- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gubu0101 #37746 üzenetére
Na pont ezt akartam kérdezni, ha nálad ennyi akkor egy ROG tulajnál ahol extrém magas TDP van mégis mennyi lehet az átlaghőmérséklet? Mert ezzel a kis szaros 95W TDP-vel én belenyúlok néha a 80-ba (3050 Ti). Szóval nem értem.. Mert sokszor beszélgetünk itt a ilyen olyan VGA-ról, de arról nem, hogy azok mennyire durván melegedhetnek.
Most már megnézek valami videót erről.hito: Én úgy tudom global gari van ezekre, sorozatszám alapján lehet csekkolni, de hogy számla minden nélkül, az szerintem csak support. Nekem a teljes cseréhez anno minden szart kellett vinnem. Addig nem foglalkoztak velem. Amúgy érdekes..
embe
Köszönöm megnézemMetzger92
Ez fotón elég extrémnek tűnik. Élőben nem látni ennyire? Ha valami háttérkép van kint akkor szintén nem látni? Nálam pici apróbbak itt ott elenyésző. Utána olvastam én is ennek ismert jelenség. Ez elvileg az IPS bleeding nevű cucc. Én lefotózni se tudtam nincs olyan szög ahol látszódik. Háttérképpel tudsz még betenni pár képet? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gubu0101 #37742 üzenetére
Pont azt beszéltük haverokkal, hogy a vetélytárs intelhez képest ezek a Ryzen procik hűvösebbek. Nem tudom a legújabb hol áll, valószínű faragták. Mondjuk ez se volt mindig így főleg az AMD-nél nem.
Komoly feladatoknál beleszalad nekem is a 80-85-90 terheléstől függően. Legutóbb pl egy komolyabb template került az adobe pro-ba és ugyan pikk pakk megoldotta mint kés a vajba, de ránézek a hőfokra és 89 (pillanatnyi), mondom ***at! Rövid távon szerintem elmegy, néhány perc volt a konvertálás gondoltam az még belefér. Elvileg lekapcsol ha eléri a max hőfokot , de odáig nem mennék el én se. Game alatt én szeretem ha 60-65 környékén mozog azért játszom nvidia profilban beállított 60 fps sapkával. Még így is felszalad néha 70 környékére paddal együtt. Legutóbb melóba kicsit Tropico 6-oztam (El Presidente szimulátor), és véletlen benyomtam a dedikált (AC) gombot, és turbó módba kapcsolt, ventik mint az állat beindultak, és egész frankó lett a hőfök meg minden. Nem is rossz megoldás ez (hűtésre is) ha nagy gáz van
---> nekem a turbó eddig a max teljesítményről szólt = extrém hőfokokkal amire sose volt szükségem (szerencsére), de most fogom használni ha belelépegetne a 75-80ba. Mondjuk nem ajánlom neki hűtőpaddal a segge alatt, 2 évesen.
Hűtőpadot ajánlott tenni az alá a ROG 17 alá is mindenképp, plussz egy alapos takarítás persze, de ezt user is meg tudja tenni, egy hátlap levétellel. Használt gépnél első dolgom lenne komplett teljes takarítás, újra pasztázás. Nem vállal ilyet egy lapos szerviz? WTF.
Amúgy nemrég vettem egy ilyet, nagyon jó cucc ajánlom a művelethez, nem kell többet venni sűrített levegőt (ami amúgy fagyaszt is ha sokat tolod) .
Picit távolabbról, és óvatosan, baromi ereje van, látszat ellenére!
Rövid szakaszokkal érdemes fújni ezt is, mert hamar melegszik, de csoda kis gép.
Sok mindenre használom már, asztali, lapos, céges gépek, légtisztító stb. Adnak tartalék szűrőt is, érdemes arra is figyelni, néha kimosni. Poros gépnél iszonyat tele lesz. -
pazola
tag
válasz
Gubu0101 #37692 üzenetére
Azert amikor feliratos oldalon talal az ember virusos fajlt, az nem orom, viszont hogy a virusirto megfogta, az igen. Viszont nekem az utolso elmenyem a Magyar Allamkincstar egyik aloldalan volt, szoval azt mondani, hogy az ember nem akadhat bele BARHOL, vagy hogy nincs szukseg virus- es kemprogramvedelemre, az 2023-ban tobb mint bator.
-
hito
nagyúr
válasz
Gubu0101 #37632 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Végül maga a rendszer oldotta meg akaratán kívül, mert jött Win11 update is, nem figyeltem és újraindította. Viszont a MyAsus frissítések nem települtek, sőt, törlődtek
Most már ki van kapcsolva alkalmazáson belül az automatikus frissítés, úgyhogy gond letudva
-
válasz
Gubu0101 #37579 üzenetére
Nem lehet, hogy a gépben lévő SSD halt meg? Ritka, de nem szeretik az áramszünetet.
Én kivenném a gépből és valahogy egy másik gépben vagy külsőleg csatlakoztatva megnézném. A memóriák sem szeretik az áramszünetet, de ha ez laptop és hálózatról ment, az akku benne és feltöltve, akkor elvileg ilyen gond sem lehet.
Bármilyen, legalább 8 GB-os pendrive kell csak, meg egy kulcs, az itt a HA-n van olcsóbban. -
cs.zs.
veterán
válasz
Gubu0101 #37568 üzenetére
Asus Zenbookomon (UM5401QA, 2022 november) gyári win 11 van, és már csinált olyat a windows frissülése, hogy órákig nem volt wifi. Eszközkezelőben sem. Itthon épp dolgoztam, gyorsan összedugtam telefonnal, és USB-n adtam neki netet.
Később magától helyreállt.
Nem áramszünet okozta, hanem maga a win 11.
-
-
-
-
-
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Gubu0101 #36804 üzenetére
Szerintem sincs a gépeddel gond. Ez ilyen.
Gubu0101
Elvileg a Turbo a procit tolja meg, az Ultimate meg a GPU-t. Nekem csöcsölésnek tűnik állandóan nyomogatni, ezért én is a Perfomance + Optimised mellett döntöttem. Nekem egy nagy piros kapcsoló kéne mint ami anno a tuning lapokon is volt, megnyomod kész.
Nem baj jó ez ígyLalikiraly
Én nem küldeném sehova. A kijelző ha tényleg olyan (holnap megnézem én is) akkor nagyítóval kell nézni, hogy lássuk. Nem lényeges. A dolby DTS-t support is megoldja neked. Én nem tenném ki a gépem felesleges tortúrának , nem mondom hogy kóklerek közé, de minden esetre hanyag termékkezeléses eljárások közéMa/holnap megnézem neked a kijelző eltolást. A DTS-t visszaolvasom mert azóta se értem mi a gond. Bocsánat az értetlenségemért. Melóztam
-
-
-
-
-
válasz
Gubu0101 #36514 üzenetére
Az a fura, hogy a teló saját kamera qr kód olvasója beolvassa a kódot, de az Armoury nem akarja. Milyen géped van?
Bluetooth ra rinyál a telefonos app, de csak bt hang kapcsolat megy a géppel.Hát nálam esze ágában sincs. Akkor neked valahogy mázlid van. De a ROG ID hogy miért nem működik az nem fér a fejembe... Csak folyamatosan hogy a BT eszközt állítsam be, de csak a hangot engedi a tellel. semmi mást.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest