Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Az AC65P routerre az openwrt-t ugyanugy kell feltenni mint másik routerre a padavant?
Lassan megkapom és szerintem alapból a gyárit le is cserélném.
Tudtok ebben segíteni hogy előre felkészüljek?
Valamint miket kell, érdemes beállítani?
Köszönöm -
Annyi különbség mindenképp van Padavan és a gyári szoftver közt, hogy előbbin tudsz régiót állítani, miáltal állítólag növelhető a WiFi teljesítmény, utóbbi meg automatikusan állítja be ezt. Bár én ezt nem tudom, mert kezdettől fogva elégedett voltam vele MiR3G-n és az ASUS-on is, úgyhogy nem tesztelgettem ezt. Átállítottam debug módba, és azóta is úgy van.
Jelenleg épp fejlesztik a Padavan-t folyamatosan, új fw image pedig akkor van, ha valaki fordít. Ez lehet akár minden nap is, de nyilvánvalóan ez felesleges lenne. A Padavan topikban rendre vannak közzé téve újabb összeállítások, az összefoglalóban vannak linkek hozzá.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
5-6nap után állt át 52-56-60-64-es blokkra de amúgy beton stabil és gyors a lakás azon felén
gyári FW maradt mert csak AP-nak használom és ott meg szinte mindent leállít magán
megpróbálhatnám Padavannal de ha ugyanazt a drivert használja mint a gyári FW akkor sok egyebet nem fogok elérni AP módbanmajd ha meglesz a Note 9S telefon azzal akarok tesztelni
u.i. Padavan milyen sűrűn van fejlesztve/javítva? vagy 1x valaki csinált rá egy verziót és kész?
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Szerintetek mi okozhatja, hogy az AC57U routerem random időközönként eldobja az 5Ghz wifit?
Van hogy hetekig jó, de van, hogy naponta többször is eljátsza ezt:
2,4Ghz megy, minden eszköz csatlakozik is hozzá, az 5Ghz eltűnik, semmi nem látja, nem lehet csatlakozni rá, de ha megnézem a router admin felületén, azt mutatja, hogy megy, aktív. Van amikor egy reboot megoldja, de van, hogy ki-be kell kapcsolgatni az 5Ghz-et és csak 1-2 reboot után tér magához.
Valamilyen beállítás, vagy ütközés okozhat ilyet?
A legfrissebb firmware van rajta, de a korábbival is csinálta. -
Nova91
tag
Sziasztok.
Tervezek venni egy Asus 65p routert. Az lenne a kérdésem, hogy openwrtvel lehet wifi hatótávot illetve sebességet növelni? Vagy csak extra szolgáltatások, beállítások érthetőek el? -
golfnyeres
tag
Amit mlg tapasztalok bármelyik frekvencián, hogy bármilyen oldal megnyitása előtt homokórázik jó pár másodpercig, majd utána pillanatok alatt betölti az oldalt. Sebesség Ghz-en 300 Mbps 6-7ms ping mellett.
-
golfnyeres
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Próbálgattam, de azt látom bármennyire erős is a jel, hogy megszakad, de nem látom azt, hogy csatlakozna a másik eszközre, szépen visszajelentkezik az asus-ra.
Sajnos nekem jelentős jelveszteségem, a ház egyik részéből nem lát el a másikba, vagy csak éppen. Ha középre rakom, az nagyon szerencsétlen, mert padlásfeljáróban van, jó vastag falak veszik körül, így mindkét végén a háznak már igen gyenge jel látszik. Pedig a cserével az volt a célom, hogy egy router "elintéz" mindent. -
válasz
gyurma888
üzenetére
Köszi az infókat!
Diversion Standard annyiban különbözik, hogy felrak egy pixelserv-tls csomagot is, amivel elvileg megfogja a https-es reklámokat is, és valami egy pixeles placeholdert rak a helyükre, hogy még csak lyuk se legyen ott.
Könnyen upgradelhető a Lite.Merlin frissítéskor nem vesznek el a dolgok? Nem kell újrakonfigurálni?
-
vicces
addikt
ha valaki felrakta már ezt a [firmware]-t az ax92-re, nyilatkozzon már, hogy csinált-e factory resetet! csak mert én úgy emlékszem, hogy a menüből frissitettem, de nem rémlik, hogy mindent újra kellett volna állitanom. és az sem rémlik, hogy utána önszántamból visszaállitottam a routert.
vagy ez a leírás csak a fájlból frissítésre vonatkozik?? ha a router csinálja az inntézi a dolgokat?egyébként nálam is teszi a dolgát. egyszerűen szuper. csak valamelyik nap állitottam be az auto-restartot is. talán 1x egy héten nem árthat. az elmúlt kb 2 hónapban nem mintha nagyon kellett volna, csak most akadtam erre a beállitásra

-
NAGYON elégedett vagyok az AX92-essel -- egyedül a Merlint hiányolom róla.
Egy 3×80 négyzetméteres családi házat 2,4 GHz-en 100%-ban stabil wifivel lát el, 5 GHz-en csak a legtávolabbi sarkokban nincs csatlakozás.
Ezen felül 2,4 GHz-en a ház környékét is legalább 30-40 méteres sávban kiszolgálja.
Nálam a Smart Connect is jól működik.
A számítási teljesítményét messze nem használom ki, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
MaCS
-
vargalex
félisten
válasz
woodworm
üzenetére
Így van. OpenWrt alatt is van WPA3 támogatás bármilyen hardware-on...
Továbbra is azt mondom, hogy a külön wifi chip nem tehermentesíti a CPU-t.
-
mrmft
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Anno turkaltam a BCM weboldalat, hogy hogy a viharba van benne WPA3 titkositas amikor a CPU nem tamogatja, ez a WiFi vezerlo. Reszletesebben nem melyedtem bele. Mit tudsz ebbol kibogaraszni? Az AX58U + AX200 megy WP3ban egyutt.
#5275 julius75.
En tudtam venni itt, igy ugy gondlom igaz, korrekten ki szoktak irni mi van es mi nincs. Ettol meg barmi lehet es az ellenkezoje is. Ha tenyleg akarsz ilyet es mashol nincs hivd fel oket! -
julius75
aktív tag
válasz
Tamarel
üzenetére
Köszi, megnézzük.
mrmft: állítólag raktáron....ami vagy igaz vagy sem.
Az pedig azért mégsem szokványos, hogy egyik normális IT boltban sem tudod megrendelni, mert nem elérhető státuszban van, alig több mint fél éves forgalmazás után......
Az árukereső féle 3 találat meg.....hagyjuk. -
vargalex
félisten
Külön CPU is tartozik hozzá, ami a titkosítást végzi? Van egy block diagrammod róla? Vagy honnan ez az infó? Mert attól, hogy van benne egy külön rádiós egység, a titkosítást (amihez lényegében az erőforrás kell) nem az fogja intézni.
Több olyan router van, ahogy valamelyik (vagy akár mindegyik) rádiós egység nem a SoC-ba integrált, de ez nem tehermentesít. -
Tamarel
senior tag
Igen, tudom. Szinte mindegy, hogy 2.4 vagy 1.2 Gbps az elméleti maximum.
Az “eléggé leveszi a terhet a prociról” inkább csak elmélet, 9 klienssel digi 500/300 + AiProtection + egyebek mellett is minden azonnali.Mondhatom így is: az ax56u nem tud annyival kevesebbet, mint amennyivel olcsóbb.
mrmft: a specifikációból.
-
válasz
Tamarel
üzenetére
Az AX58 támogatja a 160MHz-es bandwidth-et (az AX56U nem), így gyorsabb sebességet lehet elérni vele 5GHz-n.
Valamint az AX58U dedikált Wi-Fi chip-et használ az 5GHz-hez, míg az AX56U-ban minden a SoC-ban van. Ez eléggé leveszi a terhet a prociról.rt-ax56u: 2.4Ghz 2x2:2 5Ghz 2x2:2 @80Mhz, no 160Mhz support
rt-ax58u: 2.4Ghz 2x2:2 5Ghz 2x4 @80Mhz and @160MhzAz eltűnésére pedig az a tippem, hogy még nem annyira végleges az AX Wi-Fi, és nem kizárt, hogy hardver változtatásra van szükség, hogy újabb funkciókat tudjon támogatni. Sose szerencsés egyből rácuppanni a legújabb technológiára, pláne Wi-Fi-nél, ahol ennyit ülnek a szabvány véglegesítésén.
-
LWhite
tag
válasz
daeyvd44
üzenetére
Én mindenképp bíztatlak, hogy próbáld ki OpenWrt-vel ez alapján.
Lehetséges, hogy nálam hibás konfiguráció okozta a problémát, úgyhogy nekifutok majd még egyszer én is (valamikor). -
daeyvd44
tag
Érdekes. Mert nekem tegnap volt szakadás a gyári firmware-el. Legalábbis szerintem. 4K Plex lejátszás közben úgy másfél óráig jó volt, aztán szakadozva ment tovább a kép, a hang meg sehol. Újra elindítva persze jó lett.
Viszont például hálózaton kívülre a 4K lejátszás kb esélytelen. Ott méginkább szakadozik.
Ezért gondoltam rá, hogy esetleg felraknám az OpenWRT-t. Az hátha megoldana ilyen gondokat. -
LWhite
tag
válasz
golfnyeres
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam többször én is. Valóban speedtest közben is előfordult, de videomeeting közben is (ami leginkább probléma). Ami feltűnt, hogy amikor megnő a terhelés, szóval indul egy google play telepítés, meg közben a pár művelet vagy elindítok több alkalmazást, vagy reggel bekapcsolom a telefonon a wifit és egyszerre lefut több háttér check is. Sajnos nem jöttem rá az okára, de nekem így nem stabil a készülék...
-
vargalex
félisten
válasz
golfnyeres
üzenetére
Nem lehet, hogy amikor ezt tapasztalod, éppen átmászik a másik eszközre a kliens?
Nálam 86 m2 a ház, de még az udvaron is van 5 GHz-es wifi. 2,4 GHz pedig még kb. 100 m-el távolabb is. -
daeyvd44
tag
válasz
golfnyeres
üzenetére
Szerintem hasonló probléma lehet nálam is. Tegnap mikor 4K-s filmet néztem úgy kb 1:30-1:45 órán keresztül szépen stabilan ment. Aztán szakadozva ment tovább de amint megállítottam és kicsit visszatekertem megint simán futott minden. Ezt eljátszotta párszor a film végéhez közeledve.
De gyanakszom például a TV-m gyári Plex lejátszójára is, mert amikor ez a szakadás megtörténik akkor olyan mintha a Plex app is megfagyna. Ki fogom próbálni ma kábelesen is, de ugye a TV-k ethernet portja 100 mbps-nél nem igazán tud többet. Illetve egy MiBox S-el is meg fogom nézni.Egyébként OpenWRT firmwire-t megéri rá felrakni? Valakinek van benne tapasztalata esetleg segítséget tudna adni annak a telepítésében?
-
julius75
aktív tag
Sziasztok,
Egy ismerősöm keres routert, az rt-ax58u-t ajánlottam volna.
Úgy látom már csak pár helyen elérhető....kifutott?
Forgalom irányítás szempontjából alap dologra kell, viszont a wifi annál fontosabb.
Ezért esett a választásom az említett típusra...Tudtok jobbat 40-60 ezer között, ami még szóba jöhetne?
Az ac66u 40 alatt van....nem túl régi darab az már?lKöszönöm
-
golfnyeres
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Sziasztok !
Intruder2k5:
Egyelőre nem sok mindent szolgál ki a router, szinte csak wifin lógnak rajta a gyerekek, játék, videók stb, de nem rohannak, hogy nincs netVargalex:
próbáltam 2,4 GHz-en és 5 GHz-en is, de mindkét módban előfordul, teljesen más-más helyen dobja el
Ami esetleg bekavarhat. Sajnos az Asus hatótávja nem fedi le az egész házat, ezért be kellett állítanom egy másik eszközt is, ami egy Tplink3600. Úgy tudtam megoldani, hogy Wdr3600-at beállítottam WDS hozzáférési pontra, az Asus65p-t pedig WDS ethernet módon csatlakoztattam. Teszt szinten, szépen vándorolnak a rácsatlakozott (mozgó) eszközök a routereken. -
gyurma888
aktív tag
Szia, én használom. Egy 8 gigás usb 2-es, Ext2-re formázott pendrive van rádugva. Telepítve Diversion, Skynet, Unbound. Diversion-höz van webui is, itt a statisztikákat lehet nézegetni. Konfigolni ssh-n keresztül lehet. Van whitelist kezelés is. Nálam Diversion Lite fut jelenleg a Large blocklistel(965ezer domain), whitelisten csak 1 domain.
[kép] -
vargalex
félisten
válasz
golfnyeres
üzenetére
Nálunk a legtöbb eszköz wifin lóg. Notebookon és telefonon is szoktam mérni, nem találkoztam ilyen jelenséggel. 5 GHz-en csatlakozom.
-
válasz
golfnyeres
üzenetére
Szia!
Más nagyobb terhelést okozó feladatot nem próbáltál? Http/https, vagy esetleg torrent letöltés megy stabilan?
-
-
golfnyeres
tag
Sziasztok! Speedtesttel sebességet mérek Asus65p Vargalex fw-én. Többször elejti a wifi kapcsolatot mérés közben. Tapasztalt valaki ilyent ? Napi használat során nem panaszkodnak a wifit használók, hogy szakadozna a net.
-
Jelenleg Pi-hole-t használok DNS-szintű reklám blokkolásra egy Raspberry Pi Zero-n, de ismerkedve az Asuswrt-merlin lehetőségeivel megláttam, hogy lehetne rá Diversion-t is telepíteni, ami lényegében szintén egy hasonló elven működő reklám szűrő.
Van valakinek tapasztalata vele? Fontos számomra a whitelist kezelés, az átlátható működés és könnyű kezelés.
Illetve jól sejtem, hogy ezekhez a plusz programokhoz külső tárhelyre lesz szükség? Mi javasolt hozzá? Pendrive, vagy 2,5"-es HDD? USB3-as legyen mindenképp?Gondoltam kiválthatnék vele egy eszközt. Az RT-AC86U pedig elég bika lenne ehhez a plusz feladathoz szerintem.
-
daeyvd44
tag
Közben megoldódott a dolog. Valóban nem lehet bridge-be rakni. Elég csak a PPPoE Passthrough és a routerben a WAN-t PPPoE-ra állítani és a telekomos accounttal authentikálni. Így már publikus IP-t kap a router (89-el kezdődik) és nincs double-nat se. A port forwarding is megoldódott upnp-vel minden jól megy.
Esetleg még annyi, hogy megéri feltenni az OpenWRT-t? Vagy elég a gyári szoftver?
-
válasz
daeyvd44
üzenetére
Igen, ha IPTV-d van, akkor nem lehet a modemet bridge-módba állítani. Helyette tedd DMZ-be a router-t (a
192.168.1.72-et). És onnantól minden eszközt a routerre csatlakoztass, a modemre pedig csak a set-top box és a router legyen dugva.
Innentől akkor olyan lesz, mintha a routered lenne közvetlenül a netre kapcsolódva és máris fognak működni a port-forward beállításaid. -
-
daeyvd44
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Ez a WAN IP: 192.168.1.72
Ebből következtetnék arra, hogy a mégis NAT mögött vagyok a telekomnál, de 3x is azt mondták, hogy tuti nincs NAT mögött.Ettől függetlenül nem értem például a Plex vagy a qBittorrent miért nem tudja hozzáadni a portot ha egyszer az UPnP be van kapcsolva. Vagy ha én adom hozzá manuálisan akkor miért nem stimmel. Ennek is köze lehet ahhoz, hogy esetleg a telekom is NAT-ol?
-
daeyvd44
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni az új Asus AC65P routerem beállításához.
Az alap dolgokat sikerült beállítani:
-telekomos modem bridged és pppoe passthrough módban van.
-telekomos wifik kikapcsolva
-router wifije beállítva
-wan/nat/upnp engedélyezve
-port továbbítás engedélyezve
a többi beállítás pedig alap, azokhoz nem nyúltamMégis az a helyzet, hogy egyszerűen nem tudok portot továbbítani se manuálisan se az appok nem tudnak hozzáférni hiába van engedélyezve az upnp.
Például a Plex nem látható hálózaton kívül. Egy ideig kiírja, hogy elérhető aztán pedig eldobja a kapcsolatot és ezt írja ki:
"Tip: It looks like your server may be connected to the internet through multiple routers or other network devices. Try connecting it directly to your primary device, or visit our support site for more information about troubleshooting this "Double-NAT" scenario.'Ha a routeren kikapcsolom a NAT-ot akkor egyáltalán nem lesz internet. Elképzelhető, hogy a telekomnál mégis NAT mögött lennék? 3x is rákérdeztem, de mindvégig azt mondták, hogy nem vagyok NAT mögött.
A Plex mellett egyébként például a qBittorent se működik. Itt is ugyan az a helyzet. Hiába állítom be például a WebUI-nál beállított portot a routerben, hálózaton kívülről nem tudom elérni.
Van esetleg valakinek tapasztalata hogyan tudnám ezt normálisan beállítani?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Alapból a TV-t akartam, ami androidos és dinamikus IP címet kap a belső hálón, de próbáltam az asztali, windowsos pc-n is, ami szintén dinamikusan kapja az IP címet.
Szerk.: ja, a MAC címek nem randomizáltak.
-
-
Sziasztok!
Van egy AX92U routerem és olyan problémám lenne, hogy a webes felületen hiába kapcsolom be egy adott kliensnél az internet hozzáférés blokkolását simán lehet vele netezni továbbra is.
-
zefran
tag
válasz
golfnyeres
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy RT-AC65P routert. Teljesen jól műkődik, minden szuper, viszont pár napja próbáltunk játszani hálózatban és a 2 gép nem látja egymást. Az előző routerrel (TP-Link WR1043ND v4) gond nélkül ment minden. Nyit egy portot a játék, amit hiába rakok be port továbbításra, nem történik semmi. DHCP be van állítva, alapbeállításokon hagytam mindent. SSID-t változtattam, Cloudflare dns van beállítva és kb ennyi amit átírtam. Windows intézőben sem tudunk egymás gépére csatlakozni, hálózatfelderítés, fájlmegosztás bekapcsolva. Bocsi ha rossz helyre írok, de mivel router csere előtt ment minden, így arra gondolok valamit nem állítottam be.
Előre is köszönöm a válaszokat!

-
vargalex
félisten
válasz
golfnyeres
üzenetére
Nem is keletkezik ddns log reboot-kor?
-
vargalex
félisten
válasz
golfnyeres
üzenetére
Engedélyezted a ddns szolgáltatást?
-
vargalex
félisten
válasz
golfnyeres
üzenetére
Router újraindulás után néztél esetleg ddns logot? Egyébként szerintem a lookup_host lesz a bűnös. Oda azt a host nevet írd, amit frissíteni szeretnél...
Egyébként, hogy a kollégával történt megbeszélésbe is beleszóljak, IPDNS esetén mindegy, hogy mit írsz IP forrásának, mert nem veszi figyelembe, hogy mit küldessz. Arra frissíti, ahonnan jön a kérés.
-
Rick4
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Olvasd el még egyszer, azt írtam, minden rá van kötve, nas, tv, projektor, kamerák....
Emellé azt írtam, egyedül az én kábelmodemem megy, nem pedig azt, hogy csak a kábelmodem megy. A többi erősítő az oszlopokon nem megy, tehát net attól még nem lesz, hogy a belső hálón minden eszközöm megy. Én se okoskodni akarok, de szerintem érthetően írtam.

Ez egy külső akksis szünetmentes, én ilyet kerestem, mert az ezt megelőző belső akksis ups-eknél a kis 7Ah-s akksikák nem bírtak nálam sokat. Nem is a bekötés az érdekes, hanem ha lemerült, tudja-e majd tölteni rendesen, ennél ez nem gond. Amúgy ezek a szünetmentesek mindenféle túlmelegedést, túlfeszt figyelnek, úgyhogy a valóságban ezzel nem szabadna gondnak lennie, simán ki lehet vezetni a házból a kábelt, nem drágán lehet hasonló vastagat venni, mint ami benne van, 1000Ft alatt van egy pár autós akksira való réz saru, és ennyi.
-
tobias40
veterán
Akkor minek vettél ilyen nagy szünetmentest ha csak a kábelmodemed megy róla áramszünetkor?
Erre elég lett volna egy jóval kisebb,nem?Nem okoskodni akartam csak leírta ha már MEG VAN egy szünetmentes akkor erre is lehet használni..
Az akkumulátort hogyan kell bekötni,van egy nem használt 70Ah-s akksim,befoghatnám erre...
Az én ACP 500-asomat is lehet így autós akkumulátorról "üzemeltetni"?
Az autó akkumulátort hogyan és milyen időközönként töltöd?(ezt nem igen értem hogyan van) -
Rick4
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Nekem egy 1KW-os szinuszos szünetmentesen van minden, projektor, nas, műholdvevő, riasztó, kamerák, router, minden, de ha áramszünet van, akkor csak az én kábelmodemem megy, az erősítők fent az oszlopon bealszanak, szóval hosszabb időre úgyis mindegy lenne. Itt egy 44Ah-s autó akksi van a szünetmentesre kötve, ha csak az alap dolgok mennek, akkor elmegy 8-9 órát is, ha megy a tévé, ami a monitorom, gépek, akkor kb 2 órát bír, de ez a belső háló és a kamerák miatt fontos, nem is az internet miatt.
-
krealon
veterán
válasz
golfnyeres
üzenetére
"eseményhálózatot"
Az meg mi fan trem?
(Egy ujabb csodasan ertelmetlen forditas.)Ha egy WAN porttal rendelkezo routeren a WAN port kapcsolat megszakad es az ujracsatlakozas miatt uj IP cimet kap, akkor ezt az esemenyt fel lehet hasznalni a DDNS bejegyzes frissitesere.
Egy switch modu eszkoznel nincs ilyen esemeny. (Igy halozat sincs, amelyiken megjelenhetne.)
Tehat szukseges, hogy periodikusan ujra legyen ellenorizve az IP., ne pedig esemeny-vezerelten. -
tobias40
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem így kézen fekvőbb és szakosabb is...
-
wocsok
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm, én is ezt szürtem le. Ebből nincs 2 verzió remélem!
-
-
wocsok
tag
Sziasztok! Padavanosíásra melyik Asus router ajánlott? Sajnos belefutottam egy ac57u v2-be
. Mi az amit ha rendelek garantáltan rá lehet tenni a padavant? -
tobias40
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Azért külön én sem vennék de a NAS-hoz ajánlott(ezért vettem) és erre rákötöttem a router is és a telekomos eszközt is,így még van egy kis ideig net ha elment az áram!
-
krealon
veterán
válasz
golfnyeres
üzenetére
config service 'myddns_ipv4'option ip_source 'network'
ez nem mukodhet switch uzemmodban, hiszen az eszkoz csak helyi cimeket ismer / hasznal.Ez a heyles:
option ip_source 'web'
Es persze a hozzatartozo egyeb attributumokat a dokumentaciobol lehet megtudni. -
tobias40
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én szünetmentesre raktam a routert,telekomos eszközt, a nas mellé ,így kb. 5-10 perces kimaradást ki lehet védeni és még kíméli is az eszközöket.
Nyilván nem megoldás hosszú kimaradásra de az meg ritkán van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Mi az amit ha rendelek garantáltan rá lehet tenni a padavant?