Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Nem ebayes, erről van szó: 1byone keypad
-
KubanitoS
veterán
Jól tetted, hogy kérdeztél vásárlás előtt. Itt van pl egy "hibája". Remélem nem sértek meg senkit, de ennek a gépnek az anyagminősége erősen ipari hulladék.
A másik probléma a proci. A gép nem fogja tudni lehűteni. Az órajelcsökkentés (throttling) folyamatosan jelen lesz, de még így is tojást lehet majd sütni a gépen. Laptopba csak akkor válassz i7-es procit, ha meggyőződtél róla, hogy a kinézett modell megfelelően tudja-e lehűteni.
A helyedben én egy G551-et, vagy Dell 7559-et vennék. Ezek minőségi, fémházas gépek, a proci játékokra elég és a hűtéssel sincs probléma. A Dellnek jobb a hűtése egyébként és biztosan IPS kijelzős. A G551-re IPS kijelző témában rá kell kérdezni, mert TN panellal is szállítják.
-
NTonee
veterán
Sikerült belinkelni az egy darab rosszul végződött esetet (amely ügyet nem mellékesen az asus épp vizsgál), csak hogy erősítsd a hisztit.
Pedig már többen is írtak pozitív véleményt a programról, más asus topicban is számoltak már be kötekedés nélküli visszafizetéses esetről. -
Sordoran
addikt
A gyártók nem fogják olcsón adni az SSD-s gépet, mivel többség megveszi HDD-vel is, és az SSD-vel szerelt verzióknál meg szépen rászámolhatnak plusz pénzt. (nem csak hogy az SSD áránál is nagyobb mértékben növelik meg a modell árát, de ilyenkor az alap modellben lévő HDD-t is megtartják)
Megoldás ugye 2 van, vagy már vásárláskor megvesszük külön az SSD-t, és ha rendes a bolt beszereli nekünk ingyen, és külön megkapjuk a HDD-t is, vagy olyan modellt veszünk amit otthon könnyen tudunk házilag bővíteni (ez azért házilag megoldható a modellek többségében). Előbbinél mivel a vásárlás helyén már SSD-vel vettük kézhez számla szerint is, így gariztatni is lehet, utóbbi esetben meg ha nem akarunk fennakadást, vissza cseréljük az SSD-t a HDD-re a beadás előtt. -
MightyEagle
csendes tag
Személyesen lett véve November 19-én,pénteken.Szerdán írtam nekik hogy nem jó.Azt mondták a 3 nap miatt visszavennék,de mivel nincs rajta a recovery,így nem veszik vissza.Azóta húzódik az ügy.
Nem lehet újrarakni,termékkulcsot nem fogad el,mert csak azt írja ki,hogy azt az adathordozót tegyem be,amin az eredeti fájlok vannak.De letörölte a recoveryt,vagyis nem tudom belerakni. -
NTonee
veterán
jól teszed, nem minden gépnél van értelme kifejezetten hűtőt venni. Ha magasabbra kerül a gép, akkor nincs, ami lefogja a mini szellőzőt, amit ezeknek a gépeknek az aljára vágnak, könnyebben áramlik a levegő. Igényesebb megoldás lehet a notepal u3 a ventik nélkül, én ezt használom.

-
rdanii13
tag
-
Kasu80
csendes tag
Szia, mielőtt még visszaküldenéd, próbáld meg, hogy az ASUS honlapjáról letöltöd a VGA drivereket.
És azokat rakod fel sorban, (Intel, utána Nvidia). Esetleg próbáld még meg, hogy átállítod alvó mód helyett hibernálásra.
Nekem volt hasonló hibám, igaz nem Asus laptoppal, de hátha megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx