- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz
Richie0116 #8490 üzenetére
V-sync-et kapcsold ki + arra figyelni kell hogy alt tab után nem mindig teljes képernyőben van a játék. A legjobb mód, ha nyomsz egy wind gomb-ot a billentyűzeten és ezek után alt+enter-t.
-
neilszab
őstag
válasz
Nem érthetetlen, pont az a lényege a Vsync-nek, hogy folyamatos legyen a kép, cserébe kapsz egy rakás lag-ot.
Az "időszakos akadást" kicsit kifejetnéd bővebben, milyen gyakran, milyen időre, közben mennyi FPS-es van, hány %-os a CPU, GPU terhelés, stb...
Első javaslatom, hogy vedd lejjebb a grafikát hogy fixen minimum 100 FPS-ed legyen és úgy is nézd meg.
-
Richie0116
tag
válasz
Olyan microlagg erzete van.
-
neilszab
őstag
válasz
Richie0116 #7713 üzenetére
Szia, a Masters-nél, minden bajnoki futamra külön kell nevezni a köridőddel a prekvalifikáción, és természetesen csak arra jössz el, amelyikre akarsz.
Mivel a futamaink jellemzően több szerveren futnak ezért csak az a fontos, hogy futam előtt 1 órával eldöntsd és a nevezéseddel jelezd, hogy jössz-e vagy sem.Fun futamok esetén pedig nevezni sem kell, csak jönni!
Ez például holnap (kedd) este lesz: BMW 1M - Donington Park
-
neilszab
őstag
válasz
Richie0116 #6532 üzenetére
Az attól függ, mivel fut a szerver...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Richie0116 #6532 üzenetére
Fel tudsz dlc nelkul is.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Richie0116 #5102 üzenetére
Nem hallottam még ilyen hibát, de elképzelhető a vírusirtónak valami fájl nem tetszik és mindig letörli. Nekem elszokta játszani ezt a war thunder egyik fájljával, egyfolytában karanténba helyez, vagy kitörli. Ekkor nem kell újratelepíteni, van a stemen belül pl. az assetonál is, a tulajdonságok menüben egy telepített fájlok épségének ellenőrzése, ekkor a hibás vagy törölt fájlokat újra lekapja.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Richie0116 #5097 üzenetére
Mikor belépsz egy futamba, a fenti fülek közül, azt hiszem a 2.-ban tudod állítani a ffb erejének nagyságát, vedd le 50%-ra és máris jobb lesz, vagy a driverben vedd le, mikor assettozol olyan 50%-ra a ffb erejét. Máris nem fogja kitépni a kezedből a kormányt.
-
macy
addikt
válasz
Richie0116 #5081 üzenetére
Driverben overall effects strength 100%, a többi 0-án. Kormányszög 900°.
Játékban FFB 100%-on, filter 20%, sleep 20%, a többi 0. Aztán autóként a setupban damper 0, az FFB erősség változó. Nekem általában 80%-on van. -
wolf033
senior tag
válasz
Richie0116 #5081 üzenetére
Logi driverben vagy AC-ben?
Logi driverben nekem 70%-on van minden AC-ban viszont elég sokat kell szórakozni, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
-
törölt tag
válasz
Richie0116 #4929 üzenetére
tört játék?
Mert nekem nem írja ki ezt a hosszú dumát hogy "Assetto Corsa Steam 1.04" Annyit ír a bal alsó sarokban hogy "ver. 1.0.4" oszt kész.
próbáltam meghalasztani, mert már egyszer nekem is elszállt valamikor, és ilyen hasonlóan informatív hibaüzenet volt, de már nem emlékszem hogy halasztottam meg...talán a hangokat csesztettem, de franc se tudja, atomstabil hálaégnek. -
AMD_ok
őstag
válasz
Richie0116 #4929 üzenetére
Ez igen erdekes, nem sok informaciot tartalmaz a dolog
Az integrity check-et en is javasolnam, nekem mar parszor bevalt. Ha megse, akkor helyi tartalom torlese, ujrarakas... -
válasz
Richie0116 #4925 üzenetére
Ha egy kicsit specifikálnád az segítene, mert ennyiből akármi is lehet. Pl. mit ír ki hibaüzenetnek, gyári tartalommal vagy moddolttal vagy is-is? A legutóbbi update csak egy hotfix volt, annak nem kellene nagyon gondot okoznia, nálam mennek a moddolt autók is.
Minden egyes hibánál, ami nem körbejárható egyszerűen (vagy már megtörtént és még mindig gond van) érdemes nyomni egy integrity check-et steam-ben, majd ha az nem segít, kitörölni az ac mappáját a documents and settings alól (vagy átnevezni, hogy ne vesszen el minden) és megnézni, hogy úgy is előjön-e a hiba.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Richie0116 #4069 üzenetére
Beállításoknál átállítottad kormányról gamepadra?
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Richie0116 #3834 üzenetére
Tápos népek bespájzoltak akkor amikor olcsó volt
-
törölt tag
válasz
Richie0116 #3827 üzenetére
én meg nem várnék a helyedben, senki pénzét nincs jogom költeni, érdekem sem fűződik hozzá, de ha nekem valami kell, pláne ha már ki is próbáltam, akkor kell és kész.
Megveszem, csutka mindegy, hogy most 2ezret spórolok rajta, ha várok 1 hónapot...pláne aztán várni a napokat hogy na mikor teszik be, sztem is lesz majd, ahogy több másik játék is, ilyenkor érdemes erre számítani.
.....Én tavaly december elején láttam Thrustmaster T500rs-t 150dollárért, 599dollár helyett, na arra készülök, nem 2ezres spórolásra
én ugyan gerincsérvel vagyok most, de a többiekkel addig is lehet menni szokni a társaságot, mert már többen is ligákban mennek, ahogy én is tervezem ha felépülök. -
AMD_ok
őstag
válasz
Richie0116 #3827 üzenetére
Maradj nyugodtan a hatsodon, es vard a karacsonyi learazast
Sztem addig nem lesz meg a vegleges 1.0, es lesz meg valami nagy akcio steamen
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Richie0116 #3822 üzenetére
Szerintem karácsony környékén várható valami kedvezményes ár.
Esetleg nézz szét hardveraprón, hátha...
-
Joshi
titán
válasz
Richie0116 #3822 üzenetére
Ideális áron?
Volt rá lehetőség számtalanszor, hogy te erről lemaradtál az pech. Egyre inkább nem lesz lehetőséged ideális árra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- DELL T40 EMC Szerver
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest