- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
Mi az istentol kattog a notiban a winchester?
Asus K501LX, 2 hete vettem és most tűnt csak fel, eddig nem csinálta szerintem. Ilyen apró kis kattanó hangok. ilyen furcsa kis fémes vagy nem is tudom milyen kattogás. Gondolom ismerős mindenkinek, régi noti is csinált valami ilyesmit, de az nem volt ennyire kattogós.A venti kapcsolás majd leállás is itt van, de nem tudom miért. Intel drivert meg nem tudom feltenni, azt irja nem támogatott processzor tipus.
-
Yummy
tag
Ugy ertettem, hogy mar abban volt a gep. Le volt hajtva a fedele, csak nem a leallitasra mentem, hanem korabban csak lehajtottam, kivittem ugy szedtem le a hatuljat. Akkor bontottam ki az ssd-t es raktam bele, szoval nem volt rajta semmi. Mert lehajtva vegulis ki van kapcsolva meg nem is. Ezert kerdezem, hogy lehet-e ettol baja.
-
Yummy
tag
Szerintetek az gaz ha az ssdt ugy tettem a gepbe hogy az alvo vagy hibernalt allapotban volt? Kivittem a teraszra beraktam megcsinaltam es mikor visszavittem a sotet szobaba akkor vettem eszre hogy a visszajelzo led villogott. Mikor bekapcsoltam bootolt a gep szoval valami hibernalt allapot lehetett. Lehet ettol baja a gepnek?
Ja nem volt csavar az ssdhez. Majd idegbajt kaptam. Masik notit kellett szetkapnom es belulrol kiszedni egy kis csavart. -
Yummy
tag
válasz
SMartin-HU #24283 üzenetére
Computer Imperiumot felhivtam jar e garancia vesztessel ha szetszedem es belerakom, foleg hogy nem ott veszek ssd-t. Azt mondta nem jar azzal, semmi nem lesz. Kerdeztem ok beleteszik-e, igen bele 5k ftert. Hat nem tudom megerjen e ennyit az a jo esetben 5-10 perc.
Az a baj csavarhoz hozzaerek mar a festek le is kopik. Na mind1 szerintem belerakom en. -
Yummy
tag
Felraktam én is a win10et, nem szenvedek tovabb a win7el igazatok van
Egy kérdés. Computer Imperiumban vettem a K501LX-et. Tennék bele m.2 ssd-t. Jár ez garanciavesztéssel?
Mert ugye szét kell kapni a gépet. És ha valami baja lenne akármikor azért a csavarokon rögtön látszik.
Vagy ez hogyan működik? Vigyel el a boltba a megvett ssd-t meg a gépet és kérjem meg rakják bele? -
Yummy
tag
Sracok ASUS K501LXre lehet tenni win7et? Vannak hozza driverek? Hivatalos oldalon csak win8tol lehet talalni, google se nagyon dobott ki semmit. A dobozba is csak win8hoz voltak a driverek Letezik, hogy mar csak win8tol mukodik? Akinek van ilyen gepe megirna ha neki 7 van rajta hogyan oldotta meg?
Elore is koszi! -
Yummy
tag
válasz
Gergosz2 #24175 üzenetére
Koszi de sikerult valahogy megcsinalnom, mar nem tudom melyik megoldas jott be, de sikerult felraknom.
Jo gyors kis gep, tetszik nagyon a bill. vilagitas, a hangja nekem halk, viszont eleg jol szol, szep benne a "bass". Elozo laposba ilyen nem letezett igy ez meglepo volt. Az elozo packard bell utan az anyaghasznalat is premium kategoriasnak hat, nem gagyi muanyag. A kijelzo szerintem szep, ami fura, hogy nehany dolog olyan "homalyos" a kijelzon. Pl valami telepito elougrott a betuk meg maga az egesz homalyos mintha maradt volna 1366ba nem pedig fhd. A kijelzo tobbi resze pedig tu eles. Ez kicsit erdekes. Jo lapos kis gep, foleg a kijelzo. Valaki irta mintha nem menne neki a 2 huto kozul az egyik, hat nem tudom, hogy ebbe is 2 van-e, de en is csak bal oldalon erzem, hogy fujja a dolgokat.
Azt remeltem, hogy a diablo3 jol fog futni rajta, de csalodtam, mert akadozik. Vsync nelkul maxon 100fps megvan aztan beszaggat ilyen 40-50re aztan vissza 100ra. Ha vsync be akkor ugye 60ra lockolja, na itt leugral 30-40re es akadozik. Szepen fut 60al aztan hirtelen ugral. Friss driverek vannak rajta, legujabb gforce drivert is felraktam ra.
A tapipad kicsit erzekeny, lehet meg en vagyok a bena de nekem a gorgeto sav hianyzik, vagy en nem tudom elovarazsolni. Tetszik hogy jo nagy hely van a csuklodnak, kenyelmesen elfer rajta a kezed. Tobbire nem volt idom majd ma meg tesztelem.
Nekem eddig nagyon bejon -
Yummy
tag
Ja egyebkent FreeDos van rajta
-
Yummy
tag
Ma megvettem az ASUS K501LX notit. Win 8at telepitenem de nem engedi. UEFi okosság, ilyennel még nem találkoztam, elkezdtem olvasgatni, hát órák óta próbálok mindent de nem tudom megcsinálni. A gép nem látja az usb-t amikor megfeleloen formazom rufussal és a parancssorban is megcsinalom amit kell. Ha meg latja nem tudom sehogy telepiteni, mert az UEFI baromsagot irja ki. Hogyan a jo istenbe lehet ezt megcsinálni es mukodesre birni? Valaki segitsen ha tud, mert itt fekszik mellettem es nem tudok semmit csinalni.
Netes magyar leirast is csinaltam de ott eleg sok BIOSos opcio nincs az en gepemben, igy azokat nem tudom beallitani. -
Yummy
tag
Sracok errol velemeny?
ASUS X550JX-XX121D.
Altalanos hasznalatra, filmezesre, Office, word stb. Gyors, megbizhato gep kellene, nem kell fel percet varni arra, hogy betoltse az oldalakat, meg behozza a bongeszot stb...
Jatek leginkabb diablo3 erdekelne, hogyan futna rajta, wow, regebbi jatekok, az ujakkal PS4en jatszok.
Ez jo valasztas lehet? -
Yummy
tag
Valaki probalt mar a K501LXes notin diablo 3al jatszani? (I3-5010u, 8gb, gtx950m 2gb) Erdekelne, mert csere elott allnek ( ez a kiszemelt gep) es ez a jatek futna rajta legtobbet. Arra meg nem akarom megvenni, hogy diavetites legyen.
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged