- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teljesen mindegy! Nem fog túl tölteni… stb. A ciklus számít jobban. Mostani gépemen is engedem 100-ig tölteni. És folyamatosan töltőn van ha lehet. Havi 2x-3x max lemeríten 10%-ig meg vissza100%-ig, csak higy a cellák érezzék a törődést.
Az előző notijaimat is így használtam. Élettartamban meg kb semmit nem jelentett. Ezt már több topikban is kitárgyaltuk amúgy. Csak lelki megnyugvás az egész. -
mondeo61
tag
Igen végig próbáltam. De csak az alap drivert fogadta el, a PROSet szoftvert még véletlenül sem rögtön kiakadt Wi-Fi. Azzal a verziószámúval ment amit előbb írtam egészen tavaly novemberig akkor eladtam. Biztos, hogy a laptop Wi-Fi-l volt a gond, mert egyéb telefon, pc, tablet, stb. ment rendesen a hálózaton csak az ASUS-m nem.
-
mondeo61
tag
Szia!
Van és bőséges. ASUS N750JK u. ez tip. Wi-Fi-vel birkóztam évekig. Win 8.1-l ment rendesen, azzal jött ki. Miután 2015-ben megjött a 10, kezdődtek a bajok sűrűn eldobálta a Wi-Fi-t. Pár napig működött rendesen egyszer csak szakadozott és megszakadt. Végig próbáltam egy rakás drivert mindhiába, már csak a drivert raktam fel a PROSet64-t már nem is ,mert még rosszabb lett. A végén oda jutottam, hogy letiltottam Wi-Fi driver aut. Win frissítését töröltem a fent levő drivert restart és hagytam, hogy a Win feltegye az alap drivert és azzal ment évekig hibátlanul és nem szakadozott. 17.15.0.5 2015-s driver. -
Csapo83
aktív tag
Gyárilag a klaviatúra alatt 2X4GB ram van. Csak akkor érdemes azt piszkálni ha pl 8GB-s modulkat akarsz oda betenni....
Ha a fenéklemez alá beteszel még két ramot akkor természetesen menni fog a Dual továbbra is, ha csak egy modult teszel be akkor értelem szerűen nem így lesz.... -
Gergosz2
veterán
már párszor megvitattuk ezt itt, visszakereshettél volna rá. De nem kell az ördögöt a falra festeni, nem tragikus a helyzet, nem is igazán értem miért ez a nagy hiszti miatta. Jó persze, vannak jobb sebességgel megáldott gépek, a kialakításnak és egyéb más tényezőknek köszönhetően, de ami az N-es gépekben van az is bőven elég mindenre. Egyszer írtam is, hogy olyan ~10-12m és 3 fal távolságra a jel kb 70 %-ért át.
-
szabonagyur
félisten
Nem a Wifi gyenge a N esetében sem, hanem a "fém" ház miatt nagyobb a jelveszteség.
Amúgy miért számít még mindig ennyire a dual channel téma? Nagyon sokat kellene igazán memóriaigényes dolgot használnod, hogy láss valami különbséget, játékban mivel úgyis dvga van észre sem veszed.
-
Jazz
veterán
Egyszer: digitaltrends
A blindingly good displayAt first glance, the G751JY’s 1080p display seems to be a run-of-the-mill screen. Picture quality doesn’t look particularly sharp, and colors aren’t vibrant. After we spent some more time with it, however, we came to appreciate the screen’s realistic look. It doesn’t grab the eyes, but good looking games like Battlefield 4 make its accurate color and strong contrast clearly obvious.
Objective testing indicates that the display can handle 93 percent of sRGB, and 71 percent of AdobeRGB. It also maintains a contrast ratio of 650:1. These results are middling. Competitors like the Alienware 17 offer a slightly wider gamut, but a lower contrast ratio.
Másodszor:ultrabookreview
Panel HardwareID: LG Philips LGD046C;
Coverage: 93% sRGB, 69% NTSC, 72% Adobe RGB;Egyenlőre ennyit találtam. Úgy hogy nem tudom hogy jött össze a Notebookcheck-nek az az 56%.
-
Simi37
őstag
Hála Istennek szinte már minden gép PWMes
Hát ha folyamatosan jól leterheled akkor nyilván lesz hangja. Egyenletes a fordulatszám változás. És alapjáraton is megy bár ugye ott az abszolút minimummal. Ha melegedne nagyon akkor veszel alá egy laptophűtőt. De nyáron amúgy jobban melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest