- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Gergosz2 #24434 üzenetére
Enyémben is Toshiba is van, így együtt érzek milyen "szuper" gyors is...
. Nem tudom mi legyen vele, majd kitapasztalom, nekem egyébként van egy halk "klattyanás" is ami nem tudom miből jöhet. Gondolom ez is vinyó.
Az a baj pont azért vettem laptopot, hogy extra csöndes legyen a gép ha csak netezem rajta, így most ez bukott
-
SMartin-HU
tag
-
Laszlo35
csendes tag
válasz
Gergosz2 #24214 üzenetére
Nem.De nem lehet hogy azért nem jó mert a win 8.1 levelező appja van?
Még ezt is kiírja:
A(z) 'xy@gmail.com - Küldés' feladat hibát jelzett (0x800CCC78): 'Az üzenetet nem lehet elküldeni. Ellenőrizze a fiók tulajdonságai között az e-mail címet. A kiszolgáló válasza: 530 5.5.1 https://support.google.com/mail/answer/14257 fv13sm7948101wic.7 - gsmtp' -
NTonee
veterán
válasz
Gergosz2 #24190 üzenetére
Akik nincsenek tisztában a grafikai beállításokkal és mondjuk nem egy erőművel játszanak, ami maxra tolva visz mindent, azoknak jó lehet. Aki csak kicsit is tudja, hogy nagyjából mi mit csinál a grafikai beállítások között, annak már nem igazán van szüksége rá. Ha valamit nem ért, max kiguglizza (jajj, de szép szó
).
-
Yummy
tag
válasz
Gergosz2 #24175 üzenetére
Koszi de sikerult valahogy megcsinalnom, mar nem tudom melyik megoldas jott be, de sikerult felraknom.
Jo gyors kis gep, tetszik nagyon a bill. vilagitas, a hangja nekem halk, viszont eleg jol szol, szep benne a "bass". Elozo laposba ilyen nem letezett igy ez meglepo volt. Az elozo packard bell utan az anyaghasznalat is premium kategoriasnak hat, nem gagyi muanyag. A kijelzo szerintem szep, ami fura, hogy nehany dolog olyan "homalyos" a kijelzon. Pl valami telepito elougrott a betuk meg maga az egesz homalyos mintha maradt volna 1366ba nem pedig fhd. A kijelzo tobbi resze pedig tu eles. Ez kicsit erdekes. Jo lapos kis gep, foleg a kijelzo. Valaki irta mintha nem menne neki a 2 huto kozul az egyik, hat nem tudom, hogy ebbe is 2 van-e, de en is csak bal oldalon erzem, hogy fujja a dolgokat.
Azt remeltem, hogy a diablo3 jol fog futni rajta, de csalodtam, mert akadozik. Vsync nelkul maxon 100fps megvan aztan beszaggat ilyen 40-50re aztan vissza 100ra. Ha vsync be akkor ugye 60ra lockolja, na itt leugral 30-40re es akadozik. Szepen fut 60al aztan hirtelen ugral. Friss driverek vannak rajta, legujabb gforce drivert is felraktam ra.
A tapipad kicsit erzekeny, lehet meg en vagyok a bena de nekem a gorgeto sav hianyzik, vagy en nem tudom elovarazsolni. Tetszik hogy jo nagy hely van a csuklodnak, kenyelmesen elfer rajta a kezed. Tobbire nem volt idom majd ma meg tesztelem.
Nekem eddig nagyon bejon -
Bkrisz9
őstag
válasz
Gergosz2 #24158 üzenetére
Legújabb driverrel amit találtam nem ment,win 8.1-es driverrel sem. Minden más működik csak a dupla kopp nem (zoom,görgetés stb.). Win. Updatesel működik de akkor meg két ujjas görgetés nincsen. Nálad ha jól olvastam driver gond volt. Én 3 drivert próbáltam de egyikkel se jó a windowsossal meg a görgetés rossz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Gergosz2 #24079 üzenetére
Nem igazán a BIOSra gondoltam, azt elérem. Mondjuk a BIOS-ból is lehetne bootolni pendrive-ot, de valami miatt nem akarja az igazat. A lényeg, hogy van egy pendrive, amit bootolhatóvá tettem, és windows 10 telepítő van rajta. Valami miatt nem akar róla menni a telepítő. Eddig mindig igy csináltam a windows telepítést, és sose volt gondom.
-
HPAA
őstag
válasz
Gergosz2 #24007 üzenetére
lehet hárítani , hogy user error , lásd egy oldallal korábban én is ... !!!
vagy lehet egy kiba****tul tré gyártói támogatás , hogy nem képesek ugyanazt a linket ki***ni a w10 driverekhez , ami a 8.1-esekre mutat , hogy attól hogy nem csinálnak másikat , a 8.1-est fel kéne tenni !!!
undorító hozzáállás a gyártótól , ezért vettem eddig konkurenciától
-
HPAA
őstag
válasz
Gergosz2 #23959 üzenetére
de adtak dvd-t , azonban a notiban nincs optikai meghajtó
,másodsorban a lemezen only 8.1 van ,rá is van írva
a támogatói oldalon amit linkeltél ,és ahonnan már tegnap is próbáltam keresgélni
a tapipad és az atk driverén kívül a nagy semmi van , bios meg manual vackok ...szerk
akkor nyugodtan próbálhatom a support oldalról a 8.1 hez való chipsetet is ? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gergosz2 #23882 üzenetére
Elantech touchpadhoz W10 alá a google-n keresztül érdemes menni az Asus oldalára, mert ha a honlapot direktbe használod átirányít és nem ad drivert, mert W10 alatt sok modell unsupported lett.
Legalábbis én így jártam egy X54H-val... Direktbe nem volt driver, de a google-n át meg igen.Más. Az elöbb említett X54H. Otthon maradt a töltöm, én meg nagyon máshol vagyok. Adnának kölcsön töltőt, de jó lenne tudni, hogy a gyári töltő milyen paraméterekkel rendelkezik.
Mégmásabb. Szintén az X54H. Bicajozás közben elhullott a power gomb szalagkábel alaplapi rögzítőfüle. Aki akar nekem egyet adni Debrecenben, vagy postázni privizzen. Persze nem ingyen. Ja, K54L alaplap.
-
OnlineWolf
tag
-
OnlineWolf
tag
válasz
Gergosz2 #23878 üzenetére
Ezért javasoltam hogy nem a laptop oldaláról, úgy sem megy? (Korábban arra gondoltam mintha nem kapná meg a jogot a program hogy végrehajtsa a parancsot)
Idézés egy helyről: "THANK YOU SO MUCH. My smart gesture gone when Asus updated my notebook. My one touch, left and right click, only left. No more scroll, no more zoom, and others. And it sucks.
FOR THOSE WHO HAVE SAME PROBLEM AS MINE FOLLOW THE FF:
I downloaded first the ATK package in ASUS SUPPORT,with this link http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=AT... choosing Windows 7-64bit (even though im windows 8, its not in the choices either thats why i just chose the latest), then download the new touch in ASUS SUPPORT, with this link http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&... choosing windows 8 - 64bit then choosing the MAY 31,2013 touch drive below. Just download everything then RUN it all. Accept terms. Then Install both. After installations, restart then.
IT WORKED IMMEDIATELY AFTER I RESTARTED IT.
ITS BRILLIANT! THANK YOU SO MUCH.Because of what happened after my smart gesture is gone, i disabled the automatic update of Asus. I think its a bug that will kill your system. Hehe
Anyways, THATS JUST FOR ME. BEWARE FOR UPDATES FROM ASUS ITSELF!"
-
OnlineWolf
tag
válasz
Gergosz2 #23872 üzenetére
Ha undorodsz a Win10-től akkor az a lehetőség kizárva hogy azt felrakva az autómatikus frissítést megpróbálni, egyébként magát a drivert frissítéssel vagy önként raktad fel? ATK került fel előbb és utána a touchpad driver?
Nálam úgy volt jó hogy ATK után felraktam a Smart-ot, Windows 10-en meg az autómatikus frissítés hozta le és működött. Esetlek az eszköztárban letörölni az illesztőprogramot és újratelepíteni progival.
-
-
nonsen5e
veterán
válasz
Gergosz2 #23696 üzenetére
Ha annyira hulladékfajta (ismerem a történetét), akkor az SSD topikokban miért próbálnak mindenkit arról győzködni, hogy az átlag felhasználási teljesítménye változatlan maradt, és csak a benchmarkokban marad el?
Nekem is a a gyengébb aszinkron nand chippes jutott, de mivel nincs összehasonlítási alapom, a mezei 7200-as hdd-hez képest így is sokkalta gyorsabb Win betöltést és a játékbeli töltőképernyőket nézve. -
Winchester95
őstag
-
Slyer
senior tag
válasz
Gergosz2 #23595 üzenetére
igazából egy jó fogásra várok, amire érdemes lecsapni.
ahogy nézegettem, az UX32A ~100k körül van, magyar billentyűzettel, dobozzal átalakítókkal.
ennyiért megvenném, a kérdés csak az, hogy szerintetek jó gép e. vannak e nyűgjei, melegszik, van e valami olyan baja ami gyakori a típusnál (pl mint a K50AB-nál)
-
Buster17
addikt
-
katica83
újonc
válasz
Gergosz2 #23461 üzenetére
Körbe forgattam a laptopot a dobozát minden hol csak annyit ír asus x555l .
eszközkezelőben meg néztem.
Generic Bluetooth adapter tulajdonságok : Ez az eszköz megfelelően működik
microsoft bluetooth enumerátor tulajdonságok: Ez az eszköz megfelelően működik
Microsoft bluetooth le enumerátor tulajdonságok:Ez sz eszköz megfelelően müködik
Ezt írja ki ! Elvileg akkor kell benne lennie bluetooth nak? nem?
Már teljesen kedvetlen vagyok hogy nem jó !! -
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23433 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy gond nélkül megcsinálom itthon saját magam. Az első gépemet rendszeresen takarítottam. Nem is kellett szervizbe küldeni. A mostanival meg csak szívás van, de persze én voltam a hülye hogy szartam rá, mondván hogy mikor a szervizbe volt lcd csere miatt majd megcsinálják. A következő szervizeléskor csinálták meg mikor már hűtőt kellett cserélni.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23428 üzenetére
Marketingből csillagos ötös
6900 Ft + 1500 Ft (szállítás) = 8400 Ft
Amit a 2 év garanciaidő alatt minimum kétszer el kell végeztetned, azaz 16800 Ft Plusz költség."én is megkérdeztem ezt és mondták, hogy ebből nem lesz baj, ők ezt elintézik az ASUS szervizzel."
Erre azért kíváncsi vagyok miként intézik el
Persze nem állítom hogy nem így van, de azért részletekért rákérdeznék az ASUS-nál is.
Nekem is felkínáltak plusz garit új gép vásárlásánál, ha vásárlok is náluk, akkor mindenképp alaposan utánajárok ennek a dolognak. -
D@ny7
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23418 üzenetére
Én ég nem találkoztam ilyen problémával. De ha nem megy, még mindig ott a régebbi.
TCSZ: Felejtsd el a driver telepítő programokat! Inkább vidd el egy hozzáértőhöz, aki majd pepecsel vele egy napot. Vagy legrosszabb esetben tedd fel azt ami az ASUS honlapján van. Azoknak "elvileg" 100%-osan működniük kell(ene).
Van ez az asus update akármi progi, azt esetleg felteheted, de jelentkezzen akinek adott már értelmes frissítést
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23408 üzenetére
Nem tudom mennyire nézted meg, de annál a VGA driver-nél tuti hogy van frissebb verzió.
Meg hát a Win 8.1-hez a fele driver hiányzik!
Szerintem jobban jár, ha megnézi az intel honlapján.
Szerintem a többi driver-hez is lesz frissebb, legalábbis a chipset, VGA, Hang, Wireless-hez tutiTCSZ: ezeken az oldalakon keresgélj
Hang
VGA, chipset
Wireless-hez csak akkor tudok linket mutatni, ha megadod a pontos típusát. De általános tapasztalat, hogy windows frissítések között is megjelenik. -
Csapo83
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23400 üzenetére
A hűtőpad legnagyobb előnye abban rejtőzik hogy megemeli a gépet így a levegő szabadabban tud beáramlani illetve bizonyos gépeknél az alsó lemez is vezet el hőt, illetve az is egy előnye hogy lassabban fog elkoszolódni a hűtő a notiban ha nem közvetlenül az asztalra van téve és onnan szedi fel a port. Teljesen mindegy hogy milyet vesz az ember. Csak arra kell odafigyelni hogy ne csússzon le róla a gépe.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23368 üzenetére
Nekem egyszer windows újratelepítésnél írt 2 frissítést. De amit felajánlott az nem is a legújabb frissítés volt.
Van egy olyan gyanúm, hogy azokkal a driver-eket és programokat ajánlja fel amik az asus support oldalán megtalálhatóak. És bizony ott elég gyakran le vannak maradva a frissítésekkel
Egyébként meg tényleg semmi értelme. -
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
Gergosz2 #23166 üzenetére
Vannak előnyei, pl a gyorsabb indulás, de az egész önmagában idegesítő, főleg, amikor egy frissítés után évekig indul újra, vagy épp soha többet nem indul el, amíg vissza nem állítja az ember. Meg az a sok csilli-villi szarság, ami tableten lehet jól néz ki, de asztali gépen idegesítő.
Meg ha valaki azzal adja nekem oda a gépet, hogy szedjem le a win8-at mert nem kell neki, mit tudok tenni? És nem hébe-hóba fordul elő, hanem folyamatosan. Persze nyilván van olyan is, akinek tetszik.
DE, szerintem ha egy rendszer még támogatott 2020-ig, akkor legyen támogatott minden gépen addig az évig!
Ez a köcsög microsoft üzletpolitikája, meg a több gyártóé, akik le vannak pénzelve. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Gergosz2 #23018 üzenetére
A tearing megoldódott: eddig csak a 23" monitort használtam játékra, de most kipróbáltam milyen a 2 együtt klónozva és ez okozta. Ha lehúztam a nagy monitort eltűnt. Az "utánhúzás" nem oldódott meg driver tisztítással - leszedtem a exp izét is. Lehet, hogy alapból ilyen csak eddig nem tűnt fel mert nem használtam. Nem vészes, csak a monitorhoz képest van egy enyhe különbség.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gergosz2 #22934 üzenetére
A gyártói oldal...A56CB
Egy újabb csoda gép ami nem jutott el ide de mégis lehet kapni...
(#22935) aram01: komolyan kiadtál ennyi pénzt erre a sz@rra??? Ennyi pénzből vehettél volna jobbat is, de legalábbis 3 év garival meg kicsivel erősebb VGA-val. Bár az "ultrabook" meg gamer jelzőt meg kell fizetni... Kár, hogy 2,3kg súllyal közel sincs az ultrabook megnevezéshez, a 740M-el meg a gamerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest