrt használtam más eszközön, de ahhoz képest nem igazán felhasználó barát a felülete, ezért is szeretném a gyári fw-t.Mindeközben a régi Linksys wrt54g atom stabil ehhez képest.Azt hittem a gyári fw-n is van valami kiegészítő lehetőség.
Most akkor vagy dyndns szolgáltatót kéne cserélnem, vagy egy klienssel megoldani a freedns frissítését.
Egyébként a fő router után kötni egy kisebb routert ( pl.linksys wrt54 ) ami frissítené a dns-t az mennyire jó,megbízható megoldás ? -
Tizenévig használtam több féle ASUS router + Tomato párost, sosem volt vele stabilitási gondom. Az fw-t jelenleg is folyamatosan frissítik, az utolsó kiadás éppen csak két napos. Ott valami más baj volt, ha nálad instabil volt.
Mellesleg ha nem akarsz CFW-t mert nem bízol bennük, akkor hogyan akarsz scriptet futtatni a routeren?
-
A fent linkelt leírás szerint megoldható de nézz be az OpenWRT topikba is ez ügyben.
-
pedro7
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem igazán bízom most ezekben az alternatív firmwarekben, mert a Tomato nem igazán volt stabil és nem volt rá frissítés.De ha valaki meggyőz,hogy jobb és stabilabb mint a gyári, akkor lehet.
És vajon az Openwrt-ben van freedns kliens ? -
-
pedro7
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
És valami script vagy parancssor ami állandóan futtatható a routeren ?
Az RT-N18U-s routeremet cserélném az RT-AC65P-re mert azon Tomato fut és nem igazán megbízható.Gondoltam veszek minőségibb routert és akkor ilyen egyszerű dolgot nem tudok megoldani vele ?
Ahogy nézegetem az AC65P nem is nagyon van a supportált routerek listájába az alternatín firmware-khez ? -
-
pedro7
tag
5914-re valaki ?
Nem szeretném a gyári fw-t lecserélni.Biztos meg lehet valahogy oldani hogy frissítse a freedns-t.Az alábbi linken vannak megoldások,hogy lehet a routerekbe beletenni a klienst,csak nem tudom , hogy az Asus-ra melyik alkalmazható.
https://freedns.afraid.org/scripts/freedns.clients.php -
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Igen erről az oldalról van a kép, de az AC65P nincs a listában
-
pedro7
tag
AC65P-n van lehetőség a gyári firmware-l freedns-hez csatlakozni ? Mert a szolgáltatók listájában nem találom.
-
AC65P router esetén van lehetőség valahogyan SSL tanúsítványt hozzáadni asus ddns-hez? Neten van néhány támogatott router, de ez nincs közöttük és menüpont sincs hozzá a router felületén.

-
petya1005
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Először az tűnt fel, hogy pl. a wetransfer-es fájlküldés, és a gmail csatolmányok sokkal lassabban mennek fel, mint az előző router-rel, azután néztem meg speedtest-en ill. fast.com-on.
A PC és a router között kábel van (cat6-os). -
-
petya1005
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen, úgy megvan.
-
-
petya1005
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Asus AC65p routert, de sajnos azt tapasztalom, hogy nagyon lassú a feltöltés.
100/10-es Vidanetem van, de a feltöltés általában max 2-2,5 Mbit.
Az előző (mellesleg elég régi) routerrel nem volt ilyen gondom.A legfrissebb, 3.0.0.4.382_52272-es firmware van rajta, teljesen alap beállításokkal,
csak a wifi beállításokon változtattam az itt korábban leírtak szerint, valamint egy portforward van beállítva. QoS nincs engedélyezve.Valakinek lenne valami ötlete?
-
-
sambenez
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálunk ennél sűrűbben van áramszünet.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
restart basszus elírtam
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bizony az AC65P mondjuk pont a Gilice téri radar felé van (DK-i fekvés) és pár perc után átvált 100-as csatornáról míg az AC1200GU pont ÉNY fekvésnél van a panel másik oldalán és a budai hegyekre néznek az ablakok az hetek óta 100-as csatornán elvan, 3-4hetente 1x vált át máshova akkor is 36-os blokkra de visszarakom és megint megy 3-4 hetet 100-as csatornán. Meg amúgy is hetente resetelem illetve naponta van engedélyezve meg tiltva rajta a 2,4GHz wifi a gyerek miatt
Sebességben viszont szobán belül a 65P veri mivel ott a 2antennás Redmi Note 9S-el mérek 600-630megabiteket
Ja mindkét router gyári FW-en fut a legújabbon ami 2hónapja frissült
-
válasz
lewisfm
üzenetére
Akkor lehet kifogtál egy hibás darabot, bármivel előfordulhat. Illetve az érzékenységük is lehet eltérő, TeeJay-nél például pont fordítva van tudtommal, neki az RT-AC65P volt az, ami rövid idő alatt elváltott a DFS csatornáról, még az RT-AC1200U hosszabb távon is ott maradt.
-
lewisfm
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Köszönöm az észrevételt!
Az 5GHz-en próbáltam a manuális csatornaválasztást is, méghozzá a lekisebb,nem DFS blokkból, 20 MHz sávszélességgel is.
Amúgy a router jól működött kb. fél évig.Most az utódja egy Asus AC65P és stabil, nincs vele gondom.
Ez az új router pontosan a régi helyén van, s Access Point-ként működik, léynegében ugyan azzal a beállítással, mint az AC57u V1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest