- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazola
tag
Asus VivoBook S 15 OLED M3502 (M3502QA-MA142)
Múlt héten egyszer csak megförmedt (a BIOS nem látta az SSD-t). Elment szervízbe (gyorsak voltak, ha egy nappal hamarabb történik, még azon a héten vissza is ért volna futár ide-futár oda).
Ezt kaptam vissza:
A készülék jelzett rendellenes működését az SSD frimware meghibásodása okozta. A hibajelenséget az SSD frimware frissítésével hárítottuk el. A készülék a gyártói végteszten sikeresen megfelelt, a specifikációknak megfelelően működik. A készüléket a gyártó oerációs rendszer nélkül hozta forgalomba. A készülék javításához szükséges volt az alapállapot visszaállítására, ezért szükséges az operációs rendszer újratelepítése.
Én ilyennel még sosem találkoztam, úgyhogy azért kérdezem, számíthatok rá a jövőben is? Nem volt jó újrarakni rá a win-t (főleg az ismert okok, mint se lan, se wifi miatt), és persze minden kuka, ami rajta volt... még jó, hogy nem volt rajta semmi fontos + elvileg ASUS cloud-ba szinkronizált, csak még nem volt időm megnézni.
Szóval ez a firmware meghibásodás ez milyen állat, és mit kell csinálni, hogy ilyen ne legyen többet? -
pazola
tag
válasz
Gubu0101 #37692 üzenetére
Azert amikor feliratos oldalon talal az ember virusos fajlt, az nem orom, viszont hogy a virusirto megfogta, az igen. Viszont nekem az utolso elmenyem a Magyar Allamkincstar egyik aloldalan volt, szoval azt mondani, hogy az ember nem akadhat bele BARHOL, vagy hogy nincs szukseg virus- es kemprogramvedelemre, az 2023-ban tobb mint bator.
-
pazola
tag
válasz
cs.zs. #37545 üzenetére
De jó, köszi! Akkor hűtőnek elég lesz az, ami van, úgy látom, ugyanaz a hatfokozatú, ami ezen a képen van
-
pazola
tag
válasz
pazola #37542 üzenetére
Közben letelt a szerkesztési lehetőség, ezért külön írom:
a másik dolog, ami még hiányzik, egy hűtőpad - eddig nem nagyon melegedett a gép, de nem is szeretném később sem. Olvastam itt is, hogy elsősorban fém ajánlott, de gondolom azok a játékos laptopokhoz kellenek, a VivoBook nem nagyon lesz ilyenre használva.
A fenti Alza-s HUB miatt ott kerestem (kedvezmény szerint), ezt hozta ki: Leárazás -46 % 7 490 Ft 13 990 helyett.
Elég lehet ez, vagy nézelődjek tovább? Árukeresőre rá fogok szánni időt, de jó lenne szűrni valami szerint, tapasztalatom meg minimális... ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy kell-e, de ha már igen, olyan kéne, ami kiszolgálja a következő 5-10 évben a gépet.
-
pazola
tag
válasz
cs.zs. #37539 üzenetére
Semmi extra, ezert erre gondoltam:
AlzaPower AluCore USB-C (M) - 3× USB-A (F) LAN-nal ezüst
Ha jol ertem, az usb 3.2 gen 2 elonyeit nem tudja kihasznalni, viszont nekem nem is kell (tenyleg csak egerhez, billentyuzethez, hutohoz, pendrive-hoz es esetleg kulso vinyohoz - HDD-hez - kell).
A kerdes az, hogy erre a celre van-e olcsobb, illetve hogy ez megbizhato-e. En ugy gondolom, hogy ez eleg jo ar, es az AlzaPower-es dolgok amugy is jok szoktak lenni, szoval mar a kosarban van.
(es ugye jol ertem, hogy ha ilyenem lett volna, akkor erre ment volna a LAN, es el tudtam volna kerulni az egesz telepiteses-wifidriver-es szarakodast?)
Amúgy pedig köszi a segítséget (ebben is)!
-
pazola
tag
válasz
cs.zs. #37428 üzenetére
Olvasgattam ezt a szálat, de maradt kérdés: usb-c-hez kéne hub, amibe bele lehetne dugni a beledugandókat, mert az Asus VivoBook S15 két usb-je kevés egérhez, billentyűhöz, hűtőhöz, pendrive-hoz.
Nem kell nagy magic, esetleg ha kulso vinyo kerul ra, akkor legyen gyors, ennyivel tobb, mint a fentiek.
Van olyan, ami ilyesmibol megbizhato, es nem kerul tizen-huszonezrekbe? Tulajdonkeppen nem surgos, de meg kene oldani elobb-utobb, szoval akar akciora is tudok varni.
-
pazola
tag
válasz
cs.zs. #37521 üzenetére
Nem tudom, hogy a Nokia C2-01-em mit szolna hozza.
Amugy - ugy tunik, nem akarom elkiabalni - megvan a megoldas az Asus ugyfelszolgalattol:
MediaTek WLAN Driver Verzió V3.00.01.1253 4.29 MB 2022/07/29
Sajnos fogalmam sincs, hogy pont EZT miert nem probaltam.
Ha kesz vagyok, fogok irni egy hosszabbat errol, hogy ha barki ugy jar, mint en, akkor neki mar egyszerubb legyen.
Ui. neked ugyis meg akartam koszonni a masik topikban, de majd ha ezekkel kesz leszek
-
pazola
tag
válasz
azbest #37519 üzenetére
Ezeket próbáltam:
Realtek WLAN Driver Verzió V6001.15.124.0 5.26 MB 2022/07/29
MediaTek WLAN Driver Verzió V3.03.00.0411 7.89 MB 2022/01/26Realtek Bluetooth Driver Verzió V1.9.1051.3002 3.82 MB 2022/07/29
MediaTek Bluetooth Driver Verzió V1.5.21.157 4.76 MB 2022/01/26
Egyikkel sem történt semmi.Eszközkezelőben a hálózati vezérlő részletekben az van, hogy pci ven_14c3&dev_7961&subsys_46801a3b&rev_00, ez alapján MediaTek lehet, talan egy korabbi drivert kene probalnom, most itt tartok amugy.
Meg ott, hogy reggel felhivom az Asus support-ot, kicsit sok volt mara beloluk
-
pazola
tag
válasz
azbest #37517 üzenetére
Az volt, köszi!
Csak nem nyomni kellett, hanem nyomva tartani.
Most már fent van a rendszer, csak éppen nem tudok vele semmit csinálni, mert fogalmam sincs, hogy hogy lesz wifi - az Asus oldalán lévő két Wlan meg Bluetooth drivert már felraktam, de meg se kottyan neki.
Azért remélem, sikerül kitalálnom a google-lel, hogy vajon hogy lesz wifi egy laptopon... és én még azt hittem, hogy nem okoz gondot egy Windows telepítése... MUHHAHHA!!!!!!
-
pazola
tag
válasz
gxcman #37490 üzenetére
Sziasztok!
Ugyanez a problémám (Win 11 telepítésekor nem látja a Wi-Fi-t
Win 11 telepítést nem tudom befejezni, mert nem tudok továbblépni.), annyival súlyosbítva, hogy- Nálam az ethernet-rész nincs (nincs is lan csatlakozó a gépen)
- SEMMIT nem tudok csinálni, azaz
- nem tudom a gépet újraindítani, a kikapcsoló gomb csak lealtatja, újbóli megnyomás után ugyanezt látom
- nem működik a Shift+F10
- Alt+Tab-bal látom, hogy a háttérben megy a feladatkezelő, amit kínomban indítottam Ctrl+Shift+Esc-pel, viszont nem tudok átváltani rá
- van egy tökfekete ablak is Microsoft-fiók néven, azt is látom, arra sem tudok átváltani.Kb. megfőtt a dolog, jelenleg semmit nem tudok csinálni, még egy rohadt újraindítás sem megy, hogy elölről kezdjem a telepítést.
Ebből adódóan pedig nem megy az sem, hogy újratelepítés közben próbáljak meg valamilyen drivert telepíteni.
Találkozott már valaki ilyennel? Van ötlet, hogy lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest