- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
nálam is kattog, néhány napja tűnt fel. a venti gond (bár talán csak nekem gond) visszatért, vagy el se tűnt sajnos. vagy nullán áll, vagy maximumon pörög, mintha nem lenne köztes állapot - de nem értem, miért indul be egyáltalán, amikor 20 foknál nem volt még melegebb a CPU. :/
külső program nem kezeli, Fan Controlban nincs a laptopra profil, SpeedFan nem csinál semmit, mintha gyárilag tiltva lenne a ventifordulat szabályozás. azt nem értem, hogy legalább a BIOS-ban miért nem lehet állítani rajta valamit. ez így elég szomorú.
-
edari
őstag
Szal ha jól értem.
Volt benne valami adattároló. Lehajtottad a fedelet, kivitted, kiszedted és beraktál a helyére egy ssd-t? Amint kiszedted a régi adattárolót, azonnal vége kellett volna lennie a hibernálásnak.Ha csak pluszba raktál bele egy sdd-t (mondjuk egy másik mellé) akkor nem történt kb semmit, de akkor se szeretik a gépek ha áram alatt vannak és úgy raksz bele vagy veszel ki valamit.
Sima pc-be se szokás még egy ventit se rádugni miközben alszik vagy hibernálva van.
-
edari
őstag
A hibernalt/alvo állapotot a Windows csinalja. Ha az ssd-n nem volt op rendszer (ha volt akkor is mindegy vegulis) akkor nem volt ami a hibernált állapotot eloidezze.
Szoval nem, ez igy nem lehetséges.
De amugy semmilyen gep nem szereti ha nem kikapcsolt állapotban belezik ki. -
SMartin-HU
tag
Mivel nincs rajta szerelő nyílás, így garancia vesztéssel jár.
A csavarokat nem elég kivenni, fel kell pattintgatni az alját... sok kis műanyag fül tartja. Pont szedtek szét egyet, amikor bent voltam
Jó volt megnézni mi is van benne. Akkor jöttünk rá, hogy van benne M.2 foglalat.
A bolt szervizese azt mondta, hogy a csavarok állapotát és a füleket nézik meg a hivatalos szervizben.... így ha nem barmolod szét, akkor nem lehet megállapítani, hogy szét volt szedve.
-
Gergosz2
veterán
Próbáld meg Media Creation Toolal. Ha van win 8-hoz való kulcsod akkor inkább 8.1-et szedj le majd generic kulccsal tedd fel. Ha felment akkor a win8.1 -es kulccsal aktiváld.
Ha ez sem segít akkor lehet a pendrive-od rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest