- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
GoodSpeed #38323 üzenetére
Mire válaszoltam volna már meg is találtad, mert az jutott eszembe, hogy tutira fut valami a háttérben ami reszeli az SSD-t ha kell ha nem, illetve vagy monitorozást csinál vagy vírust írt...
Szerény véleményem szerint egyikre sincs túl nagy szükség. Nem baj ha fent vannak a gépen de ne fussanak a háttérben, mert minek... 😊Cserébe gondolom érezhetően "pattogósabb" lett a masina, vagy nem?
-
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
GoodSpeed #37318 üzenetére
Szinte mindig. Nekem üresjáratban is folyik ki belőle a láva szép lassan (i9-11900H + RTX 3080). Silent módban használom, ha leveszem a hűtőpadról, úgy alig langyos és bőven elég a teljesítménye is.
Az enyémben 3 venti van és szabadon fölpattinthatók az alján bárhová, így célzottan a nyíláshoz lehet irányítani a levegőt. Talán Cooler Master… -
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #37289 üzenetére
Akkor rossz választ kaptál.
Ha gyári Windows van egy gépen, akkor telepítéskor nem jön fel ez a kérdés, és kódot sem kér. Legalábbis "általában".
Az lesz rajta, ami előzőleg volt, nem tudsz választani. Ha pro-t akarsz csinálni belőle, akkor már a beaktivált Home-ra rá tudsz gépelni másik kulcsot. -
-
pidzse4
aktív tag
válasz
GoodSpeed #37264 üzenetére
Nem a 6 vagy a 3 mal van a baj hanem azzal hogy az irási sebesség szinte nincs is ugy lelassul mind a kettő hogy a sima hdd gyorsabb nála. Nem tudom mi lehet a baj nálad de az tuti hogy valami nagyon nem stimmel. Ha melegszik is a meghajtó ennyire nem kéne lecsökkentenie a sebességet a melegedés miatt. Minden eredmény amit ott látunk 1000 alatt azzal baj van ami meg 500 és még 100 sincs hát az katasztrófális. Én nem akarok okoskodni de tuti nálad valami nem stimmel. Nézd meg a hőmérsékletet vagy az adatátvitelt softvereket rakd másik gépbe ott futtasd le a m.2 meghajtókat. Mert az biztos hogy nem jó. Láthatod az enyémeket. Mindegyik szépen megy az irás olvasás is. Amilyen az enyém neked is olyannak kéne lennie. De azt csinálsz amit akarsz de ne csodálkozz ha lassu a géped. Az AS SSD abba ne bizz .
-
pidzse4
aktív tag
válasz
GoodSpeed #37261 üzenetére
A meghajtód sajnos rossz. Ilyen siralmas képet még sosem láttam. Volt nekem is hasonló egyszer de szerencsére garanciáztattam. Az ilyen rossz eredmény azt mutatja hogy a meghajtód hibás. Küld vissza garanciáztatni. Az irási sebesség nagyon rossz. Ennek nem igy kell kinéznie hanem igy ahogy az enyém. Az a jó meghajtó minden más hibás. Csinálok neked tesztet az összes gépemen láthatod hogy melyik a jó irás olvasás sebesség ami nem igy néz ki azok a meghajtók hibásak nem jol müködnek. Nálad valami baj van sajnos. 8Mb nél az a 61 az nagyon rossz . Nálam mindegyik meghajtó ilyen. JÓ gyorsak is . Nálad
valami nem stimmel. Valami nem jo nálad az tuti. Vagy tulmelegsuik vagy valami más a baj de nem igy kell hogy kinézzen egyik sem. -
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37254 üzenetére
A laptobba az akku belevaló. Aki kiveszi az magát szivatja csak. Eleve visszaveszi a teljesítményt, mert nem is tud töltőről felvenni annyit, hanem akkuról szipkáz sokszor teljesítménycsúcsnál.
A csutkára lemerítást a buta "modern" s0 alvás miatt, hogy a gép be sem tudott kapcsolni és az óra is megállt... ott azért izgultam, hogy túlmerítette-e és kinyírta -e az új akkut. Azóta jobban figyelek rá, dedugva teszem le a gépet. Ja meg azóta ez lett a mindennapos használatban lévő gép, még az átköltözés idejé volt, hogy hétvégére csak lealtatva lettettem az asztalra bedugás nélkül.
De amúgy a lekapcsolt gépnél is full megkapja az áramot a gép az akkuról, lehet akkor is van olyan belső modul, ami működik (pl intel management chipben valami embedded rendszer). Nagyon buta ez a telefon módra viselkedő laptoposdni.
Az hagyján, hogy folgyóeszköz, de hogy lehet -e kapni majd 1-2 év múlva bele valót...
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37250 üzenetére
Itt 10 hónap alatt 1.8%. Nem vészes. Lehet más gyártónál kicsit nagyobb a gyári új kapacitás, mint a névleges, úgy 100% felettit mutatnak némi csökkenés után is.
Mondjuk azért volt, amikor idegállapotba kerültem... még az elején, amikor csutkára merítette a hibrid alvás a gépet. Gondolom az sem használt az akkunak.
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37241 üzenetére
én is lehúztam múltkor az akkut. A kis fém pöckót el lehet tolni az alaplappal párhuzamosan 1-2 mm-t, hogy a fehér részre a füle ne lógjon rá.
Aztán a fehér csatlakozó két széle alá két oldalról körömmel benyúlva függőlegesen kiemelhető könnyen. Én is videón néztem, mert nem volt induitív. 55s [link] -
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #37236 üzenetére
Íjjjj, kicsit félve olvastam, hogy nem tudtad kihúzni az alaplapról az akku csatiját. Persze hogy nem, hiszen már rég nem kihúzósra csinálják Asusék. A kis fém pántot kell letolni róla (1 mm-t mozdul) aztán a csati "felválik" az alaplapról, azaz felfelé jön, nem hátra.
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37231 üzenetére
igen, az enyém 14 colos vivobook s 14
A nagyobb méretű, 15 colos Vivobook S 15 -ösben is pont ugyanolyan alaplap van, csak nagyobb a hely mellette (ez a kép éppen egy amd változatról van).
Érdekességképpen, nekem az inteles i7-esnél, régebben lehet már írtam, hogy Cs:Go egészen jól menne, de valamiért időnként mindig durván beszaggat. 60-100fps fullhd az integált intel gpu-val is letiltott msaa-val, de például botokkal a mirage első körében az A lerakónál mindig fél másodpercekre akadt.
Na most fektettem puha thermal gap padot a procin lévő részére a hőcsőnek, így az átvezeti a réz matricához a meleg egy részét a fenéklemezre a gépnek, amikor össze van rakva.
Így nem akad be a cs:go, a nagyobb hőtömeg és az a kis plusz hőelvezetési segítség úgy tűnik segít kisimítani a csúcsokat, ami miatt lerántogatja a teljesítményt a thermal throttling. Lehet az i5 kiegyensúlyozottabban viselkedik. Persze ettől még terhelés alatt sok a throttling, de kiegyensúlyozottabb. -
cs.zs.
veterán
-
milestone
tag
válasz
GoodSpeed #37221 üzenetére
#37221-GoodSpeed: Az enyémet még nem bontottam szét, nem tudom, mi a helyzet.
A szerelési könyvben levő rajz szerint egyszerű a dolog, nincs elrejtve a kártya. De nem láttam fényképen (majd keresek).
Ezek szerint a te gépeden nem túl elegánsan oldották meg.
Nem világos: az összes képen a te géped (pontosan melyik típus, az aláírásodban szereplő Rog Strix G17) van?#37222-cs.zs: Zenbook/RAM-csere - általánosan értette
rendesnek tűnt, azt ígérte, egyeztet a kollégáival az európai központban, hogy lehetséges-e műszakilag és a speckók szerint Intelest beletenni. Még nem válaszolt. Milyen típusú Zenbookod van AX200-zal?
Sose szerettem a MTK-et, valahogy mindenből olyan gyengébb minőségű volt. Persze, lehet, hogy azóta összekapták magukat.
Ha közvetlen rálátása van a gépnek a routerre vagy jelerősítőre, akkor jó a jel, de a teraszon (pedig az ablakban egy - Telekomos - jelerősítő) már kész, elveszti a jelet (míg ugyanott 2 Dell Latitude, Macbook Air M1, iPhone 13 és Pro Max, Note 20 Ultra gond nélkül netezik). A net 2 gigás. Ja, a húgomnak nemrég ajánlottam megvételre (én telepítettem) egy Inteles Zenbookot (UX325JA), Inteles wifivel: szintén gond nélkül ment a teraszon.#37224: azbest: ezt erre mondtad? Egy dolog aggaszt: a képek szerint más a MT ás az Intel lábkiosztása. Ez megnyugtató. Abban bízom, mégis csak normál M2 slotot használ, szabványosnak kell lennie.
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37221 üzenetére
azért nem teljesen veszett fejsze nyele amúgy. [link]
Bal oldalt az lehet a wifi subboard. Ami a szalagkábellel csatlakozik. Létezik MT7921L és AX200 változat is a lista szerint. Az antennák az alaplapra csatlakoznak. De persze lehet más turpisság van és nem az az, mert mintha itt is m.2 -t írnának.
Amúgy a másik tippem az lett volna, hogy ha a második m.2 slot teljes értékű, még akár az is elképzelhető, hogy szabványos m.2 wifi/bt kártya belemegy és arra át lehetne dugni az antennákat az alaplapról.
Sőt, érdekes, hogy az asus kiegészítős weblap m.2 kártyát ír hozzá [link]A beépítettnél viszont mintha 4 wifi antennát látnék a képen és talán külön még a bt. Szóval lehet kevesebb streames a szabványos kártyás változat.
Szerk, áh tévedtem teljesen. Az ssd alatt van eldugva. Itt egy G713R modeles szétszedős videó. [link]
lol, át van vezetve az antenna az alaplaponés a másik kábelen megy ki a kártyához
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #37153 üzenetére
Szia,
elég kicsi az esélye, hogy hűtőbordával beférjen. Régebben, vastagabb gépeknél még talán (a tegnapi GL552JX-be pl beférne, de ott meg nem kell).Ha még nem vetted meg,
PCIe 3.0 SSD-k között a 970 EVO plus a tuti, meg az ADATA SX8200 Pro, meg vannak még páran, amiknek DRAM chip is van az alaplapon a vezérlő mellett. A 980-nak nincs. A 980 Pro-nak van, de az már 4.0. Szerintem már érdemes 4.0-t venni, úgyis tesszük majd a következő laptopba, az meg már olyan lesz. -
válasz
GoodSpeed #36006 üzenetére
"Pl a legfrissebb, hivatalos Radeon Graphics szoftvert sem teszem fel, mert gondot okozott tapasztalat szerint a laptop alvásával hónapokon keresztül..."
Nos ma gondoltam egy merészet, és annak ódiumával, hogy legfeljebb uninstallálom a AMD Ryzen™ 9 5900HX Drivers & Support | AMD hivatalos oldalról leszedtem a Auto-Detect and Install -t majd futatva a Driver only-t kiválasztva telepítettem a legújabb Radeon Drivert is. Úgy néz ki, hogy NINCS az alvással így gondja.
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #37046 üzenetére
Igen, a 11 gen takarékos i5-1135g7 -öst lehet veri valós körülmények közt is. [link]
Meg az i3-1220P változat lehet pariban van a takarékos i5-1235U változattal v [link] cserében, talán jobban eszi az i3P az akkut, meg lehet eleve kisebb akkus, ocsóbb gépekbe teszik. Ja meg ez igp lehet gyengébbre van visszafogva az i3akban.Az volt kemény amikor hasonló i3as asus vivobook oleddel is volt 200 alatt. És talán 2 bővíthető ram slottal.
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #37038 üzenetére
Ezt a linket akartam, csak a telefon ezt a könyvjelzőt nem akarta előadni...
(laptopról könnyebb)
Laptop tipus szerint megrendelhető az utolsó csavar is. -
-
-
válasz
GoodSpeed #36572 üzenetére
A 2022 es TUF Dash en már kettő darab USB C van.
Az és talán mindkettő TB 4 es, de az egyik biztosan. a másikkal meg tölteni is lehet a gépet.
Az lesz a jövő mindenképpen. A sima USB már lassan fölös lesz. pendrive ot se nagyon használok már.
Nekem USB C re megy a telefonom, mert az osztja a netet a gépre. meg közbe tölti a telefonomat. Azt az egyet nem értem androidnál, hogy miért nem tudja azt hogy mobilnet megosztáskor a tárhelyet is lássa a gép... Szóval ez egy hiányosság sztem.A HDMI és DP nek már befellegzett.
A displayport, mint formátum a befutó úgyis. de USB C el.Amúgy bőven vannak már type C vel rendelkező monitorok, ami simán töltik a gépet is
Csak még drágák, de csakis olyat vennék.
Annyi, hogy gamer gépnél hiába tölti a monitor a gépet, annyira nem tudja tolni, mint a gyári töltő, így a maxos teljesítmény szinte biztos hogy nem fog menni. Más egy Macbook Air vagy Pro. -
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36254 üzenetére
Valheim alatt, amikor építem a Viking házamat melóba, aztán akkor nagyon kell a 300 fps meg a jó kis 90 fok amin tojást lehetne sütni
..de amúgy igen minél több annál jobb. Egyet értek.
Asztali PC-n.A Ryzen erején/tudásán lelkesedve összeraktunk most streamer gépnek egy AM4 (Ryzen 5600X) 6 mag 12 szál, DDR4 3200mhz, RTX 3070 kombót. Igen, tolja a 300 fps-eket FHD-ban, és fogyaszt 220W-ot csak a VGA. Csodálatos. Bekorlátozom 60 fps-re rögtön le esik a fogyasztás és a hőmérséklet is 50-60 fokra. Különbség a laptophoz mérve? Nincs. Erre akartam csak reflektálni, hogy magamnak el építkezni elég a FHD/60. Időtállóság? háát aki hosszú évre/évekre tervez egy laptoppal, igen az nyúljon a zsebébe hogy kitartson. Én tudatosan, célzottan vettem a gépet konkrét címekre. Az online competitíve meg laptoppal nem érdekel. Engem az Adobe Pro érdekel, munkahelyi feladatok, és egy kis gaming üres órákba.
Én továbbra is azt vallom, ha valaki komoly gamer, az építsen asztali gépet.
Nyilván a laptopos megoldás valahol egy kényszermegoldás. Sokat utazol, nincs helyed, nem akarsz komponensekkel bajlódni, nem értesz hozzá estébé estébé. Van ROG-os ismerős, látom mit mennek a ROG-os gépek igen, és látom a hőmérséklet adatokat is.
Engem a frász kitör tőle, nekik pedig rendben van. Nem vagyunk egyformák. -
Kapanyél
őstag
válasz
GoodSpeed #36263 üzenetére
A specifikáció nem változott sem a Windowsban, sem a MyAsus fiókban, csak a modellszám. 3DMark systeminfo is szépen hozta és hozza is a 11900H-t és az RTX3080-at. Csak valamiért átíródott a másik típusra, amiből arra következtettem, hogy központilag szar BIOS-t dobtak ki rá.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36248 üzenetére
..és az melyik verzió ha perfomance és néha turbó módban is lekorlátozom fix 60-ra mindenhol?
Életszerű példa, melóba most tolom a valheim-et, durva házat építek, rohadtul sok idő. FHD beton 60fps smooth és olyan 70c körül megáll. Tudna 2x, 2,5x ennyi fps-t. Minek?
Ezt most olyanoktól is kérdezem akik szerint 200fps alatt nincs gamer laptop, és 3070 alatt nincs élet.
Minek számoljon 3x annyit és menjen fel 90 fölé?
Most hagyjuk a competitive rizsát. Tényleg érdekel, hogy miért is kéne nekem 200 fps. -
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #36200 üzenetére
830-850-930-936 , ezek nem rossz eredmények. Épp annyi van a hálózatban és csókolom. Nézd meg mennyi a garantált! 300? (kb)
1000 megabites (elméleti) netnél eleve 950 körüli a max, ami mérhető (gyakorlati).
Nálunk 2000/1000 Telekom net van, a gyakorlatban (wifin) 1600-1700 / 1050 környéke. A Telekom routernek van ugyan 2,5G lan-kimenete, de egyetlen eszközünk sincs itthon, aminek ekkora bemenete lenne
Ha azt a LAN-kábelt beledugom bármelyik laptopunkba -
és ezekben 10/100/1000 csatlakozó van, 945-950/945-950-et mérek.
Így azt a kábelt a lakás másik pontján lévő routerbe dugom be, aminek szintén ezres bemenete van, és csodálatosan jólnevelten szórja a 950/950-et.
Ezres csatiban az ezret sosem fogod elérni.
Ez nem AC-hiba!
Kicsivel jobb a mérés, ha nem weboldalon mérsz, hanem a Microsoft Store-ból is ingyenesen letölthető Speedtest appal. Mellényitod a feladatkezelőt, és 2 helyen is kiírja kb ugyanazt. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36166 üzenetére
Én is most tesztelgetem egy ideig. Nem érzem ,hogy nagyon fogná a gépet. Silent módban a venti sem pörög, 60 fokig engedi passzívan. Fene tudja , meglátjuk. Amúgy érzésre megszűnt az hogy "fogja" a gépet az AC. Lehet valamit faragtak. Igazából annyira erős a hardver, hogy bármit is számol semmit nem veszek észre.
Valószínűleg egy szűz MSDN verzióval lehetne ki írtani teljesen az AC-t, ahogy Mikulásbá is mondta, de én nem fogom. Nekem tetszik a backup meghajtó, hogy csak rá húzgálom vissza ami kell programok és kész is vagyok, nem kell fél napokat driverezni ha majd újra fogom rántani. Most egyelőre hibátlan. Turbó mód is pont akkor jó amikor éppen kell a Kraft. Vágáshoz, közepes igényű dolgokhoz perfomance (balanced), csendes munkához silent. Ki van ez találva jól
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36082 üzenetére
Feltettem legutóbb az AC-t. Basszus mmva jó!! Élem most ezt a turbo gomb bekapcs, max power és hajrá dolgot. Eddig volt venti parám, hogy kímélni akarom a gépet, hogy ne menjen bele a méter a ventikbe. De ugye akkor engedi magasabbra a hőfokot. Amikor vissza alap feladatokhoz, akkor silent mód. Nagyon jó tetszik, és kicsit így user kontroll alatt tartom a dolgokat, és max power mellett sem vészes a hőfok, hisz pörgeti jobban a ventiket. Ez így most tetszik, mert bízom a ventikben.
Aura Sync / Aura wallpaper: Bakker, nagyon atom. Külön beállítás van, hogyan pulzájon villogjon színváltozzon a háttérkép
és vele együtt a billentyűzet. Azt írja vegyem figyelembe hogy computing van, rányomtam ok figyelembe vettem. Nagyon baró!
Elképesztően jók ezek a szinte élő, kicsit Cyberpunk jellegű hátterek. Sikerült összehangolnom a bill RGB-vel is, szinkronban tolja, már amennyire tudja, mert ugye nem gombokénti külön RGB van, de ez legyen a legnagyobb gond.GPU/TUF:
Annyit szeretnék a fentiekhez hozzátenni, hogy nyilván a szintetikus tesztek közötti összehasonlítást nyers adatokkal értem, de nem mindenki hardcore laptop gamer, és nem mindenki szeretne ennyire kis zárt térben, 200 fps-t előállítani, átlag 90-95 fok mellett. Én ha meglátom, hogy 75 már az frusztrál, pedig az még egy biztonságos szint. A 60-65 mellett vagyok nyugodt. Valószínűleg ezt az Asus is tudja, ezért van ennyi gpu verziós gép konfig. Meg nyilván az alsó kategóriát is el kell adni valahogy..
Ryzen:
Melóba vágtam videót, tovább lépett a Youtube egy 8k-s teszt videóra észre se vettem, úgy konvertáltam, meg vágtam, hogy ment háttérbe a 8k vidi. Nem normális ez a Ryzen, ez egy idegbeteg állat. NEM TUDOM SEMMIVEL megfogni. Ha 300 alkalmazás fut a háttérben akkor 300, nem érdekli. Elképesztő. Harminc év Intel után lehet váltok. Kaptam közösségi streamer gépbe most egy 5600X-et 6 mag 12 szál megnézem milyen. Ha jó akkor belenézek majd egy Ryzen konfigba.Szerk:
Raiu, azt vedd ami tetszik miután mindent infót, és tanácsot elolvastál.
Talán ez a legfontosabb. Te fogod használni.
Engem 850 negatív vélemény sem tántorított el a TUF-tól, és jól döntöttem. -
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #36150 üzenetére
Jó, hát tegyük hozzá, hogy nem általános iskolás excelezésről van szó, ahol 2 db négyzetet össze kell szummázni.
Masszív táblázatok, sok adattal, sok képlettel, stb.
Tengerentúli tulajdonú biztosítónál befektetési/pénzügyi elemzés, sok helyről befutó és sok helyre kimenő adatokkal, stb stb -
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #36128 üzenetére
Az enyém 2020 májusi i5-10210u volt, [kép] tehát nem igazán tudnám az AMD-re fogni.
Ezt félretéve majdnem tökéletes felhasználói élményt produkált, szerettem. Mostani gazdája is szereti.
Az, hogy a hibernálás időbe tellik, nekem épp nem probléma, hiszen a "kanóc kihúz, aztán fedél lehajt" mozdulat 1 mp, aztán hogy a táskában mennyi idő alatt végez a folyamattal, teljesen tökmindegy.
A hibernálás általi + SSD használat meg kb elhanyagolható. Neked minden nap 20GB? 2x is? Akkor 1000 nap alatt 40TB? És..?
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
GoodSpeed #36124 üzenetére
Nekem az Asus Vivobook S532FL, i5-10210u laptopomon eleinte az volt beállítva, hogy fedél lehajtásakor altasson, 220-ról, és akkuról is. Fedél lehajtása után a laptop felmelegedett, venti is beindult, és ha nem volt bedugva, akkor max 1 óra alatt lemerült.
Mondanom sem kell, ezzel nem tudtam mit kezdeni, onnantól hibernáltam vagy kikapcsoltam, az altatás nem volt járható út.A mostanin az van beállítva, hogy ha be van dugva, akkor altatás,
ha ki van húzva, akkor hibernálás. Hibátlanul működik.
Jellemzően így "kapcsolom ki", hiszen ez a leggyorsabb kikapcs: kihúzom belőle a dugót, aztán lehajtom a fedelet (és megy a tokjába, hátizsákba)
Bekapcsoláskor pedig ugyanonnan folytatom.(Ha be van dugva, és lehajtom a fedelet, és altat, az is biztonsági célokat szolgál. Senki nem tud odaosonni, és gyorsan baromságokat csinálni rajta, mert a fedél felnyitásakor ujjlenyomatot kér)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #36107 üzenetére
20GB? Atya ég, mi megy még ott a háttérben
Az én tapasztalatom, hogy 10-12GB a max , szerintem a 14-ig még nem mentem el. Fizikai memóriából mindig marad 2-3 GB.
Mókából kicsit feltettem melóba a lövöldét.
A WZ2.0 is megáll olyan 12 körül, és nem szar beállításokkal.
Vram-ot se viszi túlzásba érdekes. A 60 fps-t csak amiatt kapta meg mert melegszik mint a disznó, így 65-68. De nagyon szép fluid, nincs kezdeti lobby-s vagy pálya betöltős dadógás sem amit máshol említenek. Végig smooth.Reflex tréningnek kifejezetten ajánlom. Brutál jól visszahozza.
De ahogy ezek a mostani fiatalok lőnek, meg reagálnak, az nem e világi.De nem is nagyon cserélnék memóriát amúgy , sok problémát olvasok külföldi fórumon.
Berakja se kép se hang, de ez rendszeresen. Én nem értem miért ilyen kényesek ezek.
ROG/TUF egyaránt. -
renamed
csendes tag
válasz
GoodSpeed #36107 üzenetére
Egész piac igazan gusztustalan lett, 7 éves thinkpadot hasznaltam cpu megadta magat ujra forrasztani nem lehet mert valami specialis gyantaval van rogzitve a processzor. Szoval mindent forrasztunk, zero javitasi és bővitesi lehetőség, bedöglik dobd ki vegyél újat .....
-
-
Digitalis
senior tag
válasz
GoodSpeed #36058 üzenetére
Nyugi, itt nem a sütőben, vagy a sufniban javítják ezeket a lapokat.
Komoly szervizhátterük van. Még akár, jobb is lehet. Javított annyit tesz, gyárival egyenértékű. Nekem is van main SSB széria hibás tv-m, ami javított main SSB-t kapott, azóta agyon sem lehet verni. Az újak általában 4-5 évet mentek és kakukk lett megint az alaplapnak. Ez most 14 éves.
-
Digitalis
senior tag
válasz
GoodSpeed #36056 üzenetére
Szerintem, mert ezek a hibás alaplapok, részegységek, iso normák szerinti típus spec. hw. ellenőrzéseken esnek át, hibabehatárolás után felmérik, hogy gazdaságosan javítható-e, ha igen, megjavítják, újból hosszadalmas check, (nem My asus szintű) oszt engedélyezés, bürokrácia stb... Mondanom sem kell, ez mennyi idő. Egyszerűbb levenni a polcról a már kész, új vagy javított, forgalomba engedélyezett alkatrészt és beépíteni egy másik hibás cuccba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged