- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Anno Vargalex firmware-t raktam fel a 65p routeremre. Már jó régen volt.
Firmware verzióm jelenleg ez:
OpenWrt SNAPSHOT r12173-01c8f2e97c / LuCI Master git-20.035.20355-1edb551Van lehetőség ezt frissíteni? Ha igen, akkor mi a menete?
Mert kb 2 héttel ezelőttig tökéletesen ment, most lett valami gubanc. Okoskonnektorok dobálják a hálózatot, webrádióm sem működik,nem látja a hálózatot.
Esetleg gyári firmware-t visszarakni egy próba erejéig? Lehet az is elég lenne, mert az openwrt lehetőségeiből kb semmit nem használok.
(Vargalex-nek meg köszönöm ezt a firmware-t, mert tényleg sokáig ment mindenféle probléma nélkül. )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Intruder2k5 #6530 üzenetére
Lehet, annyira nem értek hozzá.
Úgy voltam vele, hogy ártani nem árt, akkor miért ne...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz Borzika #6434 üzenetére
Szerintem pppoe kapcsolatod van. Ahhoz kell felhasználó név és jelszó páros. Ha ez nincs beállítva az új routerben, akkor pont ez a hiba jön elő. Persze ettől még lehet más gond is, de én erre indulnék el.
Szerk. : elméletileg ezek az információk a szerződés valamelyik oldalán is megvannak, esetleg a szolgáltató megtudja adni.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz vargalex #6273 üzenetére
Fiaim miatt jobb lenne, ha lenne pl előnézeti kép. Minidlna teljesen jól működik 4k tartalmakkal is, de csak szöveget jelenít meg. (vagy ez beállítás kérdése?)
Amikor új eszközt adok hozzá a meglevő hálózathoz, akkor nekem nem találja meg, ha a 2.4 és 5ghz hálózatnak ugyanaz a neve. Franc tudja mitől lehet. Külön külön jó. Főleg Xiaomi, LSC és Honeywell dolgaim vannak.
-
válasz vargalex #6264 üzenetére
Azt az openwrt firmware-t használom, amit te csináltál 65p-hez. Van rá lehetőség, hogy plex szerver is fusson a routeren? (csak megosztania kellene, transzkódolni nem. Azt megoldja a lejátszó.) Ha igen, akkor mi a menete? 3tb külső hdd-t használok a routerrel, megoldható pl., hogy az előnézeti képek a hdd-n és ne a routeren legyenek?
-
Az is egy dolog, hogy az eszköz tudja, de nekem az is fontos, hogy én tudjam, mi mire csatlakozik.
Több, különböző gyártó termékét használom. Ha normális együttműködést akarok az eszközök között, úgy a legegyszerűbb, ha azonos hálózaton vannak.[ Szerkesztve ]
-
válasz MaCS_70 #6267 üzenetére
És Vargalex : Köszönöm a gyors választ. Nekem elég sok okosotthon cuccom van, és úgy látom, ha azonos nevet adok meg (próbából) , akkor bezavarodik az egész... Akkor marad így, a fontosabb eszközök úgyis kábellel vannak összekapcsolva, telefonoknak meg tökmindegy.
-
Sziasztok.
65p-nél van jelentősége, hogy külön név van beállítva a 2.4 és 5ghz hálózatnak? Vagy érdemesebb ugyanazt használni? (openwrt-t használok, de gondolom gyárin is ugyanaz a helyzet.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
Sziasztok. Sikerült visszarakni a Vargalex féle romot a 65p-re. Minidlna-val van egy kis gondom. Egy külső hdd-t csatlakoztattam hozzá, openwrt-ben csatoltam, mégsem működik a megosztás, minidlna 0 fájlt ír ki. A hdd ext4 formátum, winscp-vel látom is rajta a fájlokat. (MP3, divx, mkv) Csatolási pontként hozzáadtam, restart is volt. Mit hagytam ki? Nincs erről valami step by step leírás? Vagy az ext4 nem jó neki?
-
-
-
-
válasz Dragon3000 #6040 üzenetére
Persze. Többször is próbáltam ssh be/kikapcsolást, restartot, tápkábel kihúzást.
Holnap megnézem másik laptoppal.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz vargalex #6025 üzenetére
Sziasztok. Megint én vagyok.
Ma volt időm foglalkozni a routerrel, sikerült visszarakni a gyári rendszert. Gondoltam visszarakom a Vargalex féle romot, és nem piszkálom, csak használom, mert jó. Hát nem nagyon akar összejönni. Ssh-n akarok belépni admin felhasználóval, de a jelszavat nem fogadja el. Router/laptop restart, áramtalanítás, kábelek ellenőrzése, gyári visszaállítás a routeren megvolt. Mi lehet a gond?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz woodworm #6019 üzenetére
Na ezt nem tudom. Puttyban végigfutott a parancs, nem jelzett vissza hibát. Bár már nem emlékszem pontosan. (sok volt a sör). Ha viszont nem tette vissza a firmware-t, akkor mitől kattant meg egy újraindítás után? Gyanítom akkor indult el valamelyik frissen telepített program, és az kavart be. Ha hazaértem megpróbálom a tftp módszert.
Ilyen esetben az Asus gyári vészhelyzeti visszaállítás sem működik, ha jól gondolom.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Sziasztok. Megint gondom van.
Asus 65p-re raktam fel vargalex féle openwrt - t. Működött szépen, tesztelgettem. Telepítettem extra szoftvereket. Mikor már túl sok mindent kipróbáltam, csináltam egy gyári visszaállítást, úgy, hogy újra felraktam az openwrt-t puttyval. Azóta megsem nyikkan a router. WiFi jelet nem ad, de ami nagyobb gond, hogy a Lan portokon sem tudok csatlakozni. Nem kap a PC IP címet, nem is tud csatlakozni hozzá. Ilyenkor mi a teendő?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz vargalex #5979 üzenetére
Igen, február 6.-i hozzászólást találtam. Gondolom, ha lesz újabb, akkor itt is közzéteszed. Vagy van újabb csak nem találtam?
Meg eszembe jutott még egy kérdés... Eddig a bittorentet úgy használtam, hogy a figyelt könyvtárba beszórtam a .torrent fájlokat, amikor kész volt a letöltés, akkor másoltam a megfelelő helyre. Pl. Filmeket a video mappába másoltam. Van erre valami egyszerűbb/automatikus megoldás? Teszem azt a filmek automatikusan a video könyvtárba kerüljenek, a zenék az MP3 könyvtárba, stb.
-
válasz vargalex #5973 üzenetére
Szia.
Nagyon szeretném megköszönni a munkádat! 
A te firmware fájlodat és leírásodat használtam. Mivel én csak lelkes amatőr vagyok ebben a témában, voltak gondok, de kb másfél óra alatt sikerült megcsinálni és beállítani. Úgy megy mint az álom! Elképesztő, hogy mennyivel jobb lett a teljesítménye így. És minden működik.
250-es netem van, a ház 3 szintes vasbeton, az első emeleten van a router. A kert közepén ilyen értékek lettek most:Mégegyszer szeretném megköszönni a munkádat és szép hétvégét neked és mindenkinek!
-
-
válasz Dragon3000 #5964 üzenetére
Ok. Köszönöm neked is, ezek szerint figyelmetlen voltam. Most próbálom telepíteni az openwrt-t, de nem akar sikerülni....Win 10 parancssorral szeretném megoldani, de nem akarja az igazat. Openwrt install csak linux alól működik?
openwrt-ramips-mt7621-asus_rt-ac65p-squashfs-factory.bin fájl megvan, ssh is engedélyezve. Parancssorból mégsem megy...
-
válasz Gubek-Einste #5961 üzenetére
Köszönöm. Megnézem azzal. Ha jól értem, azon megoldható a torrentezés?
-
válasz Dragon3000 #5956 üzenetére
Hát az f@sza... Akkor ment 100 euró a levesbe...
Firmware-ből melyik lenne jobb? Merlin vagy openwrt? (már, ha van erre valami használható is...)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sziasztok. Ma jött meg az Asus 65p routerem. Próbálnám belőni a Download Mastert, de nincs is ilyen menüpont a beállítások között. Hogy lehet telepíteni? Külső usb 3.0 hdd, ext4-re formattálva csatlakoztatva van.
Másik gondom, hogy a wifi jelerősségen lehet valahogy javítani? Mert a szolgáltatós routernek sokkal erősebb a jele, mint ennek.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest