- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Adott egy Asus rog g713ie eredeti win10 oprendszerrel.3-4 napja azt produkálja, hogy a bluethoot illetve a Wifi teljesen eltűnik. Se beállítani se semmit nem tudok vele, egyszer sikerült resetelni, de most újra eltűntek és semmit nem tudok kezdeni vele.
Néztem youtubeon videót, mindent végig zongoráztam, de nem lett jó.
Valakinek esetleg ötlet? -
Takika14
aktív tag
Üdv!
Adott egy Asus X541U gép.
A wifi hálózatot folyamatosan, random eldobálja. Találkozott valaki hasonló anomáliával? -
Takika14
aktív tag
Srácok tudna valaki segíteni nekem abban, hogy olyan problémám akadt win 10 alatt, hogy az ASUS smart gesture programja nem működik hiába van feltelepítve az pl. FN + F9-el nem tudom kikapcsolni a touchpad-et.
Rossz az illesztőprogram vagy talán nem támogatja a win 10?
-
Takika14
aktív tag
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
Adott egy ASUS G771JW gép. Olyan probléma lépett fel, hogy az eredeti BF4/MW3 játék szaggat rajta mint atom, viszont a FarCry 4 pedig maxon full HDban simán akadás nélkül megy. A nagy teljesítményű nvidia kártya van beállítva mindenhol szóval elfogyott az ötletem.
Esetleg valaki szaki tudja a megoldást?
A gépben 4GB 960M kártya van i7 4720HQ 8GB rammal és 128GB SSDvel szóval valami sotware-es problémára tippelek de nem lelem a megoldást.
Az Nvidia drivert már újrahúztam de ugyan az.
-
Takika14
aktív tag
Azt netán tudja valaki, hogy ha én magam szerelem be az SSD-t otthon akkor ugrik-e a garancia?
-
Takika14
aktív tag
Üdv!
X550JX laptopba szeretnék a DVD meghajtó helyére SSD -t tenni. Tud valaki ezen típushoz megfelelő SSD keretet ami a meghajtó helyére megy? Milyen méretű SSD jó ebbe? Szabvány vagy a 7mmes?
Előre is köszöntem!
-
-
Takika14
aktív tag
ASUS X550JX pl. Játék közben 90-93 CPU hőmérsékletet produkál, AIDA64 mérte.
Szokványos ez i7-nél vagy sok? (i7 4720HQ)
-
Takika14
aktív tag
válasz
alfa20 #23751 üzenetére
Köszöntem szépen, közben már sikerült beröffenteni bár érdekes módon az eszközkezelőben még mindig hibát ír, illetve USBhez illesztőprogram hiányát írja. Talán a 3.0 drivert hiányolja, amit nem tudok még feltenni mivel leállítja a telepítőt kompatibilitásra hivatkozva..
Tudom, hogy újabb rendszer dukál hozzá, de a 8.1 nekem nem jött be, 10 pedig még várok vele inkább.
-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Adott egy ASUS X550JX gép, minden driver felment szépen Win7re a telepítő DVDről viszont az USB portokat sehogy sem tudom életre kelteni, azaz mindegyik USB csatlakozó halott.
Biosban látja az USB-t és engedélyezve van. Feladatkezelő-ben hibát ír, látja de nincs illesztőprogram hozzá.
Tud valaki megoldást rá, esetleg drivert?
Előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest