- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #28449 üzenetére
asus által újra csomagoltat vettem 1év asus háztól házig garanciával 190-ért (ennyi pénzért nekem ez tűnt a legjobb választásnak), elsősorban egyetemen programozásra vettem, még egy ssd-t rendeltem bele, de amúgy nekem asztali i5 4570, 8gb ram és egy rx470 volt. Böngészés ugyanolyan érzetre mint asztalin, a többit nem próbáltam, majd dota2-őt fogok játszani azt tuti vinni fogja maxon. Hangja böngészésnél nincs, amúgy max terhelésnél 3400rpm-re pörög a venti azt lehet hallani, de nem mondanám túl hangosnak ezt sem.
a billentyűzet eszméletlen kényelmes szerintem, a touchpad nekem szokatlan ugye sose használtam, szerintem az nem is annyira jó, de nincs viszonyítási alapom. Mondom, ha teheted nézd meg élőben.
A hangszóró tényleg nem szól túl szépen, kb az iphoneSE-mhez tudnám hasonlítani, max hangerőn doboz hangja van. -
válasz
bandi0000 #28447 üzenetére
laptop nem linxre való, azzal nem foglalkozok, úgyis megfektetné.
műanyagot vettem, i5 6300hq,8gbram, 1tb hdd, 960m 4gb
igazából, ha van rá mód meg kell nézni élőben, én alapból nem szeretem az alut, nem is kerestem olyan laptopot. Szerintem jól össze van ez rakva, nem nyekereg, szerintem zsanérok is elég feszesek, bár nyilván ez fog kopni idővel.
bár ez az első laptopom, de nekem bejövős. Nyilván mindenkinek mások az igényei, az enyémnek ez jelen állapotában megfelel. (később lehet lesznek bajok vele azt nem tudhatom ugye) -
Dhampir
félisten
válasz
bandi0000 #28440 üzenetére
Mindig a felhasználó dönti el - vagy helyette az asszony, ha van - hogy mi éri meg, de jó tudni többféle opcióról.
Viszont, ha már ha így szóba került, arra kíváncsi lennék, hogy a billentyűzetnek a bolt által történő beszerzéséért kérnek-e még pénzt, ha nem, akkor tényleg jó az a garancia.
-
Dhampir
félisten
válasz
bandi0000 #28436 üzenetére
Az Asus prémium garanciája (a 2 év garanciás gépekre +1 év, helyi) 16,699.22 HUF-ra jön ki, ha minden igaz; a honlap szerint.
-
Raruh
tag
válasz
bandi0000 #28413 üzenetére
A gtx 950m VS 960m között is elég nagy a különbség. Ha játékra is használná, és a büdzsé megengedi, Rog.
Egyébként a GL szériával sincsenek különösen nagy problémák.. gl552vw-t használtam, a hőfokok teljesen rendben voltak. Nem egy vízhűtés, de throttling nem jelentkezett.. Pedig az aztán műanyag ház..
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz
bandi0000 #25407 üzenetére
Ha nem támogatott akkor miért felmókolni? Ezt sose fogom megérteni... csak a szívás van vele ilyenkor folyamatosan.. tőlem is kérték már páran, hogy tegyem rá nem támogatott gépre és havonta szívok vele egy délutánt mert mindig előjön valami. Ez alól csak az kivételen ha olyan programot vagy kénytelen használni ami nem megy 7 felett.
-
Raruh
tag
válasz
bandi0000 #25395 üzenetére
Kicsit visszalapozva éppen téma volt. A gépek eddig is elromlottak, most is elromlanak, és vélhetően ezek után is elfognak, tekintve, hogy nincs 100%-os biztonság soha, sehol.
[bővebben a bizalomról] -
SMartin-HU
tag
válasz
bandi0000 #24844 üzenetére
2014 Legtöbb eladott laptopja Asus. Azért lehet rengeteg problémát hallani, mert ebből adták el a legtöbbet...
Nem lehet leírni egy márkát emiatt. Nálunk van 2db amivel semmi gond nincs, de én kifogtam egy problémásat. Ennyi.
A szerviz viszont egyenlőre korrekt. Bevittem és normálisak voltak, majd kiderül mi lesz belőle.
-
Pocok256
veterán
válasz
bandi0000 #24848 üzenetére
Bamm 120 és boldogság. Ronda mint a bűn és istencsapása a hangszórója, de hibás példáonyokkal nem igazán találkoznak a boltok. Mondhatni egész nap pihengetnek a fuji szervizesek mert semmi gondjuk nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged