-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ugyanez volt nálam is, gyári rendszerrel, openwrt-vel is csinálta, ledek rendben villogtak, de elment a belső háló is, a router ip-jén a nagy semmi volt, restart után tökéletes volt újra valameddig. Nem tudott vele a szerviz semmit csinálni, gondolom náluk is ugyanezt produkáltam, utána cserélték. Ne várj vele, célszerű a vásárlástól számított 6 hónapon belül lenni. Ja, és készülj fel, hogy ez ott lesz 3-4 hétig valahol, miután kibökök, hogy cserét adnak.
-
Rick4
félisten
Nekem volt ilyen az első, 4 nap és 12 nap között ide jutott minden fw-rel a dolog, igaz nekem elég volt egy restart, utána ment megint, nem fw hiba volt, openwrt-vel is csinálta, ott a napi időzített restart se segített, volt, hogy a hajnali 4 órás újraindítás után este 8-kor már elment a net, próbáltma 12V 6A-es tápegységgel is, hátha az a baja, de ugyanazt csinálta, ez belső gond volt. Végül garis ügy lett belőle, érdekes, hogy ez életem első routere, amit gariba kellett adni.
A leadás előtt vettem egy másik ugyanilyet, az a gyári fw-rel tökéletes, 40-50 napja megy már hiba nélkül, a leadottal végül a szerviz sem tudott mit kezdeni, mert 40 napig vacakoltak vele, de egy 0 km-es új routert kaptam, ez viszont egyelőre a fóliás, bontatlan dobozban várja az új gazdát, szóval készülj te is a legrosszabbra.Ja, gondolom WMM, QoS, wifinél WPS is ki van nálad is kapcsolva, állítólag ezek instabillá tehetik a működést.
-
deflex
tag
Szia!
Gigabites net, sok torrent => AC66UB1 kisett.
AC65P = AC85P. Mivel az AC85P drágább kiesett.
AC86U állítólag szuper, sok szolgáltatás (pl AIMESH ...) de igen drága.
AC65P jól kezeli a gigabites netet sok torrentel, de relatív kevés szolgáltatása van. Ugyanakkor nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bír.
Én AC86U-t vagy AC65P-t választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest