Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• L4mie

veterán

válasz Dhampir #27097 üzenetére

De megvan, az a menyasszonyomé :)
    Ez lett enyém, komplikált a helyzet, mert nekem muszáj volt 14" vagy kisebbet venni. :(
    Y700 ból van 14", ráadásul mindenben megfelelt volna az igényeimnek, erős CPU, sok RAM, M2 foglalat, (Bár VGA AMD...de abból legalább nem a full szar) IPS fullHD, de nem forgalmazzák itthon!!! :W :W
    még egy lenovo volt versenybenm 500s, de a 940 es Geforccal azt se forgalmazzák itthon csak 920-al, az meg kb. fölös bele
    Így maradt ez a kis ASUS, eddig klafa, tetszik, bár a kijelző fényes, és TF :( ez nagy bánat
    bár az SSHD kb arra jó, hogy a win gyorsan bootoljon, szóval már meg is rendeltem a 240es SSD-t.
    Tegnap végre teszteltem, Blizz gamekkel, fullHD-ban alacsony-közepes beállításokkal mind hozta az 50-60 fps-t. meg amikor nem a HDD-t tekeri kifejezetten fürge.
    Még Battlefield 1 el nyaggatnám meg szívesen, de sajnos ma lejár a béta.
    Hűtés még érdekes kérdés, nagyon kíváncsi leszek, hogy fogja megoldani a hűtés ha mondjuk 2 órát WoWozok majd rajta.

necsak: Valahogy sejtettem, csak gondoltam ez faceliftelt, hátha valamire vigyázni kell, de LB-ről van videó :P
    Az alapján sima.
    Talán még hőmérséklet csökkentős eshetőség érdekelne, pasztát érdemes-e megnézni meg ilyenek.
    Én meg pont fordítva, sajnos el kell passzolni a jó kis asztalimat

Új hozzászólás Aktív témák