- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
nálam is kattog, néhány napja tűnt fel. a venti gond (bár talán csak nekem gond) visszatért, vagy el se tűnt sajnos. vagy nullán áll, vagy maximumon pörög, mintha nem lenne köztes állapot - de nem értem, miért indul be egyáltalán, amikor 20 foknál nem volt még melegebb a CPU. :/
külső program nem kezeli, Fan Controlban nincs a laptopra profil, SpeedFan nem csinál semmit, mintha gyárilag tiltva lenne a ventifordulat szabályozás. azt nem értem, hogy legalább a BIOS-ban miért nem lehet állítani rajta valamit. ez így elég szomorú.
-
edari
őstag
Szal ha jól értem.
Volt benne valami adattároló. Lehajtottad a fedelet, kivitted, kiszedted és beraktál a helyére egy ssd-t? Amint kiszedted a régi adattárolót, azonnal vége kellett volna lennie a hibernálásnak.Ha csak pluszba raktál bele egy sdd-t (mondjuk egy másik mellé) akkor nem történt kb semmit, de akkor se szeretik a gépek ha áram alatt vannak és úgy raksz bele vagy veszel ki valamit.
Sima pc-be se szokás még egy ventit se rádugni miközben alszik vagy hibernálva van.
-
edari
őstag
A hibernalt/alvo állapotot a Windows csinalja. Ha az ssd-n nem volt op rendszer (ha volt akkor is mindegy vegulis) akkor nem volt ami a hibernált állapotot eloidezze.
Szoval nem, ez igy nem lehetséges.
De amugy semmilyen gep nem szereti ha nem kikapcsolt állapotban belezik ki. -
SMartin-HU
tag
Mivel nincs rajta szerelő nyílás, így garancia vesztéssel jár.
A csavarokat nem elég kivenni, fel kell pattintgatni az alját... sok kis műanyag fül tartja. Pont szedtek szét egyet, amikor bent voltam
Jó volt megnézni mi is van benne. Akkor jöttünk rá, hogy van benne M.2 foglalat.
A bolt szervizese azt mondta, hogy a csavarok állapotát és a füleket nézik meg a hivatalos szervizben.... így ha nem barmolod szét, akkor nem lehet megállapítani, hogy szét volt szedve.
-
Gergosz2
veterán
Próbáld meg Media Creation Toolal. Ha van win 8-hoz való kulcsod akkor inkább 8.1-et szedj le majd generic kulccsal tedd fel. Ha felment akkor a win8.1 -es kulccsal aktiváld.
Ha ez sem segít akkor lehet a pendrive-od rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe gar
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest