Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
NTonee
üzenetére
nem 5-10 évvel ezelőtt járunk
nem 3-4 cm vastagok a laptopok , eleve nem olyan kialakításúak a szerkezetek hogy szerelőnyílás meg ilyesmik ráférjenek ...
nem zárt , matricázott , hegesztett , azt csinálsz vele ami "jólesik" .. , no persze nem kisbaltával feszegeted , és egyértelmű külsérelmi nyomokat sem foghatsz a véletlenre , de egy mezei m2 illesztést ha nem törsz ripityára , vagy nem fordítva erőlteted bele , nyugodt szívvel megcsinálhatsz odahaza -
HPAA
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
lehet hárítani , hogy user error , lásd egy oldallal korábban én is ... !!!
vagy lehet egy kiba****tul tré gyártói támogatás , hogy nem képesek ugyanazt a linket ki***ni a w10 driverekhez , ami a 8.1-esekre mutat , hogy attól hogy nem csinálnak másikat , a 8.1-est fel kéne tenni !!!
undorító hozzáállás a gyártótól , ezért vettem eddig konkurenciától

-
HPAA
őstag
válasz
Gergosz2
üzenetére
de adtak dvd-t , azonban a notiban nincs optikai meghajtó
,másodsorban a lemezen only 8.1 van ,rá is van írva
a támogatói oldalon amit linkeltél ,és ahonnan már tegnap is próbáltam keresgélni
a tapipad és az atk driverén kívül a nagy semmi van , bios meg manual vackok ...szerk
akkor nyugodtan próbálhatom a support oldalról a 8.1 hez való chipsetet is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ , én a driverezésével nem voltam kibékülve , de megoldódott
,másodsorban a lemezen only 8.1 van ,rá is van írva

Pyttawrx