Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van az AC-nak olyan oldala ami piszok erős, és ugye az AI nem játszik benne, ilyen a drift, és a nagyrészt modderek munkájára támaszkodó rally rész.
Ezért írtam hogy nem kell tökölni..mindenki a maga pénzét költi nyilván.
A karriermód az valóban olyan amilyennek írták a többiek, összepasszintott versenyek, nincs története, te is csinálhatsz karriermoddot, és írhatsz ha akarsz történetet, de az max szöveges lesz.
Viszont az AI rendben van, régebben nagyon látszott rajta hogy gép, a pálya egy pontján mindig lassú volt vagy ilyesmi, ha betetted mellé az autót akkor 'megijedt' és elrántotta a kormányt, illetve lemaradt.
Jelenleg sztem egész jó...
Az Assetto-t a vezetés élményéért használják általában, én is. -
zilazil
őstag
Úgy oldották meg, hogy egy autóval, vagy egy kategóriával több versenyt kell letudni, hogy megnyíljon a következő lépcsőfok. Van ahol egy hat futamos bajnokságban kell bizonyos ponthatárt elérned, és van ahol rendesen van gyakorlás, időmérő, és húsz vagy harminc körös versenyt kell abszolválni.
Ezek mind AI elleni futamok, ez a karrier mód.
-
törölt tag
Nem kell tökölni
Nagyon jó szim, nekem nem volt bajom az AI-val, de jó ideje én már szinte csak aszfaltos rally-ra használom, nem tudok jobb szórakozást. ..olyan tartalmakat fizetek a moddereknek, szeretem a hivatalos tartalmakat is, de én teljesen elmentem rally-ba.
youtube-n sok AC videó van fent. -
neilszab
őstag
Ha van hozzá értelmes kormányod és konkrétan az autóvezetés puritán élményét és kihívásait keresed, akkor igen. Ha viszont egy jó játékot keresel, akkor nem éri meg, mert az AC-ban lényegében semmi sincs meg, amit az autósjátékok "játék" részét illeti. Ez egy vezetés és verseny szimulátor, annak tökéletes, de semmi több...
Az AI-ról nem tudok nyilatkozni, mert én csak online, vagy csak egyedül megyek, mondjuk én még életemben nem láttam egyik címben sem olyan AI-t, ami csak nyomokban emlékeztetne egy jól felkészült hús-vér ellenfélre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest