Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
Működik!
Ezer hála mindenkinek aki segített. Többen már személyes segítséget is felajánlottak, köszi nekik is.
Drivereket(chipset,touchpad) próbáltam egyesével eddig is. Most találtam myasusban egy 2.1gb-os csomagot. Ott mindent bepipáltam, felrakott mindent és végre jó lett.
Köszi még1x, ez egy jó kis topic(ritka)
-
Bohus84
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Köszi kedves vagy, lehet élek vele. A bios frissítés windowson keresztül egyébként bejött részben, ugyanis azóta elérem a biost. Ott be van kapcsolva a touchpad sőt a biosban működik is. Windowsban továbbra sem. Eszközkezelőben látok több ismeretlen eszközt amivel nem tudok mit kezdeni. Eltávolítom, újraindítok és ugyanúgy ismeretlen. Drivert szedtem le Asus oldalról, végigmegy a telepítő de továbbra sem látom eszközök között. Ma este lesz még időm próbálkozok ha nem megy megköszönöm a segítséget.
A gép amúgy nem az enyém, segíteni akartam egy idős, beteg bácsinak aki csak netezni akar. Nem is tettem fel semmit csak egy böngészőt, de ennyit még nem kínlódtam géppel. -
Bohus84
tag
Köszi mindenki, a myasust kipróbálom majd de már csak este lesz rá időm.
Smithy87 azt próbáltam már köszi
-
Bohus84
tag
Köszi Mindenkinek a gyors és segítőkész válaszokat de sajnos egyik sem működik.
"Akkor windows visszaállítás indítás speciális üzemmódban, akor a BIOS ba fog belépni."
A vicc, hogy így sem indul el a bios(gondolom itt ugye arra gondolsz, hogy shft+újraindítás-hibaelhárítás-speciális lehetőségek-uefi vezérlőprogram beállításai).
itthoni gépen is megnéztem az a biosba lép így. De ez nem se f2 f8 f12.
Hardver hibára azért nem gondolok mert ma vettem ki a dobozból, új. Persze sosem lehet tudni. De ha legalább látnám a biost de megbolondít, hogy miért nem indul.Win frissítésre azért nem gondolok mert már a telepítő indításakor sem működött.
-
Bohus84
tag
Próbáltam de elindul a windows akár mit csinálok. Bosszantó már nagyon
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
Van nálam egy új p1512cea-ej0216 laptop.
Touchpad nem akar rajta működni. Windows eredeti, teljesen új rendszer. fn+f6-al lehet ugye ki be az nem megy. Drivert telepítettem hivatalos oldalról de nem is látom az eszközkezelőben.
Biosban írják még, hogy ki lehet kapcsolni de a biost nem tudom elérni. Sosem fordult még elő ilyen pedig pár gép megfordult már nálam.
Tartom F2-t és úgy kapcsolom be semmi. Nyomkodtam már minde F-es billentyűt. Deletet semmi nem jó.
Valakinek ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx