- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nincs tapasztalatom a gyári fw-vel, de nem módosítottad a bejelentkezési nevet? Már ha egyáltalán van ilyen lehetőség benne. Próbáltad az admin és a root variációt is? Tomato-ban pl. SSH-n mindig root a név, de az admin felületen megy a root és az admin is, illetve meg is lehet változtatni.
-
Rick4
félisten
Ha gyári rendszerre akarod rakni, akkor hosszú restet gomb, (5-6 másodperc) majd a gépeden elindított firmware restoration toolban betallózod a sima openwrt fájlt, és tolja fel. Ha nem, akkor is hosszú reset, firmware restoration tool, betallózod, és mehet fel. Nem kell semmiféle fix ip cím álligatás, megy anélkül is minden. 2 perc az egész, openwrt-nél már elérhető a router, és be is lehet lépni, amikor a tool kb 20-25%-nál jár, akkor már nem csinál semmit, én ki szoktam feladatkezelőből lőni. Kb 5 perc az egész mindenféle előkészülettel.
-
vargalex
félisten
Igen, jelenleg a február 6-i az utolsó, azért is linkeltem most azt. És természetesen, ha lesz újabb, akkor közzéteszem.
Ha watch dir-t használsz, akkor leginkább csak scripttel tudod megtenni az automatikus mozgatást. Ezt a scriptet be tudod állítani a script-torrent-done paramétereknél.
-
vargalex
félisten
Szia!
Örülök, hogy jó lett. Bocsánat, de tegnap telefonról voltam csak, nem akartam keresgetni. Ugye az utolsó build-emet tetted fel? Bár, a wifi sebességből azt gondolom, hogy igen...
-
Nem, az egy külön program.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged