- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
Sziasztok!
AC65P routerem van, de sajnos a lakás távolabbi részén teljesen elmegy a jel és ledob a wifiről. van bármilyen mágia, vagy csere a megoldás?
ha igen, mi ajánlott? 88U? 86U? más? -
citkar
addikt
válasz Véreshurka #5491 üzenetére
A webhozzaferes engedélyezve van, korábban el is ertem weben is, ezert nem ertem, most miért nem. A mobil app is eléri tavolrol,csak a webes nem megy.
-
turbuczn
tag
Sziasztok,
lenne egy problémám, hátha valaki tud segíteni: lecseréltem a korábbi RT-N18U routerem egy RT-AX56U routerre, és amikor céges VPN-hez csatlakozom, a csatlakozás végbemegy, de az internetelérés, és a VPN használatával elérhető hálózati meghajtók elérése nem működik.
A régi router visszahelyezésével a probléma megszűnik, azaz az új routerrel van valami probléma. Az érdekessége még a dolognak, hogy a kollégánál is ugyanilyen router (RT-AX56U) teljesít szolgálatot, ugyanezekkel a beállításokkal, de ott ugyanez a VPN kapcsolat tökéletesen működik.
Van valami ötletetek?
Köszi! -
Véreshurka
senior tag
Az adminisztrációs menüben tudod engedélyezni, hogy elérhető legyen kívülről is a router, vagy ha van rá lehetőség, hozz létre a routeren egy VPN szervert majd VPN-ezz be a hálózatodba és onnan már el tudod érni anélkül, hogy kiengednéd az admin interfészt a nagyvilágba.
El Psy Kongroo
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Van egy Asus AC57U routerem. Belső hálón az IP címen elérem gond nélkül, továbbá androidos mobilapplikáción is elérem. Egy DDNS cím van a routerben. Korábban ezzel a címmel és a megfelelő porttal elértem távolról, de most nem. A mobilappkilációban megad egy router.asus.com:xxxx linket, de a böngészőm nem tartja biztonságosnak, nem tudom ez működne-e.
Egy frissítés során történt vmi változás, vagy más oka lehet, illetve az a kérdésem, hogy érhetem el távolról mobilapplikáció nélkül? -
seger
addikt
Ismét elköszöntem az 1200GU-tól. Mégegy esélyt kapott, így bebizonyosodott, hogy nem volt hibás az első sem!
[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
válasz Gubek-Einste #5484 üzenetére
Igen. Jelenleg közvetlenül kapcsolódik az ip kamera a routerhez. Tényleg ott van. Nagyon köszönöm!
Időközben megnéztem az ip kamera specijét is, és valóban 100 Mbit-et tud csak.Még olyan kérdésem lenne, hogy ha kábel ip kamera felőli végén egy ősrégi SMC7004VBR router-t DHCP funkciót letiltva beállítok switchként, és két amúgy 100 Mbit-es linksebességet tudó kamerát kötök mögé vajon akkor is elég lesz 100 Mbps sávszélesség a két kamerára?
A kamerák 2560*1440 @ 3072 kbps bitrátával 15 frame/sec h264 tömörítéssel sugároznak.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Topikgazda
-
petakpa1
őstag
Asus RT-N18U gyári fw-ben meg lehet valahol nézni, hogy a vezetékkel kapcsolódó eszközök 100 Mbites vagy 1 Gbites linksebességgel kapcsolódnak?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
blakey
titán
Bár az AC57U V1-em már a dobozában pihen de innen a 0430-ai verziót használtam, tökéletesen működött, semmi problémát nem tapasztaltam. A wifi mindkét frekvencián USA-ra volt állítva és úgy megfelelő volt a jelerősség.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #5477 üzenetére
AC65P gyári FW-el 2,4 és 5GHz-en is gyorsabb sebességet tudott nálam mint openwrt-vel
vargalex ugye írta hogy openwrt alatt teljesen más a wifi driver és oké stabil volt csak pl 2,4GHz-en 50megabitet tudtam mérni gyárival meg 60-65megabitet is
5GHz-en tudtam mérni 300-at gyárival 310-330-at ismost ugye van AC1200GU-m is AP-ként gyári FW-el
aztán ha ezzel csökken pl az AC sebesség másféle wifi drive miatt akkor nem sokat értem vele ha stabilMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
Miért fontos, hogy milyen driver van benne, ha jól működik? Csak mert egyébként nem tudom, hogy ez egyezik-e a jelenlegi gyári verzióval, vagy épp mely másikkal egyezik.
Linaro és Alexey a fejlesztők nevei, akik fejlesztgették az adott repo-t. Én az Alexey-t ajánlom, ami a blogban is linkelve van jelenleg, a Linaro már elég régi, talán ~2 éves. Mármint a forrás akkor frissült utoljára, amiből készült az fw.
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #5473 üzenetére
akkor ha a te linkedről teszem fel tuti gyári driver lesz a wifi alatt csak kapok egy sokkal több beállítással rendelkező routert?
már csak azt áruld el mega-n mi a Linaro és Alexey között a különbség és nekem melyik kellMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
woodworm
veterán
válasz Intruder2k5 #5473 üzenetére
Nem kell hozzá varázsló, van dedikált ap-mód. Bekapcsolva nem jelenik meg néhány szolgáltatás (vpn, aidisk).
-
MODERÁTOR
A Padavan topik összefoglalójában van pár link, válassz belátásod szerint. Az enyém már egész biztos nem a legfrissebb, azt viszont bizton állíthatom, hogy beton stabil, lassan közeledik a 100 napos uptime. A többiek által készített újabbakban van többféle wireless driver, azt hiszem az fw file nevében van MOD jelzés, amiben nem az alap driver van, de erről pontosat inkább a készítője tud mondani. Varázslók ezekben nincsenek, tehát magadnak kell mindent beállítani, letiltani a DHCP szervert, stb. 5GHz WiFi régióbeállítások. Én debug módban használom mindkét sávot.
-
TeeJay
félisten
hétvégén kipróbálom az AC1200GU-ra a Padavant
de csak akkor ha wifi-ben nem lesz gyengébb mint a gyári FW tehát wifi driver ugyanaz lehetőleg mint ami a gyári FW-ben is vansemmi extra nem kell bele csak hogy tudjon mindent és akkor tesztelném az AC65P mellett
utána meg AP módra tenném, gondolom nincs olyan benne mint a gyári FW-nél hogy átállítom és minden nem szükséges dolgot magától letilt meg inaktiválIntruder, blakey és aki még Padavant használ --> melyiket tegyem fel?
Nagyon nem követtem ezt fogalmam sincs ki mit hogy fordított meg csinált
lényeg hogy menjen legalább annyi tudás rajta mint amit a gyári FW tud, sem torrentezni sem media lejátszót nem akarok használni rajtau.i. : USA-ra állítva a régiót az 5GHz wifin nem lesz korlátozás?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Tamarel
senior tag
Ezt a részt én se értem. Az ac energiagazdálkodási része fejlettebb, vagyis azon kevésbé merülnek a telefonok (nem reprezentatív felmérés: feleannyira).
A kliensek között megoszlik a sebesség (rádiónként) és mivel a 2.4es tartomány gyakran használhatatlanra van tömve, ezek a kiindulási alapelvek:
- minél több eszközt tenni az 5Ghz-re
- 2.4Ghz-re csak azt, amit muszáj (+ vendég hálózat), 20Mhz és n only beállításokkal, a legkevésbé terhelt csatornára az 1, 6 vagy 11 közül -
seger
addikt
válasz Intruder2k5 #5465 üzenetére
Van iptv. De az eddig is volt. Ha visszakapcsolom a sagem wifit, akkor 120 mérhető. De ha valami beállítás kérdés, akkor szivesen fogadom!
-
MODERÁTOR
-
Tamarel
senior tag
2.4Ghz-n mennyi hálózatot látsz a környéken? Azokból mennyi 40Mhz-s?
(Néhány kép jó lenne.)A beállításaidnál nem láttam a Protected Management Frames részt, azt ki kellene kapcsolni (disabled). Ez nem csak lassúságot, hanem gyakori megszakadást is okozhat 2.4en.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Semmit nem állítasz be a T-s HGW-n, hogy az Asus routerként működjön?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Akkor nem értem ezt a 2,4GHz-es "fétist". Mekkora linksebességet mutat az eszköz? QoS, DoS védelem be van kapcsolva? Egyébként mérhető AC1200GU+Padavannal is 100Mbps feletti érték, tehát nálad valami meggátolja, hogy nagyobb sebességet érj el, valami "megfogja" a sebességet.
-
-
blakey
titán
A WMM szerintem legyen bekapcsolva.
-
blakey
titán
Professional résznél mi van beállítva?
-
seger
addikt
-
blakey
titán
20MHz-en működik. A 120Mbps-t akkor méred 2,4GHz-en ha 40MHz-re van állítva.
-
seger
addikt
Megint van nálam egy 1200GU. Hétfőn viszem egy ismerősnek. Gondoltam kipróbálom, hátha a múltkorival volt gond.
De bármit állítok, 25-45 között tudok sebességet mérni 2.4GHz-n.
Mit csinálok rosszul? Ami van a szolgáltatótól, azzal 2,4GHz-n 120-at mérek.
Lenne valakinek ötlete mi lehet? -
vargalex
félisten
Azt tudja, amit telepíteni fogsz rá. Akár printer servert is.
Sokminden le van írva a wikiben, de nincs és nem is lehet egy összefoglaló oldal a lehetőségekre, mert szinte minden van, ami linuxon elérhető.Alex
-
atos30
aktív tag
Üdv! Szert tettem én is egy ac65p- re. Nagyon gyenge a wifi jele ( már az előzőekhez képest). Print servert hiányolom.
Kérdésem, hogy ha felrakok Openwrt-t abban van lehetőség a tx/rx jelszintet növelni? Print server funkciót tudja majd? Nézegetem az Openwrt oldalát, de nem találok ilyen infókat, hogy mit is tudna pluszban a gyárihoz képest ( lehet, hogy rossz helyen nézelődök?)A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Rick4
félisten
válasz Intruder2k5 #5428 üzenetére
Oké, akkor marad így. Bár nem tudom, ha a HGW a bridge módot elfelejti, a natot is el fogja?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
válasz Intruder2k5 #5426 üzenetére
A kis szerverem frissít ip lekérdezés alapján, nem wan portról kéregeti. Az i3-6100 + 16GB RAM társaságában könnyedebb feladat, és a routeren a legkisebb lekérdezési intervallum ha jól emlékszem 30 perc volt. A HGW DMZ-je mennyivel rosszabb a rendes Natolt ip-hez képest? Ha lassabb 10%-kal, az se gond, de a szelessav.net-en 920 átjön, hogy ez ténylegesen mennyi lenne, mindegy, natolva is ennyi volt. .
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
Telekom kábelnet, sagemcom 3890-es hgw egy éjjeli netszünet, vagy szoft frissítés miatt visszatért bridge módból HGW módba, (nem tudom, másnak milyen, nekem mindig elfelejti, ha buzerálják), és nem nyűglődnék ismét a telefonnal, mert ezek szerint időleges a dolog. Ha csak simán DMZ-be teszem, az miben lesz rosszabb, mint a bridge? Külső elérés megy így, is, ennyit azért értek hozzá, de más, hálózati jellegű dolog lehet gond?
Meg is ijedtem elsőre, hogy 23 napig tartott a gyári fw-es csoda, de nem, ez történt, a routernek semmi baja.. Kopp kopp.
-
mrmft
senior tag
Mit tett fel a 3.0.0.4.384_8601 vagy a 3.0.0.4.384_9354?
-
iff
senior tag
Az asus 65p routeren usb-n megosztott hdd-t nem tudtam elérni, windows 2004 frissítés után., hibát dobott 0x80070035. [kép] Visszaraktam az előző mentést, ott minden rendben. Újra frissítettem 2004-re, két napig elérhető volt, most megint ezt csinálta. Minden más megosztás elérhető, csak a router nem. TV-ről elérhető a router. Annyit csináltam, hogy pc-n \\router ip\hdd és így eléri. Persze hálózaton tallózva szintén hibát dob.
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
vargalex
félisten
válasz golfnyeres #5418 üzenetére
Miattam nyitottad az SSH-t, ráadásul default porton. Ott mindig lesznek próbálkozások. Elég erős jelszó esetén nem akkora gond, de inkább zárd, ha neked nem kell.
Alex
-
Multibit
nagyúr
válasz golfnyeres #5418 üzenetére
Belépési próbálkozások az internet felől. Mivel a dropbear küldi az üzenetet, vélhetőleg SSH-n történik a dolog. Tiltsd le a UPnP-t!
-
golfnyeres
tag
Sziasztok!
Nézegetem a logot. Teli van ilyen bejegyzésekkel, különböző külső ip címekkel.
Mi ez ? Kell ezzel foglalkozni?
Child connection from 222.186.180.142:44278
Wed Jun 10 21:33:24 2020 authpriv.info dropbear[7646]: Exit before auth: Disconnect received: Child connection from 65.49.20.68:12072
Thu Jun 11 02:45:27 2020 authpriv.warn dropbear[11056]: Login attempt for nonexistent user from 65.49.20.68:12072
Thu Jun 11 02:45:31 2020 authpriv.info dropbear[11056]: Exit before auth: Exited normallyStb
-
TeeJay
félisten
semmi köze hozzá
2,4GHz-nek legyen a neve ASUS2G az 5GHZ neve meg ASUS5G és kész
az SSID név semmit nem számíta beállítás a lényeg, a WPS legyen tiltva meg upnp-t sem kell használni
valamint QoS se legyen bekapcsolva mert kiüti a HWNAT-otMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
blakey
titán
Nem rossz, de ha radar közelében van akkor átáll egy másik csatornára illetve vannak eszközök amik nem látják egyáltalán vagy látják de nem tudnak normálisan kapcsolódni, nálam utóbbi kettőre van példa. szóval 36-48 a biztos, a többi csatornát meg tesztelni kell.
-
n@p@lm
őstag
Értem, köszi!
Kérdésem lenne a publikumhoz.
Tegnap vásároltam egy RT-AC65P eszközt, ismerkedem vele.
Úgy hogy már egyszer resetelnem is kellett
Viszont.
Valamit sikerült benne beállítanom mert resetelés előtt a 2,4 GHz és az 5 GHz egy SSID-et kapott valami ilyesmit (default) "ASUS_30_2G/5G", így egyben a két freki.
Most reset után csak "ASUS_30_2G" és "ASUS_30_5G" van.
Gondolom amikor "egyben" van akkor az erősebb jelen forgalmaz.
Nem mindig az 5 GHz-es hálóra csatlakozik fel a telefonom, holott itt van egy helyiségben velem a router. -
kavarc
aktív tag
Köszi!
A gondom az, hogy a 36-48-as sáv nagyon telített a környéken. A jelerősség is drasztikusan csökkent ebben a sávban, feltételezem az interferencia miatt.
Ha az eszközeim látják a 100-as sávokat, akkor is érdemes az alacsonyabb sávba tenni az 5GHz-t, jelerősség vesztés esetén is? -
Rick4
félisten
Igen, bár érdekes módon ez is bohóckodott openwrt-vel, csak ez napokkal többet bírt, de ugyanazok okból visszakerült a gyári fw, és lám, minden megy rendben, bár én sem értem, miért, már WL500Gp-n is volt tomato 10+ évvel ezelőtt, nem új a dolog, de ez van. Pont ma írtam az emagnak, hogy 35 napja vitte el a futár a routert, és mivel ez egy napi használatú eszköz, gondoskodtam másikról, a törekedés a 15 napon belüli javításra nem jött össze, így a nekem okozott jelentős kényelmetlenség miatt elállok a szerződéstől. Erre még várom a választ.
-
krealon
veterán
"mivel nem tudom mi az a DFS csatorna ezért nem csodálkoztam."
Az 5 GHz-es savban a csatorna kisztas: Wikipwdia
Dinanimic Frequency Selection (DFS) csatorna az, ahol egy adott regioban radarok is mukodhetnek, ezert a csatorna hasznalat elott kotelezo meggyozodni, hogy nem zavarunk-e radart a wifi-vel, illetve ha mukodes kozben erzekeljuk, akkor abba kell hagynia csatorna hasznalatat.Ezert indul lassan az 52+ csatornak hasznalata vagy ezert tunnek el idonkent az itt mukodo Access Point-ok.
Leirtam a magoldast, hasznalj 48 alatti csatornat.
-
Topikgazda
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Szóval... Frissítettem a FW-t a legújabb gyárira. Utána újra beállítottam - csak alapbeállítások, WAN LAN DHCP, WIFI 2,4 és 5 GHz frekvencia sáv. Csak a csatornákat állítottam fixre mindkét sávon, semmi máshoz nem nyúltam. Érdekes, hogy ismét nem találtam az 5GHz sávot (104-es csatorna), de kb 10 perc után megjelent az eszközökön és tudtam is mindegyikkel csatlakozni.
Most nekilátok a részletesebb tesztreszabásnak. Van valami olyan feature amit érdemes ki-, ill. bekapcsolni? A wifi beállításoknál elég sok mindennel nem találkoztam még. Egyelőre így "alaphelyzetben" isjobb a szórása, mint a régi AC56U-nak.
Azt honnan tudom meg, hogy melyik eszközeim mennek jelenleg az ax szabványon? Nyilván azt tudom melyik szközöm ax képes, de ezt automatikusan szabályozza a router, vagy ezt be kell állítani külön valahol?Köszi!
@krealon: mivel nem tudom mi az a DFS csatorna ezért nem csodálkoztam. Ha estleg megosztanád velem, miért is volt ez probléma akkor megköszönném.
-
golfnyeres
tag
Sziasztok!
Egy nap után sajnos megint leszakadtak az Asus65p wifijéről az eszközök. Kézileg újraindítottam a wifit, utána működött megint. Ennek ötletén próbáltam beállítani a wifi schedulet, hogy kapcsoljon ki éjfélkor és induljon újra 3-kor. A log file szerint nem tudta lekapcsolni a wifit a társított eszközök miatt. Mit tudok ezekkel tenni ?Wed Jun 10 02:50:00 CEST 2020 Station(s) F4:91:1E:43:F1:3D D8:68:C3:34:C1:5D 04:B4:29:4F:7D:D3 DC:4F:22:DE:4E:36 DC:4F:22:DE:55:B2 D4:E6:B7:8E:09:D1 DC:4F:22:DD:60:B6 DC:4F:22:DE:5C:6D DC:4F:22:DE:55:96 D4:E6:B7:B7:A0:A3 84:0D:8E:75:3E:FB associated on wlan0
Wed Jun 10 02:50:00 CEST 2020 Could not disable wifi due to associated stations, retrying...
Wed Jun 10 03:00:00 CEST 2020 /usr/bin/wifi_schedule.sh recheck
Wed Jun 10 03:00:00 CEST 2020 /usr/bin/wifi_schedule.sh start
Wed Jun 10 03:00:00 CEST 2020 Station(s) F4:91:1E:43:F1:3D D8:68:C3:34:C1:5D 04:B4:29:4F:7D:D3 DC:4F:22:DE:4E:36 DC:4F:22:DE:55:B2 D4:E6:B7:8E:09:D1 DC:4F:22:DD:60:B6 DC:4F:22:DE:5C:6D DC:4F:22:DE:55:96 D4:E6:B7:B7:A0:A3 84:0D:8E:75:3E:FB associated on wlan0
Wed Jun 10 03:00:00 CEST 2020 Could not disable wifi due to associated stations, retrying...
Wed Jun 10 03:10:00 CEST 2020 /usr/bin/wifi_schedule.sh recheck
Wed Jun 10 03:10:00 CEST 2020 Station(s) D4:E6:B7:8E:09:D1 F4:91:1E:43:F1:3D DC:4F:22:DE:4E:36 DC:4F:22:DE:55:B2 DC:4F:22:DE:5C:6D DC:4F:22:DD:60:B6 DC:4F:22:DE:55:96 04:B4:29:4F:7D:D3 84:0D:8E:75:3E:FB D4:E6:B7:B7:A0:A3 associated on wlan0
Wed Jun 10 03:10:00 CEST 2020 Station(s) D8:68:C3:34:C1:5D associated on wlan1
Wed Jun 10 03:10:00 CEST 2020 Could not disable wifi due to associated stations, retrying...
Wed Jun 10 03:20:00[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
-
-
senior tag
Egy picit kijavítanálak: az nem 5G hálózat, hanem 5GHz-es frekvencia.
Nem összetévesztendő a mobil hálózat 5G-jével, ami ott az 5. generációra utal.Naszóval, egyébként az 5GHz-es frekvencia nagyon kényes, és nem jut el mindenhova ahova a 2,4GHz még bőven. Saját tapasztalat, hogy bekapcsolt TV mögött lévő router 1 méterről sem volt elérhető.
Szóval fontos az elhelyezés; magasan, szabad rálátással ezeket a szabályokat betartva:Nem nagyon ronthatsz el semmit, ha a legfrissebb firmwarer-el és gyári beállításokkal kezdesz, csak néhány ajánlott dolog van, de majd azt írják a többiek.
-
blakey
titán
Első körben WPA2 titkosítást használj. Bár érdekes, hogy semmilyen hálózatot nem látnak az eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest